Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@pe_tu_ss_ka ono je rozdil mm a um. Um se travi dele nez mm
@krisatko ta je dobra, ze uz tak povida!
@priefi jj,, to vím.. Ale on je schopný po normálním jídle chtít za 2 hodiny (někdy ani to ne) zase jíst 😂
@priefi @pe_tu_ss_ka : holky my máme jedlíka - na oběd sní bez problému 150g a dokojí se, na svačinu klidně celý velký banán, po každém jídle se chce dokojit a jina kojím stejně nejméně jednou za 2 hodiny - ale na váze to vůbec vidět není
@ange_de_la_morte Ada teda podle všech tady jedlík není, jídlo mu sice chutná, ale z 99% je prsomil
@ange_de_la_morte malý už od prsa upustil po normálním jídle.. Vždy má prsa mezi těmi třemi jídly a v noci.. Malému už taky spadly faldíky na stehnech, jak tu řádí na kolenou, ale stejně je to řízek 😄
@malecek mě už je docela líto, že už ta prsa tolik nepotřebuje.. Dneska se v noci vzbudil jen JEDNOU 👀 úplně nezvyk.. Jako mléko mám a teče, ale kolikrát mi z přijde, jako by tím ztrácel čas 😂 snad mu to ještě vydrží, nechtěla bych o to přijít 🙄
@malecek : Klárka je taky dost prsomil - to prso po jídle si dá i kdyby pak měla blinkat :Đ
@pe_tu_ss_ka
@pe_tu_ss_ka tak ten nas, jak prsomil.nebyl, tak ted, kdyz ma.i neco jineho, tak zacal byt prsomil 🙈 ale mozna za to muzou i ty zoubky
@pe_tu_ss_ka : taky jsem si říkala že to moc utíká - že až jednou přestane prso potřebovat že to nejspíš hodně obrečím, u staršího byly problémy s kojením od začátku a nemohla jsem si to tolik užít
@pe_tu_ss_ka tak já dnes 6 kojení z obou prsou a 2 velký a 2 menší porce. Už nevím, co vařit🙂
@lindikova ty jo, pěkný jedlik 😄 jak koukám, za chvíli nás ty prckové snědí 😂
@pe_tu_ss_ka Hm, taky ještě nemá 7 měsíců a dnes 9100g. Na to, kolik jsem vykojila, bych čekala, ze ze me budou kila skákat. A ono prd:(
@lindikova no také už nějak nevěřím řečem, že kojení pomáhá hubnout 😂 bych musela být modleka, s jeho nejvyšším skóre 16x za den.. 🙄
@pe_tu_ss_ka 16x!!!! Madonna mia! :D
@lindikova no on byl děsnej prsomil.. 😂
@pe_tu_ss_ka me jdou kila dolu 😉 nastesti ne tak drasticky, jak u starsiho, ale jdou... ale paradoxne vic u me jdou kg dolu v dobe, kdy jsou prikrmy... tak uvidime, co bude... ale ted si dopravam, neco jako cokolada bylo uplne tabu u starsiho a u nej vubec byla vetsina jidel tabu.. se nedivim, ze jsem byla kost a kuze 🙈 ted si to uzivam 😅 ale mam obavy, co bude az skoncim s kojenim, budu muset zmirnit 😅
@priefi jako já už zakázala něco dobrého domu kupovat, i já se při nákupu držím.. Ale pak tu chodím jak cuchaci pes a hledám něco dobrého 😂 snažím se i cvičit, když je čas.. Ale ta potvůrka si 2h spánek zkrátil na 0,5 hodinu až max hodinu, a za to nějak nestíhám doma uklízet, vařit a cvičit.. 🙄 Ale těším se od září, snad už bude víc pohybu.. Jestli to klapne, tak se vrátím částečně do práce, a odpoledne by byl s tátou doma.. Jako mám váhu jako před otěhotněním, ale přijdu si taková jako dost rozevlátá 😂 a nějak se nekamarádím s disciplínou. I když vím, že bych měla cvičit, aby se to někam hnulo.. 🙄
Holky neni tu mezi nama kadernice?? Potrebovala bych se na neco zeptat.
@pe_tu_ss_ka já mám asi o 2 kila min mez pred otehotnenim. Ale opravdu je z ceho brát. Jak je člověk unavený, spase kde co:(
U nás prsa už moc nefrčí 😂 Mě připadá, že jí prostě víc chutná jídlo, než mliko. Ale samozřejmě kojí se pořád, jen už to není ono. Každopádně mám problém do ní dostat nějaké jiné tekutiny. Tak uvidíme, jak to bude pokračovat.
@fly80 malej se naučil, nevim tedy kde.. Že při přebalování se celej propne, nohy jak fajfky a oči mu svítí a směje se mi, že prostě nemůžu nasadit plenu.. 😂 Ale jako on má fakt sílu, že mám pocit, že bych mu zlomila nohy.. A to samé začal dělat u jídla v židličce, když už nechce a chce napít 🙈 a má z toho desnou prču.. 🤷♀️
Ahojky holky tak u nás se kojí už jen 18:30, 4-5 a 8:00 . Po neděli ruším kojení 18:30 a zavádím asi na večeři polívku a když se mi nedej bože vzbudí před tou pátou, dám Bebu jak teď. Zubaleně rostou další zubáky (má tam asi 5 bílých teček za sebou - uf) takže fakt utrum. Jinak jsme dnes byli na 8 měsíční kontrole. Takže má 70,5cm a 7460g. Tož jsem těch 7,5 kilo dobře tipla. A ženou nás na oční kvůli strabismu (šilhání). Je fakt že malá pošilhává a když je unavená tak o to víc. Takže nějaká ta dioptrie tam bude. Naštěstí díky sluňákům už vím že brýle zvládne dobře, tak si budu moc pro ni něco vybrat pěkného, když vím, že to bude nosit :D No a jinak ke kreacím u přebalování. Já už jsem zrušila přebalovák a přebuluju na posteli na jejíž zadní zdi je zásuvka od elektřiny.... chacha... takže mladá se vždycky okamžitě po sundání plíny otáčí a leze rychlostí blesku k zásuvce. A když ji lovím a otáčím zpět na záda taky se mi děsně řechtá :D
@krisatko no já zatím um nedávám, ale jak půjdu do práce, tak abych nemusela jednou za čas odsavat, tak objednáme od Kendamil mléko, aby měl kdyby náhodou chlap doma, když bych se nestihla vrátit včas... Ale fakt to bude erar, kdyby náhodou, zatím si kojení moc užívám 🥰Jinak náš pořád bezzubka 😂
@ange_de_la_morte u nas to je opacne.. doma se budi 2x i 3x a jinde treba u nasich spi celou noc 😁 zitra bude pres noc u babicky ja z toho mam nerva poprve pres noc bezeme...ale musim byt statecna 😁😁😁 a treba se i vyspim celou noc bez vstavani ...🙂 jdeme na oslavu 50ky 🙂🙂🙂
@veselaopicka : jéé tak si to užijte 🙂 starší byl poprvé u babičky na noc ve 4 měsících - kamarád měl oslavu narozenin a my tam šli s manželem oba - v 21:00 jsem ho nakojila a uspala, pak jsme šli, vrátili jsme se ve 3 ráno a on vstával až v 6 🙂 🙂 takže ani nevěděl že jsem tam nebyla , s Klárkou by to moc nefungovalo 🙂
@krisatko : a kouše tě Monča u kojení ? nebo proč že zesekáváš kojení ? asi mi to někde uteklo
@ange_de_la_morte jojo kouše jak piraňa a navíc už jí to nestačí.... už se chci fakt vyspat a né vstávat po hodině a půl v noci furt
@krisatko : z toho mám obavy , když vezmu jak štípe a škrábe tak vůbec nevím co bude až jí vyroste zub
@ange_de_la_morte jak rikam musim byt statecna 😁😁😁 ale mamina vim ze to zvladne.. ke tchyni bych ji nedala ani v roce.. kdyz ma problem vytahnout ji z bazenu protoze by byla od male mokraaa 🙂

@veselaopicka jo ja jsem taky spokojena ze neni ani cvalicek a nemyslim si ze by byla ani nejaka vychrrlina , my byli na vazeni naposledy 6 a pul mesicich a fo mela 6160g a dr nic nerika takze dobry