Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@ange_de_la_morte hlavně že rostou 🙂 malému se taky začínají prodlužovat nohy a prsty mel dlouhé už po narození, na to jakej byl skřítek... takže jak já a ten můj si dobíráme obě naše mámy (ony 150-155cm a já 170 a partner 186cm), tak myslím, že u nás doma budu ten skřítek zase já a z vrchu se na mě budou koukat oba 😂
@malecek u nás taky, ven se už ani neodvažuju.. jede u nás klima i větrák, jinak máme ubedníno a zataženo a stejně se tu s malým roztékáme... jen závidím sousedům pod námi ve vile bazén, každé cáknutí si říkám, no tak se nevytahuj 😁
Taky už je u nás fujky. Teploměr hlásí 36 a doma "krásných" 24 (i to je na nás moc, v zimě si topíme na 21) jsme doma zalezlé už od půl 11 a vylezeme zase asi až odpoledne... až bude stín na dvoře.
@krisatko nám je taky nejlépe při 20°i v zimě .. teď tu máme 29 😳
Holky jak vam spi deti v noci? U nas to je posl dva dny katastrofa na ni je uplne videt jak by spala ale nejde ji to .. asi kvuli tomu teplu mam zatazeno ale stejne je ti 29 v byte v tom se fakt neda spat. Spi jenom v mline a i tak je splavena a kazdou hodinu se budi placem.
@veselaopicka Ada spi dobre, ale hrozne dlouho usina. Máme 26. Vzala jsem kočár domu a pustila mu v pracovně relaxační hudbu z počítače a chrni🙂
@veselaopicka malej špatně usíná.. Dřív spal už v půl 9, teď usíná nejdřív v 10, a to je tak 3x na prsu.. Teprve pak usne a spí 4 hodiny.. Ale taky tam máme teplo, takže jede větrák skoro celou noc.. Jako vedra taky snáší blbě, ale naštěstí spinká.. Dneska po obědě, kdy snědl skoro 140g zeleniny, tak hned po přebalení usnul na 2 hodiny.. Ale když nespí, tak je spocenej a protivnej..
@pe_tu_ss_ka jojo mi taky po obědě spí déle...
@veselaopicka my tu máme fakt přes den 24, večer se to sníží na 23 (mám zariglované okna a nepustím sem ani trochu horkého vzduchu, otvírám až v noci abych vyvětrala) malá spala doted v body, dneska spala nahatá, páč mi usla jak jsem tu psala neplánovaně v postýlce na zádech. To spala až do půl 11 a pak se budila každé dvě hodiny.
@krisatko tak to je krasny.. to by jsme.potrebovali taky... aspon 24.. ja mam zatazeny zaluzky v loznici zatemnovaci zaves a stejne hicak. Kazdej den jsme ted v bazene aby jsme se trocha schladily.
@lindikova jo tak.. ja nahoru do bytu kocar netaham a zakazala jsem to i tchyni. Vzala nejakej starej kocar do obejvaku a kdyz byla uplne prťava tak ji tak uspavala a jeste jezdila pres rantl na podlaze. Ja jsem rada ze si zvykla usinat v postylce. Dam ji nazada dudyna ona se pretoci na bok hodi ruku pres oblicej a spi. Ale ty vedra je ted ubijej.
@veselaopicka my máme starý dům, cca 150 let, 80 cm zdi poctivé.... díky bohu za to. Uvažovali jsme nad novostavbou ale jsem fakt ráda za tenhle..
Ahoj holky. Vidím že řešíte spaní v těch vedrech. My máme naštěstí klimu, pokoje máme v podkroví a bez klimy by to tam fakt nešlo. Jinak dávám přes postýlku mokrou plínku.
@ange_de_la_morte taky máme hubeňoura. Ve 4 měsících měl rovných 6 kg a 66 cm. Ale když ho přikojím trochu víc, tak hned blinká a i když je to hodně kontaktní miminko a vyhledává společnost, tak je hodný, tak mu to mlíko asi stačí.
Holky, ještě dva dny a konečně prázdninyyyyyy. Já jsem jak malý děcko, jak se těším 😀 Konečně žádné kroužky, žádné úkoly, nikam nemusíme. Prostě si budeme užívat, výlety, bazén, prostě pohoda.
hurááá ... dneska malá spala celou noc na zádech nebo na boku! a ani se nebudila často 🙂 v půl 11 a pak ve 3 ... juhuuu
Tak malej má za sebou poslední kontrolu kyčlí a už nemusíme chodit 👏😊
@pe_tu_ss_ka my byly dnes a jdeme jeste v rijnu...
@pe_tu_ss_ka Ahojky tak my jsme dnes byly zase na rehabkách. Zrušila nám ten cvik na břiše, malá u toho akorát zuří a absolutně nespolupracuje, říkala, že to nemá smysl, že je to stejně bez efektu a dala nám místo toho ten na boku, jak se tlačí na koleno a lopatku. Tak ten snáší dobře... Příště jdeme až 19.7. ale to možná půjdeme i na posledy, pokud už bude lozit tak končíme.
@veselaopicka měj byl teď po 3, čekalo se na jadýrka 😊 měl IA, a teď má IA+..
@krisatko o on má na zádech, ten mu neva, a pak má na bříšku a ten teda nesnáší 😂 na boku na něj zkoušela, ale ten dělat nemusíme.. Jinak si už začal dávat nohu sám bokem, jako podpěru, aby měl volnou ruku a už se vtipně začíná plazit.. Vždy zapichne hlavu do podložky odstrci se nohama, zkontroluje, jestli už dosáhne na tu hračku, kterou chce a když ne, tak zase hlavu zabuchne a pokračuje 😂😂 a když je naštvanej, tak si dá kolena i pod zadek, jen s rukama ještě neví co dělat..
@pe_tu_ss_ka joo tak v tom stádiu jsme byli tak před týdnem a něco. teď je furt na kolenách a pruží dopředu a dozadu a pak se odpinkne jak žabka :D
@krisatko no jsem zvědavá, kdy to povýší.. To už se nezastavíme 😄 ale je sranda, jak je nasrajděnej, a rozmázne se jak dlouhej, tak širokej 😂
@pe_tu_ss_ka jako asi ta vojtovka fakt startuje nějaký obvody pač před tím tak někak se furt plácala pomalu nevedela co s rukama.... a ted tam chodíme jak dlouhol..... tři týdny? a skoro leze.... A jsem i ráda že ta naše rehabka to bere tak jak to bere... Vzteká se, nelíbí se - ok, budem cvičit neco jinyho... V podstatě rameno dělá to stejné, ale nemusí se u toho tak rozčilovat.
@krisatko já jsem na jednu stranu taky ráda, že cvičíme.. myslím, že v tom co umí, už se na něj nemusí koukat jako na nedonošeného... teď zase víkend nebude cvičit, protože má zítra očkování, jsem ráda, že zítra bude jen 26°, a už bude mít hexu za sebou..
Holky co myslite kdyz uvarim merunkovou presnidavku , muzu ji zamrazit nebo musi byt zavarena?

@malecek : u nás je taky strašně .. za hodinu jedu pro staršího do školky, no vůbec se mi nechce ven :/