Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@priefi do korby.... přijde mi to jak postroj na psa :D
@pe_tu_ss_ka joo, na kolena a pohupuje se a hopsá a je to strašná prča, nejvíc na dece a rukama se opře o moje prsa nebo břicho a už valí :D :D
@halasovci007 to u nás teda taky, dám tablet s chuvičkou do ohrádky a jdu vešet prádlo, taková blesková rychlost, kterou je hned na druhým konci ohrádky u tabletu, to jste nevidely... ale jak po ní člověk chce aby lezla jen tak, tak to nééé
@halasovci007 sudocream mazu prave taky i mezi faldy a vetram kdyz to jde a stejne. Imazol mam tak zkusim.
@krisatko jsou chytry a vycurany 😅 ja chci neco natočit nebo vyfotit a prestane danou vec delat a jakmile mobil polozim tak zase zacne 🤣😅
@veselaopicka tak snad to bude dobrý.. A nrmas jine plinky?
@halasovci007 pouzivame dady... ale je fakt ze ted mam sice dady ale je to nejaky novy typ s nejakym kanalkem... dneska jsem koupila lupilu pac mi trojky dosly. Davala sem 4ky ale jsou este velke.. podle me to ma proste z tepla a zapareny .. necham ji zitra bez pliny doma uplne celej den a namazu a uvidime. Zatim ji to nejak netrapi tak to bude snad ok.
@pe_tu_ss_ka taky jsem dnes ráno pouštěla Robina (ty moje vlasy už má bobek i v plíně) a taky se smál a koukal jak na film 😂😂
@veselaopicka to je z tepla, imazol pomůže.
@veselaopicka tak to zitra vlastne dneska zkus a uvidis. Budu drzet palec. U nas jsme od čtvrt na 1 vzhůru 😱
@halasovci007 jojo přesně... včera odpoledne po spaní vstávala s jasným "tata tata tatatata" ... tak ju jdu natočit a přestala mluvit uplně. Pak jsem jí řekla "no povidej, cos říkala před chvilkou" A ona "ďataděďata" .... uplně to sprasila :D
@krisatko 😂 no malej se nám směje do obličeje, když se předháníme, ať řekne máma/táta... Ale je jak krteček i stejně zní, úplně žeru to jeho "jeeeee"
@malecek jsou to kousci 😄 malej je fešák 😍 ten náš se včera natočil, tak aby viděl na telku večer, a ještě si podložil hlavu, jako by přemýšlel, na co to kouká 😂
@halasovci007 to jsme zrovna byli vzhuru a papali..pak az v pul 5 a ted uz na me nacuhuje z postylky mezi spruclema.
@halasovci007 manzel to vidi trosku jinak... z jineho pohledu... kdyz jsme meli starsiho, tak v tehu se muselo koupit tehu veci, protoze ty moje veci na telo byly vsechny male 🙈 pak po porodu vse moje veci mi byly stale male (61kg), a tehuveci velke, muselo se koupit zase neco, abych mela v cem chodit. Pak chvili jsem mela svoje veci (56-58kg) dobre a pak jsem tak vychrtla, ze se opet muselo nakupovat, protoze jsem mela vse obri (48kg)😅, pak jsem skoncila kojit a do niceho nevlezla (58kg), s bidou do mych starych dobrych veci pri klasicke vaze (mela jsem po porodu sirsi boky a kdyz jsem nabrala, bylo to znat...). Takze on mi rika, at si nakoupim az po tom, co dokojim a budu mit stalou vahu a stalou postavu, at se zase nekupuje vse jen na chvili 😅 Treba ty saty na to foceni... mam strach je kupovat ted, protoze se budeme fotit az nekdy v rijnu a ty kila muzou byt jinde nez jsou ted 😅 ted jsem na 55kg, ale pri starsim ta vaha sla rapidne dolu paradoxne az byl starsi a byly uz i nejake prikrmy, ono se to zda, ale oni tahaj toho mleka vic, rostou, tak "papaji maminky", ale tentokrat to vypada dobre (tuk tuk) a muzu jist normalne, takze se zasobuju smetanovymi 10% jogurty 😅 na ten muj cholesterol to je urco super, ale co uz 😅
@halasovci007 @krisatko tohle bych mela dat precist manzelovi 😅 ja jsem si zaslouzila za ni to, ze jsem bordelar a nemuze v ni nic najit 😂 ja uvazuji ted nad prebalovackou little company, ale je vcelku draha
@veselaopicka sudokrem, nebo rybilku, bepanthen spis jako prevence, pak mi prijde, ze to zhorsuje
@krisatko @priefi : taky mám přebalovací tašku z Kauflandu a super - hlavně se mi tam vejdou látkové plíny na celý den, náhradní oblečení pro obě děti, svačinka, no prostě je bezedná 🙂 - má dvě velké kapsy - v jedné mám věci na přebalování a náhradní oblečení, v druhé jsou ještě 3 menší kapsičky ( krém, Medvídek + ubrousky, lžička, apod.) a zbytek brodela, vepředu ještě dvě kapsičky na suchý zip ( mobil, kapesníky) mám teda tašku ještě ověšenou zvenku - co jde pověsím ( pouzdro na dudel, hračky apod. - ať pak nemusím hrabat 🙂
@pe_tu_ss_ka : tak vidíš, za robovysavačem máš i vytírače - rychlý úklid :Đ
@veselaopicka : Sudocream je super, a jak píšou holky - zkus vynechat vlhčené ubrousky - ty jsou strašné peklo - jednou jsem na výletě použila na malou a měla chudák pipku úplně rudou ... a jinak točím látkové přebalovací podložky a většinu dne je bez plíny ( i v kočáru)
Jinak včera jsem musela reorganizovat spaní - Klárku začaly zajímat šprušle od postýlky a líbí se jí do nich mlátit dudlíkem - takže ho pak pustí za postel - musela jsem dát vyšší mantinel a taky mi z postýlky ,,odchází,, ( jen se teda zatím točí ale i tak to dokáže) - takže jsem použila kojící polštář jako mantinel mezi její a mojí postýlkou ať mám taky trošku místa na spaní 🙂 Jak se spí u vás ?
@ange_de_la_morte a co pouzivas misto vlhcenych? Cetla sem ze pouzivaji nejaky perlan.. ja pouzivam ubrousky od lintea a ted mam dady nejaky bio nejsou tak parfemovany.
@veselaopicka maly se taky ted po dadach prudi. Mame ty zelene. Fialove nam ted dosly, ale fialove snasel lip nez zelene. Takze jako zachranu dostava pampers premium care, co davam na noc a je to lepsi
@malecek ten nas uz jede na kolinkach hodne casto, toci se kolem vlastni osy a mam pocit, ze se umi mozna plazit, protoze kdyz se nedivam, je razem o kus dal, jak to dela nevim 😅 mam pocit, ze kyvadlove, ale uz jsem koutkem oka zaznamena neco jako plazeni, ale jak jsem se podivala, tak ja nic, ja muzikant 😅 jo... a uz i blekota a v repertuaru je i mama, ale je to jen blekotani, nevi, co rika a jak breci, tak umi jecici mama
@krisatko to kdyz ja chci natocit blekotani, tak stichne, anebo se rozerve 😅 jinak ta taska z kaufu asi neni staly sortiment, ze?@ange_de_la_morte
@veselaopicka ubrousky vynechavat nemusis, ale vzdy jeate otri latkivkou, abys vysusila zadecek a az pak namazat
@veselaopicka : mám Medvídka - https://www.obchod-latkovepleny.cz/medvidek-myc... naředěné v lahvičce https://www.obchod-latkovepleny.cz/lahvicka-se-... - jen stříknu přímo na zadeček a setřu látkovým ubrouskem ( můžeš i perlanem) , pak už není potřeba mazat - ten Medvídek obsahuje bylinkové oleje, i krásně voní, hodně se ředí, tu flašku mám koupenou od narození a furt mám přes půlku , švagrová má toto : https://www.linibebe.cz/miminka-a-deti/gilbert-... + perlan a taky spokojená ( myslím že dělají i cestovní balení)
@veselaopicka ten perlan je super, jen mám připravenou vodu z přebalovacího pultu a otiram tímhle a ven mám také medvídka, kterého stříkám na ten perlan 🙂 je to 👌
@ange_de_la_morte malá se skoro regulérně přesunula do velké postele s mantinelem a zábranou. V malé skoro nechce spát a nemá místo na ty svoje spící brikule. Toci se z levá do práva na břicho a zpátky i dokola.
Mě dneska malej dost vypekl.. Pěkně se plazí, a já už si myslela, že ke mě, tak si přidřepnu a natáhnu ruce a on to stočí na láhev z vodou, co mu stála u jeho židličky 😂
@pe_tu_ss_ka já se teď vrátila ze cvičení. Ta se teda předvedla. Brečela a navíc nechtěla ani ukázat co umí. Tvářila se že skoro ano koně nepase... Mrška. Tak jsme dostaly další 3 termíny navstev
@krisatko zacinaji zvatlat je to sranda..
@veselaopicka tak nam ta nase klotylda vstala uz v pul 8 a ted teprve usnula.am pidezreni, ze ji kousnul upir, ze nespi.. 😱😅
@priefi tak ja se teda drzim furt 3kg pod puvodni vahou, ale bricho mam vytahany a ne se dokopat cvicit, tak da se to maskovat zatim mno. Nejvic me mrzi ty strie. Poctive jsrm mazala a mam je po celem brise. Pry je to geneticky dané mno. Dan za krasnou holcicku. A jak jsou jakoze jeste cerstve a neopalene uplne zari, proto se letos ani nechci nikde moc chodit koupat 😣
@priefi ja uvazuju otom batuzku ten je super. Videla jsem ho u kamaradky a zamilovala jsem se, ale musim vyckat pac ted chci koupit nositko a to je taky palka, takze by mi oboje asi neproslo 😢😖
@ange_de_la_morte u nas se spis zeda nespi poslednich par dni a noci a jinak vrcer uspim na terase v kocare (lepsi vzduch) a kdyz jdeme kojit beru ji do postele. Pbcas mam pocut, ze se mezi malou a manzela ani nevejdu, oba rozcapeny nohy a ruce a treba si jen dojdu na wc a muj prostor nikde najednou a musim se mezi ne vcucnout 😅🤣jinsk postylku mame jako mantinel u postele mno 🤣
@krisatko 😂 Malej se jde ukázat v pondělí.. Tak jsem zvědavá, co předvede on.. Byly jsme naposledy na konci června 🙊

@veselaopicka nepoužívat vlhčené ubrousky s chemii a navonene plínky. Ono to v tom vedru reaguje a pak mají chudinky takové zapareniny.