Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@halasovci007 jj hned dva najednou 👍 ale zatím mi na ně nikdo nedal 😱
Aďa už má čárky nahoře na jednickach a na levé dvojce 😰 ťuk ťuk zatím spinká a nepláče
U nás zoubky zatím nehrozí. Starší měla první týden před prvníma narozeninama. Ale zato se dnes prvně postavila na čtyři. Zatím jen stojí a kyve se sem a tam a pak se svali jak chrobak, ale vzhledem k tomu, že ještě před 14 dny chtěla být jen na zádech, tak to asi nebude dlouho trvat a poleze. Mě trefí 😂😂😂
@fly80 Tak uvidíš jak rychle to půjde... u nás byla fáze pohupování na čtyřech snad měsíc a půl, teprve ted co máme z vojtovky cvik na lození tak už se rozhýbává ... bála se zvednout jednu ruku a zustat na kolenách, tak sebou vždycky plácla a pro hračku se natáhla místo aby si dolezla..
@pe_tu_ss_ka bere to hopem 😅 ten z dopo i stacil trochu povyrost do odpo 🙈
Holky, nejaky tip na prebalovaci tasku? Ta moje z roanu po 3 letech uz je nic moc, je z um.kuze, takze ani nejde vyprat a vnitrek je bily, takze ted uz k bile ma daleko.... vnitrni kapsicka se zacala parat (ja vim, muzu si to zpravit), okraje tasky se zacinaji soupat a pred nedavnem na ni nechtic tchyne pokydala gulasem, takze to schytala horni cast, kde je latka a ne um.kuze, docela se mi to podarilo vycistit, ale videt to jde... a tohle uz byla ta pomyslna kapka. Budu rada za tipy. Uvazuji nad Little company, nemate zkusenosti?
Jinak jsem zvedava, kdy to nase skrvrne zacne se plazit, jestli to nahodou nepreskoci... nonstop ted je na kolinkach a peruje dopredu a dozadu
@halasovci007 nooo 😅 myslim, ze manzel oremca i ty jedny saty 😂😂😂pry ze jich mam dost, ale na to foceni mi proste vsechby prijdou takove o nicem
@priefi já mám přebalovací batoh, já nějak tašku ani nechtěla.. Hlavně má super přístup že všech stran.. Akorát my objednávali z wish ještě před porodem.
https://www.coolmama.cz/batohy-pro-maminky/fash...
@fly80 ty vady to je šikulka.. Ten na se plazí, ale zatím jen přes levou nohu, tak jsem mu pořád v patách, a nastavuju mu pravou nohu, aby si zafixoval, že se má odrážet na střídačku 😂
@pe_tu_ss_ka taky po cvičení pomáhám s kolínkama...
@krisatko je s nimi sranda 😄
Holky já se asi počůrám smíchy.. Pustila jsem nás robovysavač.. A prcek má vánoce.. Ze sedačky my málem odlezl, jak přečuhoval přes okraj, aby viděl.. A když jsem ho dala na zem.. Tak takový mety, jak za ním letěl a jak mu nadával 🤣🤣🤣
@pe_tu_ss_ka takže robovysavac aby se to rozlezlo jo?
@krisatko no sama jsme překvapená 😂
@pe_tu_ss_ka mě totiž taky přijde že se plazí jen když neco opravdu chce nebo ji zajímá, jinak na co, šak se tam nějak dokulí přes břicho... furt se točí dokola přes ruky a nohy do hvězdice akorát po zemi, taky vtipný :D
Jinak jsem dneska vytáhla šráky do kočárku ale absolutně netuším jak patří :D
@malecek no je fakt, ze jsem si vyhodila z kopytka. Treba nam pridaji rodicak 😅🤣
@priefi ja jsem si ted strasne dlouho nic nekoupila a manzel me v podstate prinutil si to koupit, ja radeji kupuji male a na sebe nic. Hlavne jsem plavky fakt musela, ptz ty moje se mi uplne rozpadly. Na zahradu by stacily mno. Ale prej si mam doprat, tsk jsem to brala za zoubek.
@krisatko ta taška je pekna, ale jak pisete neprakticka. Ja v ni mam furt bordel. Presne jak pises, neco hledas a vsechno je vzhuru nohama..uklidim a zase neco hledam a je to nanovo. 😣🙄
@pe_tu_ss_ka 🤣🤣🤣🤣 tak vysavac joooo
Holky nevite co dat na cervenou pipinu? Mala ji ma asi zaparenou nevim a ma ji zvrchu cervenou tak bepanten? Nic jinyho me asi nenapada...pritom ji prebaluju casto jak jsou ty vedra a nechavam rozvalenou i bez pliny a stejne to ma cervene.
@veselaopicka sudocrem nebo imazol 🙂bepanten nikdy nezabiral..
@halasovci007 jojo, jak vidí robovysavač, mobil, tablet, tak se mění na tryskomyš.. 🙈
@krisatko malej dělá taky vrtulník 😂 ale jak fakticky něco chce, tak se rozplazí, a když si s ním hraju, a dám mu nohu jako překážku, tak jde pěkně na kolena
@veselaopicka ja teda mazu Sudocremem i mezi faldy vecer po koupani a zatim dobry.. A v tech vedrech hodne vetram. Klidne cely odpoledne bez plinky. Jen do kočárku ji davam..
@pe_tu_ss_ka tak to je dobrý. Mobil je tahak i u nas, ale ani za nim neleze. Zatim 😅

@malecek kdyz si nasla zoubek tak so je urcite kup 👌😉
@priefi za dva zubyloubky i na dvoje 👌😇😲🤪 gratuluji k zubankum