icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

ange_de_la_morte
24. srp 2019

@veselaopicka : jej, to se nedivím - to bych taky tchýni nedala, naštěstí já se na tchýni můžu spolehnout, bohůžel moje maminka bydlí 400km daleko :(

krisatko
24. srp 2019

@ange_de_la_morte no já jsem se hlavně zarekla, že nebudu kojit chodící a mluvící dítě takže do toho roka max... Viděla jsem nedávno 2,5 letou holčičku, byli jsme na návštěvě a ona bez okolků přes celou místnost volala na mamku "prsicko prsicko" a sapala se jí do výstřihu. Tak to jako fakt ne e.

veselaopicka
24. srp 2019

@ange_de_la_morte tak to deti moc nevidi ze? Moje bydli 50 km odsad a tatu mam 10 km ale ten porad pracuje a moc neni doma. A nebo pak kdyz potrebuju hlidani tak s kamoskou si hlidame navzajem a ta je 1.5km odeme..

priefi
24. srp 2019

@krisatko to je podle toho, jak si dite naucis. Starsi vedel, ze na verejnosti pred ostatnima se nekoji a nesape po mamince

ange_de_la_morte
24. srp 2019

@krisatko : jojo to je na každém, já chci kojit určitě dýl ale myslím si že od určité věku je třeba aby i dítě chápalo že je to soukromý záležitost - nemám problém s tím nakojit 2-leté dítě, ale doma přes spaním - venku se prostě musí napít čaje .. tak to vidím, uvidíme jak to pak bude :Đ

@veselaopicka : no bohůžel :( ale zase pak třeba k ní jedem na týden nebo 14 dní, nebo toho staršího si bere na prázdniny ... můj taťka si taky malého moc nebere, spíš jen občas - má druhou manželku a spoustu aktivit

veselaopicka
24. srp 2019

@ange_de_la_morte jo no ... dite mi odjelo a od pul 8 psala mama ze chrni tak snad to dneska preziju.

ange_de_la_morte
25. srp 2019

@veselaopicka : tak co, jaká byla noc ? 🙂 🙂

pe_tu_ss_ka
25. srp 2019

@veselaopicka také se přidávám s dotazem, jak jste zvládly obě noc 🙂

veselaopicka
25. srp 2019

@ange_de_la_morte
@pe_tu_ss_ka o pul jedne jsme jeli domu okamzite sem vytuhla a spali sme do pul 10 😁😁 a rano mi psala mama ze mala o pul 8 usnula a zbudila se v 5 na mliko dala flasku a spala do 9ti 🙂😁

veselaopicka
25. srp 2019

@ange_de_la_morte
@pe_tu_ss_ka jeste ted toho vyuziju a jdu pouklidit dokud tu neni a pak pro ni pojedu tak za hodinu a vypada toze pojedeme i na pohotovost pritel si vcera sel zahrat fotbal s klukama a ma neco s trislem ze sotva leze.

pe_tu_ss_ka
25. srp 2019

@veselaopicka oni jsou potvůrky, vždy spí líp jinde než doma 😂 takhle u našich spal malý první noc 5 hodin a druhý 7 hodin.. A doma roi dobou spaval tak 2 hodiny a samozřejmě po příjezdu domů najel zase do svých koleji 😂

ange_de_la_morte
25. srp 2019

@veselaopicka : šikulka to je, super že sis oddechla 🙂 ... a příteli ať je brzy líp, ti chlapi jsou někdy horší jak děti když blbnou s kamarády

krisatko
25. srp 2019

@veselaopicka ajeje, tak snad to nebude nic hroznýho... jen natažené...

Holky u nás je teď asi bojkot spánku nebo co. Každý uspávání mám se štípáním, kopáním a mlácením, řevem a když už konečně spí tak je třeba do půl hodiny vzhůru, sice by ještě chtěla spát, ale i když si ji vezmu k sobě že bych třeba aji spala s ní tak nic, už nezabere.... chjo.. a večer to bývá ještě dvakrát horší než přes den.

ange_de_la_morte
25. srp 2019

@krisatko :my máme podobné uspávání během dne - točí se, štípe, dělá hlouposti - dneska odpoledne víc jak 2 hodiny uspávání a ve výsledku spala 40 minut :/ večer teď lepší - po koupání občas i usne u prsa 🙂

pe_tu_ss_ka
25. srp 2019

Holky, dneska mám nostalgickou, i slza ukapla.... Třídila jsem věci podle velikostí a vysavala vzduch, aby se nám to vešlo do skříně.. Tak jsem zkusila to porovnání.. Od jeho velikosti 42 - 46 - 50 - 56 - 62 - 68 - a současná 74.. 👀😍 Hlavně když jsem viděla ty overaly, které mi kdysi přišly tka obrovské, a oni to jsou malé 50 🙊

ange_de_la_morte
25. srp 2019

@pe_tu_ss_ka taky mně to dojímá když vidím jak mi roste před očima ( a to jsme začínali až na 50)

krisatko
26. srp 2019

@pe_tu_ss_ka já zas nedávno koukala na fotky toho zajíčka staženyho z kůže v inkubátoru. To není možný co z ní je teď za šídlo.

zzuzzana1
26. srp 2019

@krisatko tal to u nas je dobry ja ji dam jak pred den tak vecer do postylky ona si tam treba pul hodinky hraje , brepta a nadava a pak sama usne .. diky bohu tuk tuk

veselaopicka
26. srp 2019

@zzuzzana1 mame to stejne.. nekdy si ani nebrouka a hned usne... 🙂😁 dikybohu za ty dary. Kamoska ma kluka naucenyho na usinani ze snim chodi po byte v naruci... treba nekdy i 2h aby usnul.

pe_tu_ss_ka
26. srp 2019

@krisatko jojo přesně, naše ruka vedle něj vypadala jak od obra 😍

krisatko
26. srp 2019

@veselaopicka
@zzuzzana1 já to tak chtěla taky, ale nejdřív prdy a teď zuby mi v tom dělají bordel... vždycky už máme náběh na to že bude usínat po pohádce sama a najednou bum, nějakej problém a usíná jedině tak že jsem s ní v posteli a tulíme se.

krisatko
27. srp 2019

Holky malá už druhej den hyká jako oslík, nevím jestli s ní někam nezajit, úplně normální mi to nepřijde 😂

veselaopicka
27. srp 2019

@krisatko no na ty zuby se netesim ale uz druhy den ma prujem takze asi neco zacina jinak ji nic neni.. a jinak uz umi paci paci pacicky. Skoda ze sem nejde dat video. Ale jeste to musime vypilivat.

priefi
27. srp 2019

Od vcerejska mame 3 zuby a 4.na ceste

veselaopicka
27. srp 2019

Holky obrat o 100 % ... zacla jist v zidlicce snedla snad 150g sklenicky este sem ji pridavala nedelala kraviny sama od sebe krasne otvirala pusu kdyz sem zrovna nedavala tak nadavala a ted chrni... po hlidani babicky jede od rana do vecera babababababababa a ted bez prostestu usnula. Je mozne ze se ji nechtelo jist ve vajcku? Jeste vcera mi nesnedla ani 50g .. doufam ze ji to chvilku vydrzi. Jinak zitta jdeme na nausnicky.

priefi
27. srp 2019

@veselaopicka a v te zidlicce sedi? Pokud ano, super, ze ji, ale pasivni sed je hrozne zlo. Zrovna vcera jsme meli 8m prohlidku a mudra to se mnou probirala... a upozornovala na pasovni sed, jak je hrozne spatne a ze treba nas prcek ted lozi ala housenka, stavi se na vsechny 4 a odhadujs ho na sed tak v 10m a at nic neurychlujem. Tak jen takova technicka 😉 Me mamka posazovala a mam zada do kelu... a jeste dneska porad poznamenava, ze jsem se neplazila, nelozila, netapkala a rovnou chodila a citi se jako hrdinka... to ze mi odrovnala pater pasivnim posazovanim a neposilenim spravnych svalu, ale spatnych je vec druha

veselaopicka
27. srp 2019

@priefi a co je pasivni sed?? Ne ta zidlicky je polohovaci takze ona spis pololezi polosedi asi jako ve vejci jen tam neni tak zmackla. Vidis a ja se ptala doktora na kyclich a ten mi rekl ze si ji muzu posadit na sebe a drzet ze v tom nevidi problem a to ji bylo 5 mesicu. Taky sem to resila pac kdyz nekde jsme a sedime tak ji neudrzim a zacne se vztekat pac chce videt. Kamaradka ma stejne staryho kluka s nama ..kluk ji sedi a ona ho postavuje ke stolu a on stoji a drzi se. Todle je podle.me spatne ! Az bude sedet tak chci tu zidlicku z ikeii .. ta prave nejde polohovat no.

pe_tu_ss_ka
27. srp 2019

@veselaopicka pasivní sed je, když prcka posadíš jak pecku a on sice sedí, ale ne sám.. Samo by se dítě mělo posadit nějak po lezení, že přes kolínka bucne do takového šikmého sedu a je jednou rukou zapreny.. 🙂

veselaopicka
27. srp 2019

@pe_tu_ss_ka v tom.pripade to je asi to co mi rekl dokror na kyclich jen teda ji nenecham sedet aby se klatila ale je zadama oprena o.me....

veselaopicka
27. srp 2019

@pe_tu_ss_ka ja bych to asi brala s rezervou evidetne kazdej doktor tvrdi neco jineho a sami nevedi co je vlastne spatne a co neni.

Strana