icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

pe_tu_ss_ka
14. srp 2019

@krisatko ta je hustá 🙈 😂

ange_de_la_morte
14. srp 2019

@pe_tu_ss_ka : já nevím jestli Klárce rostou zuby, myslím že ještě ne - je prostě protivná jak je přetažená ale nedokáže zabrat, ... tím jak málo spí přes den tak večer už je fakt nesnesitelná

pe_tu_ss_ka
14. srp 2019

@ange_de_la_morte no malej když je přetažený, tak to je masakr.. To jsme pak večer uspávali skoro 3 hodiny.. A jen řev, řev a řev.. Takže když má tak nějak čas, tak prostě jde spát.. Klidně na 30 minut kolem 7 večer, aby pak usnul "normálně".. I když poslední dny uspáváme na míči 🤷‍♀️

ange_de_la_morte
14. srp 2019

@pe_tu_ss_ka : u nás asi nějak chybí ta fáze ,, jsem unavená a jdu spát,, ... buď je vyřehtaná a spát nechce, nebo je už uřvaná a protivná a usnout se jí nedaří ... já odpoledne uspávám v posteli u prsa a večer většinou v šátku

pe_tu_ss_ka
14. srp 2019

@ange_de_la_morte malej naštěstí přes den usíná dobře v kočárku (ať venku, nebo ve druhém doma na balkoně), v autosedačce (ale tam mi přijde, že ten spánek není nijak kvalitní).. No ale večer 🙄

pe_tu_ss_ka
14. srp 2019

@krisatko malého už jsme strčili do sporťáku.. Protože už mu na délku zabývaly asi jen 2cm v hluboké 🙈 ale krásně v něm jezdil do 8m.. Tak se super natáhne narovno a můžu ho mít připásaného.. Ale sedět tam budebaz to zvládne sám, jinak mu jen stahuju boudu, aby viděl... 🙂

ange_de_la_morte
14. srp 2019

@pe_tu_ss_ka : Klárka právě blbě spí i přes den , i když už se to asi lepší - alespoň ten odpolední spánek má už delší pokud už teda usne - dříve nespala dýl jak 20 minut vkuse

ange_de_la_morte
14. srp 2019

Klárka jezdí stále v kluboké korbě ale často máme převrácenou boudičku a ona je na bříšku a dívá se dopředu , nebo pokud není slunko tak má sklopenou střechu a dívá se na stromy nad námi ... máme dlouhou korbu, takže velikostně je pořád vpohodě, do sporťáku se zatím nechystáme, vidím to až asi na zimu

pe_tu_ss_ka
14. srp 2019

@ange_de_la_morte to by mě asi odvezli.. On jak nespí, tak to je na skok z balkonu.. 😬 Vůbec pak nechápu, kam přepnou pro další energii, že takhle dokáží táhnout celý den, a pak nechtít spát v noci 👀

ange_de_la_morte
14. srp 2019

@pe_tu_ss_ka : taky nechápu, manžel má teorii že si malá bere energii ze mně - jak je často u prsa tak prý nepotřebuje spát :Đ ... tohle jako od staršího neznám - ten spal ještě ve 2 letech dopoledne i odpoledne 2-3 hodiny, do toho ještě kratší spánky a samozdřejmě spal celou noc vkuse :Đ ... a nejhorší že jak máš jedno dítě tak si můžeš jít lehnout když konečně usne, ale jak máš dvě tak je tu riziko, že každé bude spát jindy ( starší mi už nespí odpoledne) Đ

pe_tu_ss_ka
14. srp 2019

@ange_de_la_morte ty vady, a ještě vlastně 2 děti 🙊 to bych měla jasně místo na psychine.. 😂 U nás dělá naschvály.. Vždy si plánuji, jak si lehnu při jeho druhém spánku, dopoledne když spí, tak většinou uklízím/vařím a tak.. No a když je hotovo, on uloženy ke druhému spánku, tak si lehnu, a dkyz začnu zabírat, tak po 10 minutách spánku je hore a prostě má vyspáno.. To jsem pak jak přejetá tankem 😄 nevím, kde má ten radar, že si jdu taky odpočinout 🤷‍♀️

ange_de_la_morte
15. srp 2019

@pe_tu_ss_ka : jo tohle je nejhorší - jak už člověk usíná a pak se má probrat a fungovat - to jsem taky přejetá ,u nás naštěstí už ten odpolední spánek začíná být dobrý, akorát teda stejně já si teď přes prázdniny moc nelehnu - maximálněkdyž je starší u babičky nebo je doma manžel ... jinak včera Klárka mimořádně krásně usla kolem 9 - a vstávali jsme teď - akorát teda byla v noci vzhůru 11x :/ třeba si jen dvakrát sosla z prsa ale stejně mně probudila

malecek
15. srp 2019

@ange_de_la_morte
@pe_tu_ss_ka holky já vás obdivuju já bych to nespani nedala a byla už v pokojíku bez klik. My sice všude chodíme pozdě protože malý furt vychrapava ale jsem za to ráda. Dává si ještě 3 spánky během dne. Snažím se odpočívat s ním a hlavně si hraju s tel protože s ním už to jak je vzhůru moc nejde.

pe_tu_ss_ka
15. srp 2019

@ange_de_la_morte to malej (ťuk ťuk) spí dobře, budí se po 4-6 hodinách a pak jednou kolem 4 a pak spí do 6 na další jídlo.. No a pak má schválnosti, že když někam musíme ráno, tak by spal až do 9, a když nemusíme a mohla bych s ním spát, tak je vzhůru v 6:30..😄

malecek
15. srp 2019

Poprvé jsme byli na bazéně 😍 bála jsem se ať zase není řev jak na koupališti (kde byla studenější voda) ale tady dobrý vydržel v bazéně skoro hoďku

ange_de_la_morte
15. srp 2019

@malecek : a kolik tak měla voda v bazéně, já jsem tento týden poprvé Klárku dala do bazénu na zahradě a líbilo se jí to, ale byli jsme jen 5 minut - přišlo mi že 26 stupňů je pořád málo .... a spací miminko jsem měla to první - to byla nádhera 🙂

@pe_tu_ss_ka : u nás to taky nebývá vždycky tak hrozné, občas vydrží i do půl páte když usne třeba v 23 a to už je hezké, ale dneska psycho - nevím co se dělo

krisatko
15. srp 2019

@pe_tu_ss_ka
@ange_de_la_morte jako u nás teď uspávání a spaní docela mazec taky. Třeba včera, přes den spala luxusně. Dopoledne jednou půl hodiny,, pak po obědě skoro tři hodiny ale večer... To byl mazec.. uspavala jsem snad hodinu a půl, poslední půl hodiny s brekem. Za dvě hodiny byla na půl vzhůru, takže pohladit podat cumel a jít spát, za další hodinu a půl se vzbudila na jídlo, pak byla vzhůru po hodině, pak po dvou hodinách (to už jsem šla za ni do postele) a za další dvě hodiny už se vrtěla a vyžadovala jídlo (papapa) takže jsem nakojila (4:30) a myslela si že bude spát. No mrčela v 5:10, 5:40 a v 6:00 už regulérně vstávala. Jsem jak zombie a je to každou noc horší a horší

fly80
15. srp 2019

Holky, já jsw. A tetaaaaa 😍 Dneska se nějaký ten den před termínem narodila naše malá Kristýnka ❤️

veselaopicka
15. srp 2019

@fly80 jeeee jako nase Kristynka 😁 gratuluju teta.

veselaopicka
15. srp 2019

Predevcirem jsme byli na te hexe druhe.... je mozny ze az dneska ma reakci - prujem? Vcera mi za celej den snedla 180ml a dneska ma prujem ale snedla vic.. je vysmata takze jen prujem... a nebo chytla.odeme strevni...

veselaopicka
15. srp 2019

@krisatko za to my jsme.dneska spali od 19h do 23h a 23.05h az 8.30 ...

priefi
15. srp 2019

@pe_tu_ss_ka ten nas se jeste sam taky nepostavi na kolinka, ale na me co chvili

priefi
15. srp 2019

@ange_de_la_morte nas prcek taky ted ma obdobi, ze si zdrimne u prsa a to je konecna. Spi az pak vecer. Ale nekdy je fajn den a on si schrupne i pres den nebo v kocarku
@fly80 gratulace

malecek
15. srp 2019

@ange_de_la_morte voda mela 30 stupňů.

pe_tu_ss_ka
15. srp 2019

@priefi no jako já nestačím zírat.. Dneska u našich pěkně na kolena, houpal se a pak náznak na šikmý sed 👀 moje máma měla málem infarkt. A hned málem skákala k němu, že se baví do hlavy 😂 fakt budeme muset jezdit častěji k rodičům, protože tam vždy takové pokroky 😀

pe_tu_ss_ka
15. srp 2019

@ange_de_la_morte no jsem zvědavá, kdy si nějak zvykne a bude držet nějaký režim, že by vydržel třeba většinu noci spát v kuse a že by i usnul třeba po kojení sám, ale to je zatím utopie asi 😄
@krisatko no jak mi kouskuje noc, tak jsem pak druhý den, jak kdyby mě někdo vzal po hlavě.. A nechápu, že oni se budí vyspalý 🤷‍♀️

krisatko
16. srp 2019

@pe_tu_ss_ka Tak to ta naše už si regulérně sedá a začíná stoupat... :D dva měsíce se tady houpala na kolínkách a pak by chtěla během jednoho týdne už všechno zase :D

lindikova
16. srp 2019

@pe_tu_ss_ka u nás to same, jak prijedu k rodičům, začne dělat nove veci. Muž kroutí hlavou, ze když odjede, udělá velký pokrok, ze ho zřejmě brzdí ve vývoji🙂))

ange_de_la_morte
16. srp 2019

@pe_tu_ss_ka : taky marně čekám na nějaký ,,režim,, - vždy si říkám že se u nás už něco ustálilo a pak se to stejně rázem změní

halasovci007
16. srp 2019

@malecek tak to je mazec a jaka je technika? Povolujes to nejak? My jdem na akci zitra doxela by se to hodilo 😅👌 kamarad slavi 35 a bude to velky, takbych nemusela v 7 nejdyl domu 🤔
@malecek to je vlasac. Svihak lazensky 😍
@fly80 ten nas blazen uz taky zscina sedat v locarku, jenze ve sportaku desne breci ze chce na bricho, tak nevim co budeme delat 😢 hlavne, ze si Rozku chytila, ze to dobre dopadlo.

Strana