Ledňátka 2019
Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂
@halasovci007 malej tam má ze začátku prosince narozeniny, takže dostane nějaké edukativni dřevěné hračky, kouzelné čtení a knížky k němu, parní vláček od lego, to jsme rozdělili mezi prarodiče a tety.. a my mu asi dozařídíme pokoj a přemýšlím nad sonickým kartáčkem..
@pe_tu_ss_ka myslis tu albi tužku ? Já nad ni přemýšlím už dlouho ale většinou tam bylo psany od 3 let tak pravé nevím jestli ji nebo ještě rok počkat aby to chápala a jen s tím bezhlavě nemlatila
@pe_tu_ss_ka sonický kartáček? Už tak brzo? Jen se ptám informativně
@zzuzzana1 jsou i pro mladší děti, např. Perníková chaloupka. Ale je jich víc
@zzuzzana1 no jsou nějaké snad u od 2 let.. takové menší knizky.. já tedy počítám, že si s tím budeme chvili hrát společně 🙂 jsou tam i zpivanky a ty si chválí hodně známých.
@priefi no četla jsem diskuze, od 3 let si muze čistit sám, ale rodič dočišťuje a od 2 let to jde, když čistí rodič, ale psali tam pak, i že to pak zvládly i děti.. My totiž s partnerem máme také sonické kartáčky a on z jich je na větvi, kdyby mohl, tak si s nimi bude čistit právě. Jako mam v plánu ráno obyčejný kartáček a večer tento.. 🙂
@zzuzzana1 m uz ji mame, jelikoz muj pan manzel pustil malou do ložnice a ona ji nasla a manžel ji to nechal tak to mela jakoze k svatku. Me nakwm trefil slak, ale mala si s tim strasne vyhraje. Ty zviratka bud delaji zvuky jakoze ovecka beci atd nebo ta tužka říká co je to za zvíře. Fakt pekny to je. Zatim mame jen sve knizky, další budou k Vánocům
@priefi zrovna ta perníková chaloupka mi prijde spis pro starsi. Nevydrzi poslouchat celou stranku natoz celou pohadku. Spis si hraje v tom modu, ze jezdi tuzkou po strance a zviratka delaji zvuky - sova huhu nebo postavy mluvi atd. Ty zviratka ze statku se ji libi vic. Jenže ta chaloupka byla prave v tom setu s tuzkou.
@pe_tu_ss_ka zpivanky 1 nem prinese Ježíšek tak jsem na ne zvědavá 👌💪
@zzuzzana1 naša na tom fici už pulroku minimálne mame angličtinu hravú a je to super su tam i zvuky potom nejake zviratka je to paráda
@halasovci007 my tu chaloupku nemáme, tu má od manželova kolegy dcera. My máme pohádkové učení (od3)a pak pro starší abecedu, lidské tělo a Ježíšek přinese dinosaury. Uvažuji ale že bych koupila nějakou i pro mladšího
@halasovci007 aha tak super já myslela ze vše od třech spis dekuji za onfo
@zzuzzana1 neni zač. Mimo to info jeste od me kamaradky. Mladsi chlapeček (listopad 2018 tzn o kousek starsi nez lednatka) ji utopil tuzku v akvariu a vymeli ji tuzku za jinou. Pry to nekde vycetla, ze ta tuzka ma dozivotni zaruku. To jsem koukala jak blazen. Asi pak vydělávají na tech knizkach no.
@priefi to lidske telo je od kolika let? To jsem si ani nevšimla ze maji v nabídce. My jsme to kupovali na dny Marrianne právě a v setu uz to pohádkové učení neměli 😱 je to hezky,? premyslim, ze bych to dokoupila, ze by si s tim mala vyhrala vic nez s tou chaloupkou. Ju dinosauři musi byt super 😍💪
@halasovci007 my to kupovali staršímu, to pohádkové čtení je fajn, hodně se tam naučil, je to určo od 3 a výš. Lidské tělo (myslím od 4 nebo 3) je ještě náročné pro tak malinké a dinosauři nevím, ještě jsme dovnitř nekoukali
@veselaopicka ja touhle indianskou metodou odplinkovala obe deti cca na roce a pul... Chce to tyden pevny nervy a jinak je to uplne ta nejjednodussi varianta, alespon podle mych zkusenosti.
@sarinka_nevesta aha. No ja si totiz nejak nedokazu predstavit ze pujdeme na hodinovou prochazku a ja potahnu batoh s ubrouskama a cistym oblecenim a budu jo nekde prevlikat.. nebo jak si to resila ty?? Ja se na to chystam ze to zkusime. Jako kdyz pojedeme k babicce tak vzdycky kamloliv jedeme beru obleceni nahradnu kdyby nehoda nebo se pokydala.. male bude 21 mesicu.
@veselaopicka malá o 6 týdnů dřív 12.12.18 a už jsme úplně bez plinek i v noci. Tento týden začala i sama chodit na nočník aniž by hlásila, sebere se a jde a pak buď dojde a chce pomoct s gatema nebo volá už z pokojíku hotovooo
Holky, jelikož jsem Vám tady psala, že čekáme třeťátko, tak teda musím napsat, že nečekáme 😔
@veselaopicka a jinak jsem teda odplinkovavala už od května kdy venku chodila bez ničeho ale pořádně zabralo fakt až to že se několikrát jak už bylo na tepláky počůrala a pokadila ... Bylo to o nervy, byla pokadena i autosedačka ale jak jsem psala, už je bez plen i v noci a já jsem happy jak dva grepy. Nesnášela jsem přebalování, kór když už měla rok a půl a ty hovnouse fakt nebyly malinký 🙈😂😂
@priefi to mě moc mrzí, snad se brzy zadaří. My teda odkládáme po novém roce, až budeme vědět, jak se tahle blba situace podepíše na partnerově práci.
@krisatko u nás už to konečně úplně pochopil teď přes víkend 🥳 přes den je úplně bez plen, polední spaní má poslední týden také sucho, ale ještě pár dní počkám než mu jí vezmu a dnes poprvé sucho i přes noc, tak jestli to vydrží tak týden, tak mu jí vezmu úplně, juhuu.. také se mi už nelíbilo přebalovat ty jeho mega bobky..
@priefi to me mrzi😣
@pe_tu_ss_ka přesně. Já je radši vysypala z gatí a zadek umyla 🙈😅 taky jsem ji ju na noc vzala tak po týdnu úplně suché plinky. Jenom teda má nočník vedle postele a sem tam se stalo že to nestihla a crbla si. A taky se počura když nejde spát normálně v 8 ale natahuje to třeba do 11 s řevem. Tak to jak blbě usne, tak blbě spí a furt se budí a pak to neudrží no.
@krisatko no mě nedělalo dobře ani to vyklepávání z trenek 😂 teď jedeme bez plen týden, anod víkendu si konečně říká, už pochopil a je děsně důležitý, když teď do trenek nejde nic 😄 jsem za to ráda, zatím to tedy pilujeme doma, ale když jsme šli ven a pro jistotu mel plenku, tak jí měl po 2 hodinách suchou a čůral až doma, snad už nebudou ty pleny brzy vůbec 🤞
@pe_tu_ss_ka my teď možná ještě tento cyklus a pak, až budu mít práci a od práce se taky bude odvíjet, jak dál, resp., jak dlouho budeme čekat, než se začneme snažit a jestli vůbec.
@zavodnice to jako fakt? Jak neběží lhůty... To je teda fakt pěkné...

U nas nocnik taky moc nefrci, radeji rekne, ze chce plinku. Jen když cteme nebo pustíme telku tak tam sedí pul hodiny a nekdy, se vycura a nekdy ne 😱 holky co kupujete prckum k Vánocům?