icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

krisatko
26. srp 2020

@pe_tu_ss_ka no, už jsou kvůli tomu šílený scény. Ale já chci taky aspoň hodinku klid jesteeeee 😅

pe_tu_ss_ka
26. srp 2020

@krisatko dokážu si to představit 😄 taky si to vyloženě užívám, to ticho 🤫 🤣 naštěstí co se týče toho jednoho denního a konečně už i večerního usínání, tak buď přečtěteme pohádku nebo zazpivame, pomazlime a pusu a usne sám 🙏

veselaopicka
26. srp 2020

@krisatko mala uz tak od 14 mesi nespi odpo. Vstavame mezi 7 a 8 rano a od cca pul 11 ty dve a pul tri hodinky da v poledne a pak jde spat v osm..

sarinka_nevesta
27. srp 2020

Je tu nejakej nespac jako u nas? Pres den spi tak 3x v tydnu, jinak jede non stop od 6ti rano do cca 9nvecer 😬😬😬

priefi
28. srp 2020

@sarinka_nevesta tak ten náš naštěstí cca od 7h do 19h a funguje tak cca od 16m

priefi
28. srp 2020

@veselaopicka 😱 jak to děláš? Čistá závist 👍😅

pe_tu_ss_ka
29. srp 2020

@priefi ten náš prcek, co zrušil druhé spaní, tak taky usíná před 8 večer a ráno vstává mezi půl 7 a půl 8.. Naštěstí se už naučil usínat sám a nezdrhá z postele. Jen zazpivame nebo přečteme pohádku a pomazlime a pak během chviličky spí 🙏 Ale v noci preleze z pokoje k nám do loznice 🤫 už se těším až to prospí v kuse 😁

krisatko
30. srp 2020

@veselaopicka jo tak to naše zrušila druhý spánek před den ještě před prvním rokem. Vstává nejpozději v 6 a po obědě většinou ještě chodívala. Ale poslední dobou se ji moc nechce no. Tak to je pak těžce dlouhej den, od 6 do 20.

krisatko
30. srp 2020

@pe_tu_ss_ka já teda musím u usínání asistovat, ale zato přijde až ráno většinou pokud ju něco nevzbudí jako dnes třeba bouřka. Od půlnoci do 4 ráno ne a ne usnout.

pe_tu_ss_ka
30. srp 2020

@krisatko malej je salamista i ta bouřku.. u nás to práská a on se vzbudí, až když je po 😀

veselaopicka
2. zář 2020

@priefi ja ani nevim 😀😀😀 dneska mi vstavala v 9 😀 a to sla spat jeste pred 20h ... a ted uz asi od pul 11 spinka tj skoro 2 hodiny a ted sem na ni byla koukat a je tuhos.

halasovci007
3. zář 2020

Holky davate prcky ockovat na mengokoka? Ten Nimenrix je do dvou let zdarma, ale neni na ten nejběžnější typ to béčko za to se plati deset tisíc. Me pediatr řekl, ze kdyzcdat ockovat tak oboji. Ja z ty nemocibmam fakt strach, ale zase jsem slysela, ze ta Bexero vakcina je teprve ve fazibklinicke studie, tak taky nevim no. 😱🤦‍♀️🤦‍♀️

zavodnice
3. zář 2020

Mně doktorka nic neříkala na 18-měsíční kontrole, ale popřemýšlím o tom. Když tak se zeptám, stejně k ní ještě během září půjdu. Meningokok je velký strašák, ale zase těch případů je strašně málo, tak nevím.

pe_tu_ss_ka
3. zář 2020

@halasovci007 mě také nabízela nimenrix.. Ale na 18 měsících dostal mmr, tak teď ho půl roku nechávám bez dalších očkování a uvidíme, jestli to stihneme do 2 narozenin.. Zatím nejsme ani pro a ani proti..

halasovci007
3. zář 2020

@zavodnice případů je sice málo, ale ted zrovna koloval článek, ze v Praze to měla holčička u ktere teda na to přišli včas a přišla "jenom" o par prstů. A zřejmě to chytila v obchodě.
@pe_tu_ss_ka ja si právě říkám taky ještě chvili počkat, ale pak budou Vánoce, narozky, muze vyt nachcipana a uz to prosvihnem. Nebo bude karantena zase 🙊🤦‍♀️😱

pe_tu_ss_ka
3. zář 2020

@halasovci007 no vždycky je to coby kdyby 🙂 ja věřím, že bude v pohodě, kdybychom se rozhodli očkovat.. jinak právě co jsem četla, tak po té živé vakcíně by se měla dát chvili pauza mezi dalším očkováním.. takže pokud bychom se rozhodli očkovat a náhodou byl nemocný, tak mu ho zaplatíme 🙂 no ale zatmnporad nevíme 🙈

zavodnice
3. zář 2020

@halasovci007 Já jsem o tom četla nějakou studii, proto mě to neděsí. Ale co jsem se nedočetla, tak jaký je mechanismus přenosu nebo nějaké dispozice. Jakto že to má třeba jen jedno dítě z více sourozenců nebo proč se nenakazí rodiče nebi spíš prarodiče, když senioři jsou ohrožená skupina. To o té holčičce jsem četla v Blesku, chybělo tam strašně moc informací, přišlo mi to spíš jako reklama na očkování, prostě vyděsit lidi. Prý to chytila na vánočních trzích, jestli si vzpomínám, takže od koho? Jakto že je jediná nakažená. Já mám strašně noc otázek.

terunka88
Autor odpověď smazal
priefi
8. zář 2020

@halasovci007 já se k tomu moc vyjadřovat nechci, ale jedno opravdu doporučím, přečti si o tom očku, co se dá a nejen z článku, které jsou spíš placenou reklamou na toto očko, ale z neutrálních zdrojů. Přečti si příbalovou informaci k vakcínam a také si přecti, jaké je riziko ohledně nemoci. Nikdy nejde poradit očkuj/neočkuj, je to naše zodpovědnost, co zvolíme a s případnými následky musíme pak žít.
@zavodnice neměla bys odkaz na tu studií?

krisatko
22. zář 2020

Ahoj holky, nějak teď vůbec nestíhám. Tak něco málo od nás, dvojka bude asi holka, vypadá v pořádku tak snad.. ťuk ťuk. Ale jinak úplně zbožňuju tohle období. Dítě prostě vyjde na dvůr nebo na zahradu a uloví si svačinu na jakou má chuť. Tam papriku, rajče, jabko, hrušku, švestku, malinu nebo třeba hrozny. Paráda. Nemusel řešit jestli jedla. Poradí si sama 😍

pe_tu_ss_ka
22. zář 2020

@krisatko gratuluji k holčičce 🙂 teda ta už je veliká, tohle období je super i u nás, moc si ho užívám, jak už je to parťák 😍 jinak ten náš "mimís" už dotáhl na 90cm a 13kg 🙊

zavodnice
22. zář 2020

@priefi Tyjo, bohužel, jen jsem googlila, přečetla a zavřela.
Jinak u nás 7.9. přírůstek do rodiny 🙂.

pe_tu_ss_ka
22. zář 2020

@zavodnice krásní jsou 😍

priefi
22. zář 2020

@zavodnice chápu správně, že ty už máš druhátko? Velké gratulace 😍😍😍
@krisatko super, budeš mít partičky! A zahrádku v dobrém závidím

zavodnice
22. zář 2020

Jo Jo, druhátko, děkuju 🙂. Starší ráda pózuje s malou ségrou, pořád jí hladí a chtěla by se fotit.

priefi
22. zář 2020

@zavodnice krása 😍 moc gratuluji ❤️❤️❤️

priefi
22. zář 2020

Já si dneska vyslechla verdikt, že mi už pracovní smlouvu po 3.neprodlouží (konečně bych měla na neurčito), že si nechávají můj zástup... Takže tak 😏

priefi
22. zář 2020

@zavodnice jsou krásní ❤️ a jaký byl porod?

zavodnice
22. zář 2020

@priefi Porod byl úplně ten nejlepší, plánovaný císař. Měla jsem těžký celý těhotenství, na konci už úplně rozsypaná a završila jsem to ještě úrazem poslední prázdninový den.

krisatko
23. zář 2020

@priefi no tak to by mě asi omylo.... U nás situace taková že "kolegyně" dala k poslednímu září výpověď. Tak jsem na to druhé ani nemusela tak spěchat 🤦😅😅 ale aspoň že ji konečně někdo (nová kolegyně) zatnul tipec a já se budu vracet snad do pohodovějšího prostředí.

Strana