icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

krisatko
12. únor 2020

@priefi v podstatě hobby, ale po známosti jsem se k tomuto dostala 🙂 bylo to boží.

priefi
12. únor 2020

@krisatko to věřím 😊

halasovci007
12. únor 2020

@krisatko teda to sis měla nechat podepsat od všech ty fotky. 😅 To je teda mazec s kým se nesetkas.

krisatko
13. únor 2020

@halasovci007 mě asi stačilo, že jsme tak na pohodu pokecali 😄

halasovci007
13. únor 2020

@krisatko tak je to zážitek, to se obyčejném snrtelnikovi jen tak nepostesti ☝️👌💪

krisatko
13. únor 2020

@halasovci007 no právě... Takže je mi to vzácnější než autogramy 🙂

veselaopicka
14. únor 2020

@semmi no ma to teda radne cerveny. Stat se to nam tak by tam pritel na ni vlitnul a udelal tam bordel. Taky jsme meli silenej den. Min sobotu jsme oslavovali rok. Mala dostala odpoledne mlicko dvakrat si lokla zacla se davit musela sem ji otocit hlavou dolu a v tu chvili zacla modrat.. muzu rict ze todle bych neprala ani nejhorsimu nepriteli nic nepomahalo. Museli jsme volat rychlou ta nas odvezla a vysledek.. zaskocilo ji az takhle mleko. Pry se to stat muze. Takze jsme prijeli dom vsem sem nafasovala dort domu a ja celou noc nespala. Mala je ok ale ja to mam porad pred ocima.. hlavne ze to dobre dopadlo.

priefi
14. únor 2020

@veselaopicka smankote. To jako se dávila než přijela rychlá? Anebo otočení a poklepání pomohlo? Hlavně, že to dobře dopadlo. Věřím, že jsi z toho špatná.

veselaopicka
14. únor 2020

@priefi ne meli jsme podezreni jeszli neco nespolkla ale nic. To co sem nemohla najit sem pak naslaKousek takovy plastiku z hracky. V noci mi to nedalo tak sem prohrabala odpadk. Kos. Dvakrat si lokla a zacla nepomohlo nic ani buseni do zad nez prijela rychla tak uz jen plakala nebo spis doslova rvala do toho se pak poblinkala to ji nejspis pomohlo a jak jsem ji hrabla fo krku jestli se necim nedavi tak jsem ji skrabla nechtene.. prijela sanita museli jsme ji nejdriv uklidnit a pak ji napojily na tu masinku a poslechli a vse v poradku.pro jistotu nas odvezli a tam mi dr rekl ze takhle muze zaskocit mleko a ze je jinak naprosto v poradku

priefi
14. únor 2020

@veselaopicka aha, takže chápu správně, že když jsi ji dala do krku prst, poblinkala se a zároveň jí to pomohlo?. No ještě že tak. Mi jednou starší, když měl 2 roky narval 1/3 rohlíku do pusy a začal se dusit. Nic nepomáhalo. Manžel triskal do zadicek, nepomáhalo. Až když jsem vydolovali z pusinky a z krku rohlík, tak to pomohlo. Byl celý rudy, jak se dusil. No měla jsem dost. Mladšímu se podařilo pridusit se malým kousíček chleba, ale nebylo to tak spatne, jako u staršího tehdy, pomohlo poklepání a on to vyplivnul. My byli dneska na pohotovosti na doporučení naší mudry. Malý dneska spadl na kachlový prah, velká boule na čele, modrina jak nevím co, trošku prosekla kůžička. Museli jsme jet vyloučit, že nedošlo k prasknutí lebky. Dr.mu to pomackal, malý jen poknucel, tak že dobře, že tam necítí, že by byl defekt, takže ani rtg nebyl třeba. Myslím, ze kdybych nezvyraznila, že na doporučení mudry jsme tam, tak mi řeknou, že s takovou banalitou. Naštěstí byl v pohodě a reagoval hezký, tak jsem byla i já v pohodě. To se starším, když měl alergickou reakci (což jsme nevěděli) a byl malátný, nereagoval a pak začal šavlovat, to jsem měla bobky u dupky, ale to zvracení naštěstí mu pomohlo a pak začal reagovat a na pohotovosti nás brali jako přehánějíci a přecitlivělé rodiče.

veselaopicka
15. únor 2020

@priefi taky sileny zazitky. Ja ti ani nevim jak to bylo normalne takovy veci vypoustim. Ale zacala blinkat sama od sebe ale to uz byla na ceste erzeta. Drzela sem ji celou dobu oblicejem k zemi pac jak jsem ji narovnala tak se davila.. hlavne ze to dopadlo dobre a doufam ze uz se nic takovyho nestane.

veselaopicka
15. únor 2020

@krisatko s tema bedynkama to mame stejne🙂😀

krisatko
15. únor 2020

@veselaopicka ona je neskutečná.... Včera byla na křesle, nevím jak tam vylezla a dneska přes chodítko vylezla na stůl.... Ale aby chodila, to né, ona bude horolezec

veselaopicka
15. únor 2020
veselaopicka
15. únor 2020

@krisatko me dneska vylezla na stul v obyvaku pres hraci stolek... kolem.mabytku chodi ale aby se pustila to taky ne. Kdyz ji zkousim lakat na hracky tak si grcne a maže po 4ch. Momentalne mam pocit ze nase dite nikdy samo chodit nebude 😀😀

krisatko
15. únor 2020

@priefi taky máme první úraz.... Malá lezla na váhu a sjela ji ruka a potkala se s topením. Měla to hodně oteklé, hned po tom bouli jak jahoda, ale pak už ne moc a dneska už jen modřina no.... Ale fest si chudina pobrečela

krisatko
15. únor 2020

@veselaopicka tak to jsme na tom podobně no

priefi
16. únor 2020

@krisatko chudatko

priefi
16. únor 2020

@krisatko nás už krásně chodí (už delší dobu), ale naštěstí není horolezec 😅

pe_tu_ss_ka
16. únor 2020

@krisatko ty brdo, chudinka..

Ten náš zas je všudybyl.. 🙄 Naštěstí umí vylézt jen na křeslo a podnožku, bys to zatím nedá.. 👏 Ale u nás už byl taky karambol.. Jsem tak ráda za to, že máme automatický kávovar a kafe tam není 100°, jako u turka, jinak by ten náš zvědavec měl nepělnou památku, když mi hrabnul do výšky na hrnek a celý to na sebe vylil.. 🙄 Hned dostal studenou sprchu (a brečel víc, když jsem ho z vany vydávala) namazala flamigelem a do hodiny zmizelo zčervenání, a neměl ani pupinek.. Jako jsem z něj každý den úplně vyflusana a kafe piju na stojaka, aby zase někde nešátral 🙄🙄

priefi
16. únor 2020

@pe_tu_ss_ka jaj 😔 chudinka

pe_tu_ss_ka
16. únor 2020

@priefi bylo mi ho hrozně líto, ale nevím, kde pořád bere energii. Když jsem ho namazala a oblékla, žák hned zdrhal pozadu přes to červené bříško 🤦‍♀️ jsem ráda, že to kafe nebylo vařící a chvilku tam stálo.. Teď už si dávám fakt bacha, a oči mám i vzadu..

veselaopicka
16. únor 2020

@pe_tu_ss_ka ja piju kafe nekafe rozpustny pul na pul s mlikem takze to je spis jemne teple urcite ne horke taky ma na konte jedno vylite kafe .. babicka hlidala a zrovna ji spadla hlavou na stolek tak mela modrinku a jednou hlidal muj tata a mela skrabanec od psa ktery si chtel hrat .. tesne vedle oka. Byla jsem tak nas... ze sem ani mluvit nemohla.. ale za dva dny tam nemela nic. Dneska jsme meli druhou a posledni oslavu a parada a bez urazu.

pe_tu_ss_ka
17. únor 2020

@veselaopicka vím, že těch úrazů ještě bude, ale s tím kafem mě teda dal, zvlášť když bylo ve výšce.. Taky jsem si na sebe zanadávala..

Holky ten náš prsomil se mi asi už úplně odstavil.. Vůbec prso nechce, ať nabízím, kdy chci.. Buď si ho vezme do pusy ale hned zdrhá a nebo se vzteka, že ho nechce a úplně se prohyba do luku.. A jsem z toho špatná nejvíc já. Každý mi říká, že mám být ráda, že jsem se vůbec po tom našem začátku rozkojila a že jsem kojila do těch 14 měsíců. Ale ještě jsem asi nebyla připravená 🙄

krisatko
17. únor 2020

@pe_tu_ss_ka mě už teda taky kafe vylila, ale už bylo vychladlé....

krisatko
17. únor 2020

Holky uvažuju o Barefoot obuvi... Pohybuje se v tom některá z Vás? Co si o tom myslíte a máte tip na nějaký obchod kde dobře poradí a nebude jim vadit, že nekoupím u nich nové boty za 1500 ale budu shánět na netu obnošené levnější?

pe_tu_ss_ka
17. únor 2020

@krisatko my chtěli jet zkoušet na Prahu 6 Kotě v botě. Nakonec jsme vybrali ty stejné, jako jsme se na ně chtěli jet podívat a koupili z netu nové kožené celoroční barefoot od Froddo. Jsou krásný a už se těším až v nich vyběhne 🙂

pe_tu_ss_ka
17. únor 2020

@krisatko a myslím, že by to vadit nemělo. Vyzkoušíte a "musíte se rozmyslet". Jinak bych asi moc obnošené botky nekupovala, každý ten Roček si tu botu prochodi podle sebe, takže pak už ta "stopa" nesedne dalšímu, jestli mi rozumíš 🙂)

pe_tu_ss_ka
17. únor 2020

@pe_tu_ss_ka jsou to tyhle https://www.mall.cz/obuv/froddo-chlapecke-batol...

A tady na mall byly o 200 levnější než v tom obchodě kotě v botě.

priefi
17. únor 2020

@pe_tu_ss_ka že bych se inspirovala?

Strana