icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

ange_de_la_morte
29. črc 2019

@pe_tu_ss_ka : přesně 🙂 a nebo chytí prso do ručiček a přitáhne si ho k puse místo aby si posunula pusinku 🙂 já pak po kojení dvě minuty aranžuju prsa do podprsenky 🙂

pe_tu_ss_ka
29. črc 2019

@halasovci007 no já je mazala pár měsíců zpátky, stránku po stránce (kdybych o téhle možnosti věděla, tka bych si ušetřila dost času 🙈😂).. Na jednu jsem ještě dneska narazila, ale smazala jsem.. Sice mi ji tam ještě ukazuje, ale tady už není.. Ale ty předešlé mi vůbec nenajde.. Takže si myslím, že to chce nějaký ten den, a zmizne to snad i z toho Googlu..

pe_tu_ss_ka
29. črc 2019

@ange_de_la_morte to je jak u nás 😄 naštěstí pak v podprsence vypadají ucházejícně, ale jen sundám podprdu, tak se rozutečou 🙈

halasovci007
29. črc 2019

@pe_tu_ss_ka tak to je mazec to jsem teda vubec netušila 😵

halasovci007
29. črc 2019

@pe_tu_ss_ka holky kamarádka mi rikala, ze kdyz objeví zenska zoubek dítěti, ze ma dostat saty. My mame uz dva, tak jsem si koupila nonou kojici podprdu a plavky (ty teda normalni) 🤣🤣 doted jsem to neslyšela , ale libi se mi to. A vitenkolik zubu nas ceka? 🤣🤣🤣👌

pe_tu_ss_ka
29. črc 2019

@halasovci007 no mě by to taky nenapadlo, až tady to nějaká mamina psala na zeď před pár dny.. No dostala jsem se k tomu až dnes, abych to zkusila.. Ale mám radost, že ty které jsem mazala fakt asi 2 měsíce zpátky, tak ty mi vůbec Google neukáže.. 🙂 hlavně to ukáže i fotky, které jsem dávala, že se mi líbí.. A vyjela mi spousta vašich prcků.. Hlavně ta maličká, jak je hambatá v bazénku 🙊 tak jsem si řekla, že vám to sem napíšu, kdyby jste si to chtěly promazat.. Jistota je jistota..

halasovci007
29. črc 2019

@pe_tu_ss_ka ja to ted taky smazala, ale Google mi to ukazuje furt, tak uvidim za par dni. Ja myslela, ze prispevky vidi jen registrovany uživatel a ten kdo je ce skupince 😱🙄

pe_tu_ss_ka
29. črc 2019

@halasovci007 jee já bych si tak koupila nových věcí, i bez jeho zoubků.. Jenže já si přijdu jak stodola teď nějak ve všem.. Začala jsem cvičit, ale jak jsou ta vedra, tak jsem ráda, že dejcham 😂 jinak malej si dává na čas.. Pořád je prudič, pořád pláče od bolesti, není nic, co by si do té tlamičky nenarval a nebrousil ty dásně.. Ale zuby pořád nikde.. 🤷‍♀️ Ale zkusím to doma nahodit 😂

pe_tu_ss_ka
29. črc 2019

@halasovci007 no právě, také mě to vůbec nenapadlo, že by to mohlo být takhle dohledatelné... A fakt mě zarazily i přes e ty stránky z diskuzí, kde jsem přispívala.. 👀

halasovci007
29. črc 2019

@pe_tu_ss_ka me se to libilo a funguje to. I kdyz obojí jsem potrebovala teda.. Za treti budou uz nejake saty jestli to doma projde 🤣😇 mala teda uz dva ma, jeden je uz venku a vitim ho u kojeni a druhy uz ma diru v dasnicce uz se klube. Mala slinta neskutecne a taky vsechno strci do pusy.. Hlavne ji dávám sem tam i ty kousatka chladící. No zuby budou teda orisek..mozna proto ty saty 🤣👌

halasovci007
29. črc 2019

@pe_tu_ss_ka tak snad to zmizi teda..

ange_de_la_morte
29. črc 2019

@halasovci007 : já to znám jen za první zub 🙂 ale manžel mi do toho naštěstí nekecá - oblečení si kupuju dle vlastního uvážení, což teda není moc často - nebaví mně to 🙂

pe_tu_ss_ka
29. črc 2019

@halasovci007 no já už bych mu přála, aby to měl za sebou, i když na druhou stranu se netěším, až mě prvně těmi zuby ňafne 😬😂 jj, u nás taky jedou chladící kousátka, cokoli gumového, co vždy úplně stiskne dásněmi až se klepe a pak to na sílu vytáhne až to práskne 😂😂 ten zvuk se mu asi líbí nejvíc.. A pak každá hračka, která je na dosah, tak neujde ocucání 😄

pe_tu_ss_ka
29. črc 2019

@ange_de_la_morte mě to bavilo kdysi, když jsem měla souměrnou postavu (vždy mi sedělo nahoře S/M a dole M/L).. Takže jsem mohla vzít i bez zkoušení, co se mi líbilo.. To nikdy nechápal ten můj.. Jinak já nesnáším to pobíhání, svlékání, oblékání a zkoušení.. Vždy jsem dřív chodila na jistotu do svých obchodů.. Ale teď je to marný, je to marný, je to marný.. 🙈 Snad bude to moje cvičení pravidelný, abych se vrátila do té své pevnější a hubenější verze 👏

halasovci007
29. črc 2019

@pe_tu_ss_ka
@ange_de_la_morte to je prave to, ue me to nebaví ptz vim, ze na sebe nic moc nesenu. Proste se mi neco libi a na me to vypada děsně. Ale tu podprdu i plavky jsem potřebovala, takzejsem si proste koupila. Ty z Lidlu mi nesedi a nemela jsem ba strdacku a pkavky se mi tak nejak rozpadly, takže mi jic jibyho nezbývalo kdyz se chci koupat v bazenku 😲

krisatko
30. črc 2019

Holky tak já mám po spaní do 7 hodin, nedej bože do osmi.... Chlap začal jezdit do práce a malá vstává hned po jeho odjezdu, tedy 5:30 .... uááááááá zas nám to rozhodí režim, protože když nespí, chce kojit samozřejmě dříve že...

pe_tu_ss_ka
30. črc 2019

@krisatko taky jsme to tak měli.. Naštěstí teď už ho to nevzbudí.. A ještě nám pomohly zatemňocací závěsy..

ange_de_la_morte
30. črc 2019

@pe_tu_ss_ka @halasovci007 taky jsem už ve fázi že musím zkoušet - nějak to už nedokážu od oka.... já se snažím šatník mít sladěný v jednom stylu abych mohla kombinovat všechno a nemusela tak často něco kupovat .... ještě mi celkem nevavadí nákup sportovního oblečení - z toho mám vždycky radost 🙂

@krisatko : měli jsme tak s Matyáškem když byl menší, trvalo to asi 4 měsíce, pak si to začal zase natahovat, třeba se to zlepší jak bude vycházet později slunce 🙂 vydrž .... jinak u nás se většinou taky nevstává o moc později

krisatko
30. črc 2019

@ange_de_la_morte
@pe_tu_ss_ka žaluzky má zatažené, asi to bude to jeho pochodování tady.....chjo...

ange_de_la_morte
30. črc 2019

@krisatko : a jinak má tvrdé spaní ? Klárka právě spí strašně lehce , stačí když manžel ráno zavře okno nebo víc praští vrata při zavírání a je vzhůru

priefi
30. črc 2019

@halasovci007 jj, neco na sebe za zoubek 😊 a ceka nas 20 😥😅

malecek
30. črc 2019

@ange_de_la_morte tak teď jsem si málem čurkla i já 😂😂😂😂😂

malecek
30. črc 2019

@ange_de_la_morte
@halasovci007 i u nás je to jen za první zoubek. Ten jsem našla já , hned dva , a zatím jsem si nic nekoupila

malecek
30. črc 2019

@halasovci007 vidíš taky potřebuju plavky. Chtěla bych nějaké tankini zase.

krisatko
30. črc 2019

@malecek
@priefi
@ange_de_la_morte já třeba o tom oblečení za zoubek ani nevedela, až stará paní sousedka vedle mi říká, jestli prý jsem dostala na šaty za zuby... tak jsem na ni hledela, doma jsem to nadhodila, ale bez uspechu :D :D 😂

priefi
30. črc 2019

@krisatko jj, za prvni zoubek jsou saty 😊 nebo nekde se rika neco na sebe 😉 mame v planu rodinne foceni, tak si chci nejake koupit 😁

ange_de_la_morte
30. črc 2019

Dneska jsem byli na kontrole - Klárka má přesně 6 měsíců 🙂 Paní doktorka byla spokojená . Klárka má 6310g a 65 cm 🙂

priefi
30. črc 2019

😍 Dnes dopo.se ukazal 1.zoubek a odpo hned 2., takze mame 2 dolni jednicky a maminka ma pravo na saticky 😂😂😂

pe_tu_ss_ka
30. črc 2019

@priefi Ty brdo, pěkná rychlost 😄 to malej pořád nic, jen slintá a slintá, pořád něco v papule, ale zuby jsou pořád schované, i když to má nalitý a jsou tam už od 4m dvě čárky 👀

veselaopicka
30. črc 2019

@priefi taky čihám ... 😀😀 ja bych teda nutne nepotrebovala saticky ale par veci do satniku 😀😀 klasicky nemam co na sebe 😀

Strana