Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@veselaopicka my teda pacičky ne e (je fakt že ja to moc nedělám tak nemá odkud by to znala) ale za to ukazuje kde má medvídek ocicko, nosanek, pusinku a ouška.
Holky, mně se malej staví na nožičky, sám se nepostaví, ale mám ho třeba na klíně a ukazuju mu věci na hrazdičce a šup, už se za ni vytáhne a stojí. Mám ho nechat nebo je to stejné zlo jako ten pasivní sed... mimochodem, v židličce ho v pololehu neudržím, zvedá se:( sám ještě nesedí tedy.
@veselaopicka tak to by melo byt ok... pasivni sed je kdyz ji posadis Ty, dokud si nesedne sama, nema se dite davat sedet ani na kline, takze ten doktor me docela ted zarazil... ale kdysi to neresili a chlapi uz vubec ne... no to co dela Tva kamaradka je mega spatne 😉
@veselaopicka byly sme u dr a mame to v pohode uz
@veselaopicka co potrebujes vedet?
Uz mame 5 prorezanych zubu a tlaci se 6.a ja jsem kantare 😥😅
Holky tak jsme byli do dneška na chatě.. A samozřejmě zase tam dělal pokroky.. 🙈 Takže už pěkně a pořád peruje na kolenou, a když se soustředí, tak udělá pár kroků po čtyřech a samozřejmě už když je na čtyřech, tak si sedá do strany přes bok, a když může tak je pořád ve vzpřímeném kleku a nejlépe by chtěl do stoje 🙊 a jinak zuby pořád žádný 😂 a prý jestli bude po mě, tak mu vylezou až v roce.. 👀 A jinak se nehrne do nějakého titulovani máma nebo táta, to se mi chechtá do obličeje a u paci paci schválně zatne pěsti 😂 ale je to lump a neudělá nám nic dobrého, všechny nás rasí, a teď nejvíc nejoblíbenější je špendlíkový úchop a zvlášť když nás může štípnout 😂😂
@martinasip jako.myslis tu kadernici? Uz to mam vyresene chtěla jsem vědět jestli když mám blonďaté melíry a koupím blonďatý přeliv jestli mě to ty melíry víc zvýrazní No tak jsem si koupila asi přeliv hodila na vlasy a tu tmavou hnědou mezi mám světle hnědou díky bohu se to brzo vymyje😁😁😁😁
@martinasip ja jsem rikala rano taky ze se ji nechce a vecer sem koukala na psa a periferne sem videla na puzzlikach na zemi jak se neco mihlo a ta potvurka popolezla tak sem ji pak lakala na hracku a vytahla tel a uz se ji nechtelo😁😁😁
@veselaopicka jo myslela sem tu kadernici. No snad to brzo prijde 😄 je na sebe moc opatrna
@martinasip jo? Ta nas se vytahla kabel z podstolu od notebooku a zacla ho cpat do pusy 😁 nevim jestli chtela naznacit ze bude ajtacka a nebi ze mela hlad 😁😁 vcera mi vytahala vlhceny ubrousky a to bylo podezrele ticho a pes vedle ni chrapal.
@pe_tu_ss_ka mě malá taky pořád štípe, hlavně při uspávání, to mě i chytne za klíční kost a chce s ní cupovat jako s hračkou... tak už jí musím držet jak v kazajce chudinu.
@veselaopicka to je tak vždycky... já šla předevčírem v noci za malou a ona normálně v postýlce u šprušlí a stála na obou nohách. Od té doby to nezopakovala ani jednou, když jsem ji chtěla vyfotit :D Vlhčené ubrousky jedou i u nás. Když se chvilku nedívám jsou všechny vytahaný ven :D
Holky, Vase mimca, co maji zuby, taky Vas kousou? Ten nas nezbeda hryze co chvili! A starsi taky kousal... jako nechapu, vsechny maminy mi rikaly, ze deti je nekousou, ze jednou kously a pak pochopily, ze se nekouse, ze to maminku boli a podobne rady... no na moje deti to teda neplati a mladsi se tomu desne rehni, kdyz kvicim bolesti. Kdyz mu pak nedam prso, rve... clovek by rekl, ze si to treba spoji, i kdyz mu to podrazdene vysvetluji, kousnes, nemas... a pak zase repete
@krisatko to nepotesi no... doufam, ze se ten lumpik umoudri.... u starsiho jsem to vydrzela 18m, a to mel zuby od 4m. Kolikrat byl zahryznuty pri piti a ja mela otlaky od zubu az do krve... nejcasteji tohle delal, kdyz mu rostly zuby... mrneti ted jede 6.zub a momentalne je to maly neodlozitelny urvanecek... snidane? Hm... co to je... starsimu jsem delala snidani pri mega hlasite serenade, ale nedalo se svitit, starsi jist musi... mama hold musi pockat, az se skvrne umoudri
@krisatko to je cvrček 😍 ten náš se "jen" zvedá o sedačku do vzpřímeného kleku.. Taky sranda v asi 60cm výšky.. Mě berou mrakoty, a on se děsně chechta, že se mu to povedlo 😂
@pe_tu_ss_ka no však jak to teď dva dny pilovala tak už si dvakrát pěkně nabila jak se vyvrátila. Hold začíná asi období úrazů. Ale stejně... Když si vezmu že teprv koncem července začla dělat první krůčky lezením a už stojí s oporou, jde to jaksi rychle....
@krisatko no ten náš ještě neleze, peruje o sto šest, ale vzpřímený klek o cokoliv je teď nejoblíbenější 😂 jde to dost rychle.. Jsem zvědavá jestli příští týden na 9m bude už lézt.. Jinak ho čeká v úterý kontrola, tak uvidíme, jestli dostane cvičení nebo ne.. 🙂
@krisatko @pe_tu_ss_ka ten nas stale lozi ala.zizala, kleci v kocarku v primem kleku a chce pak delat sipky a kdyz si u nas hraje, vyleze na nas a zkousi stat, tak jako Monca na tom fotu venku o Tvoji nohu, co jsi tady dala pred nedavnem.
@priefi tak po nás leze, ale to nás fakt drtí.. Vymačkává oči, druhou rukou zarývá loket do ohryzku a nebo tahá vlasy 😂 taky se o nás staví.. Jinak se plazí pořád stejně s pravou nohou ve vzduchu 😂
@veselaopicka měly jsme stejné nausnicky. Ale my jsne dávali už poprvni hexe. Sluší ji to 👌❤️
Ahojky všem. Dlouho jsem tu nebyla, tak jsem vás dočetla. Rychle info od nás. Máme dva zuby dole, malá mě kouše jen když ji dám prso a nechce ho jinak ne. Že sikmeho sedu už si začíná sama sedat. Na zádech je to rodeo to řve jak na lesy, takže večerní mazání a nasazování plínky slyší čeká vesnice (přes den je povětšinou venku nahata). Miluje vodu, v bazénu se caka a chechta o 106. Jinak na obidek dáváme zeleninku, už měla i kralika, chystám se dát vajíčko a dnes měla poprvé doma upečený piškot. Chystám se udělat domácí těstoviny a taky je mixnout a dát a asi i rybu už.. Ale když prikrm nechce, že je třeba unavená, tak nakojim a neřeším. Plním mrazak a syslim na zimu, aby měla že zahrádky sice rozmrazene, ale domácí nebo z farmarskych trhu, takže jsem v jednom kole a večer padnu kolem jedenácté za vlast. Jinak se máme parádně. Krom sezení se o mě opre a začíná si stoupat. No je s nima už pěkně veselo. Ve sportaku mi brečí, že nechce být na zádech, takže jezdíme stále korbou tim stylem, že ona vycuhuje jako surikata a já jednou rukou řídím a druhou ji držím. No jako občas sotva dolezu do postele, jak mě bolí záda. Ko máme až v září, ale doma váha ukazovala po odectu moji váhy přes 8kg ❤️ tolik asi všechno od nás. Dnes konci sice prázdniny, ale my jedeme k babičce. Tak se mooooc těším..

@veselaopicka v židličce krmit tahle můžeš, pokud je polohovatelná a dítě má jakoby pololeh a nepřetezuje záda pzt je oprene 🙂 taky tak krmim. Náš maly ale už sám sedí, nejdříve začal boční sed a teď už leze po 4 a sám si sedne takže neřeším. První syn ale sedel cca v 10 mesicich sám a v židličce v pololehu byl taky krmeny ;)