icon

Ledňátka 2019

tsasenka
8. kvě 2018

Ahoj,
taky čekáte miminko v lednu? Pojďme ty krásné chvilky prožívat spolu 🙂

maximaty
23. kvě 2018

@radullah máš termín dva dny přede mnou 🙂 držím pěsti, určitě tam bude... moje miminko měří dnes 6,8mm je schované v horním deloznim rohu ale vše je jak má být... No aspoň nehrozí vcestná placenta snad 🤩

horvathova3
23. kvě 2018

Ženy, já vám to tak závidím a přeju ty fotky z Utz😍 čekání do příštího čtvrtka je nekonečný

priefi
Autor odpověď smazal
cerlada
Autor odpověď smazal
maximaty
23. kvě 2018

@priefi snad to bude ok... já mela tedy také 28.týden krizový, mě už zastavovali infuzemi kontrakce a zůstala jsem ležet do 37.Týdne v nemocnici... porod mě děsí kvůli nastrihu... první porod mi fakt hodně podelali ale teď budu rodit v rakousku a vím že v naší nemocnici podporují přirozené porody tak snad...

radullah
23. kvě 2018

@maximaty Ja jsem rodila v 36tt a diky cviceni s aniballem jsem byla bez nastrihu a jakyhokoliv poraneni. Vubec nic nesili. Tak pokud se bojis nastrihu muzu vrele doporucit 🙂

maximaty
23. kvě 2018

@radullah Ano, četla jsem hodně o tom epi no... tak pokud mi to nezakazou určitě do toho půjdu

priefi
Autor odpověď smazal
horvathova3
23. kvě 2018

@cerlada tak u nás by bylo prvni, takže to čekání je šílené 😁

jollisek
23. kvě 2018

@horvathova3 @cerlada ja jdu v patek a uz to zacina byt nekonecne...

linduss22
23. kvě 2018

Ahoj holky, dovolila jsem se k vam pridat. Zjistila jsem, ze jsem tehotna. Podle posledni ms bych mela byt 5+0tt. V patek jsem si nechala odebrat krev jako samoplatce a mela jsem HCG 1190. Myslite, ze to je v poradku? Volala jsem doktorce a objednala me na 30.5. Akorat mam dneska divny pocit, od zacatku me strasne bolela prsa a mela jsem nechutenstvi a od vcerejska uz nic :/ uz nejsou ani citliva a jidlo uz mi take nevadi. Vlastne se citim uplne normalne. Myslite, ze to je normalni? Je to moje 1.tehotenstvi, snazili jsme se 3 roky. Tak mam strach :( Dekuji za odpoved.

radullah
23. kvě 2018

@linduss22 ahoj, já jsem dnes 6+5 a příznaky mi teprve začínají, taky mi před týdnem bylo něco jen sem tam, takže to nic znamenat nemusí 🙂 . Mysli pozitivně ❤

priefi
Autor odpověď smazal
radullah
23. kvě 2018

@linduss22 jinak k té hodně hcg jsem našla tabulku a řekla bych, že tvoje je krásná

priefi
Autor odpověď smazal
kristynadaniella
23. kvě 2018

Jsem to nevydržela a testovala.
Dnes 4 dny po termínu ms a nic.
Takže to byly asi jen nervy a rozhozeny hormony achjo

linduss22
23. kvě 2018

@radullah
@priefi
@radullah Dekuji za uklidneni 😊 Ale stejne si radsi zitra zajdu na krev. Snazim se myslet pozitivne, ale obcas to proste nejde. Kort kdyz vsude ctu co se muze vsechno stat ☹

krive
23. kvě 2018

@linduss22 no asi takhle u prvního syna mi kromě 2-3 dnů žaludku na vodě nebylo absolutně nic, u druhého těhotenství které skončilo ZT mi bylo zle až do 10tt kdy jsem musela na revizi jelikož miminko odpovídalo pouze 6+2tt a teď mi taky v podstatě nic není, takže za mě hromada příznaků neznamená těhotenství v pořádku a naopak ;) takže se zbytečně nestresuj, to je pro miminko ještě horší 🙂

tsasenka
autor
23. kvě 2018

@radullah No, je mi líp, protože nezvracím. I když dneska jsem šla spát s malou po obědě a vzbudila jsem se a bylo skvěle. Asi bude celé těhu spát 😀
@maximaty Gratuluji k srdíčku 🙂
@priefi Já fakt jídlo nemožu ani vidět. Radši se napiju vody a později během dne něco málo sním. Doufám, že moc nepřiberu. Minulé těhu jsem nabrala 22 kg a dala dolů jen 15.

tsasenka
autor
23. kvě 2018

@linduss22 Vůbec nemysli na to, co se může stát. Mysli na miminko pozitivně, všechno bude v pořádku, uvidíš 🙂

denisamx
24. kvě 2018

Ahoj holky, tak já dnes 4+5. Tak jsem zvědavá na prohlídku a snad bude vše ok. Doma máme 19ti měsíční princeznu, tak z toho mám celkem nervy, jak to vše zvládneme 😊

hawah
24. kvě 2018

Ahoj ženy, tak jsem našla dva proužky, sice druhý slabý, ale je tam 😊 Minulý měsíc jsem přestala brát HA Azalia a hned takto 😁. Snad to zvládneme. Doma máme 19ti měsíčního satánka, tak to asi bude trochu boj, ale zatím mi to nějak nedochází, ani nejsem v šoku kupodivu 🤣. V úterý jdu na kontrolu, tak třeba bude už něco vidět a bude vše ok.

priefi
Autor odpověď smazal
hawah
24. kvě 2018

@priefi děkuju 😊 v šoku možná blbě napsané, ale prostě jsem nečekala, že to klapne tak rychle zas 😊 Malý byl druhý cyklus, co jsme si řekli, ze mimčo jo a teď je to hned ten první 🙂 Měla jsem naplánovanou normální roční prohlídku, tak už se nebudu přeobjednávat a uvidí se, co se uvidí 🙂 .

krive
24. kvě 2018

@hawah no tak pokud jsi dnes našla // tak toho v úterý asi moc neuvidí vzhledem k tomu, že to nebude ani týden od vynechání. Já jsem třeba našla // 17.5 (MS měla být už 14.5) a na kontrolu jdu nejdřív 1.6. to bych se radši předobjednala než čekala s nervama co z toho bude 🙂

horvathova3
24. kvě 2018

Ahoj, nějak na me ráno padlo zoufalství. Po týdnu jsem zase zkoušela Digi test a místo očekávaného 3+ se objevilo 2-3 jako minulý týden. Zvláštní bylo, že naskocilo + a pak hrozně dlouho počítalo kolik týdnů.. Jelikož jsem test z minulého tydnu měla v šuplíku, tak jsem oba otevřela na dnešním byly hodně výrazně čáry na testu z minulého týdne slabe čárky. Tak nevím. Jelikož u sebe stále nepozorují žádné příznaky kromě nadměrného močení a únavy. Nemám ani žádné bolesti ani špinění nic. Nevím jestli mám běžet na krev jako samoplatce a nebo to do toho příštího týdne vydržet. 😓 Samozřejmě už se začínám děsit toho, že tam příští tyden a přijdu a nic tam nebude. 😭

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
hawah
24. kvě 2018

@krive mno měla jsem to dostat teoreticky 17.5. , test jsem dělala včera, když MS nepřicházela (přičítala jsem to spíš rozházeným hormonům (od porodu jsem to vlastně ještě pořádně neměla - kojení + HA, přišlo jen to první krvácení po vysazení HA a ted už nic 🙂 ) Takže budu teoreticky 5+6 v úterý...

qashqai_2014
24. kvě 2018

Ahojky holky, rada bych se k vam pridala. V utery jsem byla u dr a nameril 6+6, termin porodu 8.1.2019,ale jelikoz je to moje treti tehu a dve predchozi byli ukoncene cisarem tak pokud bude vse v poradku pujdu na cisare jiz koncem prosince. Ja mam doma naopak dva chlapecky (3 a 2 roky), takze bych rada holcicku. Jinak take mam casto ty ledove ruce a nohy a to jsem u predchozich dvou tehu vubec nemela. Je mne zle, ale nezvracim. Do toho vseho jedeme za 14 dni na dovolenou k mori a rovnou pekne autem.

Strana