icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

veselaopicka
24. pro 2019

@krisatko mne to neprekvapuje .. nam meli prijet dat elektromer nekdy 3.12 loni pal prisla sms ze tyden na to.. kdyz nikdo neprijel tak ze to budou delat 22.12 pak 28.12 to sem uz udelala bugr pac mesic na to sem mela rodit a nakomec prijeli 7.1 takze sme bydleli bez topeni a bez vody teply... s primotopem kterym sme soupali mezi obyvakem a loznici a ja pred porodem.. luxus. Hned jak budu mit moznost jdu jinam uz jen z principu. Kazdy mi ma lince tvrdil neco jineho... jinak holky vanoce jsme zvladli ted uz jen navstevy.. Mala dostala hromadu darku od dedecku a babicek a strejdy ale nejvic vykulena byla z tohoto viz fotka 😀😀 mela to dostat az k narozkam. Kamaradka ma taky a obcas v tom Tynka sedi a jezdi a desne se ji to libi..🙋‍♀️😀

krisatko
27. pro 2019

@veselaopicka no je to s nima "zábava" dokonce po nich chlap už opravoval tři věci, nedokážu si představit, co by bylo, kdyby to dělali nějaké třeba samotné ženské, nebo rodině, kde chlap není až takový kutil jak ten muj..... docela závažné věci a ještě mi odstavili pračku a skoro znemožnili vstup do sprcháče.... přitom jsem jim říkala že obojí musí v té místnosti zůstat... no ještě to bude zajímavé. Jinak super dárek. Já uvažuju na později nad tříkolkou-motorkou...

pe_tu_ss_ka
27. pro 2019

@veselaopicka parádní fáro, nad tím přemýšlíme ale až na jaře na chatu 🙈 ale spíš než pro malého, si myslím, že to bude hračka pro něj.. 😂

veselaopicka
28. pro 2019

@pe_tu_ss_ka taky to tvrdím že je to spíš dárek pro tatínka ale máme autíčko zaparkované v obýváku Zatím jsme s ním venku nebyli a jezdí po obýváku a do kuchyně jinam se nedostane to tam stojí a je z toho strašně nadšená a vresti a piskaa a hulakaaa...

halasovci007
29. pro 2019

@pe_tu_ss_ka tak jo. Už to zkouším pár dní a vypadá to, že se na to vrhne jen nevím kdy snad brzo 💪🤣

pe_tu_ss_ka
29. pro 2019

@halasovci007 taky pořád ponoukám 😂

priefi
29. pro 2019

Uz je to rok 😍😍😍 pred 9 min to byl rok 😍😍😍 to tak hrozne leti!

priefi
30. pro 2019

@malecek vse nej Adamkovi 😊

krisatko
31. pro 2019

Holky tak pohodového silvestra a šťastný nový rok. Já zkouším tu krkovičku, co jste tu psaly ten recept, tak uvidíme...

semmi
3. led 2020

Ahoj holky, nějak stále nestíhám. Tak dodatečně vše nejlepší do roku 2020. Miláčkum, co budou slavit teď narozeniny, přejeme vše nejlepší. Já dostala nejlepší dárek. Elianka si pár dní před Vánoci začala sedat a zvedat se na kolinka a 1.1. se z ničeho nic rozlelzla. 🙏 Bylo to opravdu za minutu dvanáct, protože druhého máš čekala návštěva na rehabkach a mela započít Vojtová terapie. 😨 Takže cviky na míči zabraly. Teď v nich máme jen pokračovat skrze diastàzu a zpevnění bříška a kontrola až malá začne sama chodit, zda dobře našlapuje apod. Takže pro nás rok nemohl začít lépe. Teď chystám holkám oslavu. (Starší má narozky 12.1. a Eli 13.1. 🙈🤣) takže jsem zvědavá, jak se s tím poperem. Zatím to bude pár let dobrý, ale až každá bude chtít svůj dort a jinou výzdobu... 👀🤔

priefi
4. led 2020

Taky vsem preji pohodovy, stastny, zdravy a plny lasky novy rok a vsem lednatkum vse nejlepsi k 1.rocku 😊

priefi
4. led 2020

@krisatko a jak se Ti to povedlo? Taky se na to chystam 😊 ale asi az v unoru

priefi
4. led 2020

Nevim, zda jsem to sem uz psala, takze pokud se opakuji, omlouvam se 😅 Mikco se nam 25.12.zacal stavet v prostoru a dneska vychlamany jak leco, rozjety jako opice, udelal 2 pidi krucky 😍😍😍😍 brzy zacne ta prava nefalsovana sranda 😂😂😂🙈

krisatko
4. led 2020

@priefi chlapovi se to zdálo suché. Za mě super, možná bych to pekla buď kratší dobu nebo na méně stupňů.

krisatko
4. led 2020

@priefi to závidím. U nás se to nějak seklo. Teď začala po dlouhé době zase dělat Most a stěhuje mi nábytek ale ne a ne se pustit. Tak jsme pořídili tu kostku..... A v pondělí jdeme na kontrolu na rehabky tak uvidíme co nám řekne....

priefi
4. led 2020

@krisatko on nam beha po byte s zidlema 🙈 jako ono neni kam spechat. Deti nejcasteji delaji prvni krucky okolo 13./14.mesice 😉

priefi
4. led 2020

@krisatko a jak dlouho a na kolik °C jsi to pekla?

pe_tu_ss_ka
5. led 2020

@priefi u nás už je ten nedonošenec regulérní chodec, v prostoru se zvedá jak profík.. 🙈 Včera zkoušel poprvé vlézt na podnožku od křesla 🙊

@krisatko fakt suché? Ty jo, mě to plavalo ve šťávě a jak se to natrhalo, tak to maso to nacucalo.. A měla si ten pekáček zavřený a překrytý alobalem? Jinak jsem si taky říkal, že možná stačilo méně hodin, ale radši jsem ten recept dodržela 😀
Jinak kostku máme taky, s tou tu normálně cestoval sem tam, došel na konec, obešel jí, a jel zpátky.. Teď z ní nejradši tahá ty kostky na vhazování, už tolikrát dostal tím poklopem, ale dělá to pořád 😂

krisatko
5. led 2020

@pe_tu_ss_ka jenom chlapovi, mě to přišlo dobré a krásně se to rozpadalo......

krisatko
5. led 2020

@priefi přesně jak psala pe_tu_ss_ka

pe_tu_ss_ka
5. led 2020

@krisatko ale ta vaše kostka se mi líbí víc, tu jsem chtěla po mamce od chlapa.. Ale vybrala tu se zelenými boky.. A já nějak nechápu tu provlekaci hru na tom poklopu, u vás je jasný, že podle zvířátek, u nás nějak pořád nevím (snad nejsem tak blbá už) 😂

krisatko
5. led 2020

@pe_tu_ss_ka no tak tu nechápu ani já

krisatko
5. led 2020

@pe_tu_ss_ka tak ani manžel

pe_tu_ss_ka
5. led 2020

@krisatko 😂 jsem ráda, že v tom nejsem sama 😂😂 hlavně máte i víc tvarů na vkládání, my máme jen 4..

priefi
6. led 2020

@bemo drzim pesti a myslim na Vas! Preji, at vse dopadne dobre!

veselaopicka
6. led 2020

Holky mate nekdo zkusenosti se 7. Nemoci tzv ruka noha usta??? Ja ji mela 14 dni pted vanoci a dneska zaclo pritele bolrt v krku a zacinaji se mu delat fleky..je mmozne ze az po takove dobe???

bemo
6. led 2020

@priefi ty jsi úžasná, ty sis vzpomněla. Díky moc. Jak to bude za námi, tak napíšu.

halasovci007
7. led 2020

@bemo ať jste co nejdřív v pořádku doma, držím pěsti 🍀😘

priefi
7. led 2020

@bemo myslela jsem na Vas cely den a drzela pesti. At je vse v poradku! At se to hezky hoji a hlavne, at je to uspesne a neni treba nic vic, nez tato perace.

bemo
7. led 2020

@priefi
@halasovci007 díky moc holky. Fakt jste mě potěšili. Zítra ráno jdeme na to. Dnes jsme už od rána hospitalizovaní. Je mi zle, bojím se a chci být už doma s celou svojí zdravou rodinou. Věřím že to Šimonek zvládne dobře a operace bude úspěšná. Jak to půjde, tak napíšu.

Strana