icon

Pozitivní tt v listopadu 2019. Je tu někdo?

ebak
6. lis 2019

Ahojky, je tu někdo, kdo už našel druhou čárku na testu?

ivounekivus
25. lis 2019

@teluha mám stejný termín pm jako ty 😛 Ale na první kontrolu a krev jdu až příští týden.

teluha
25. lis 2019

@petula.bir tak doktor rikal at jeste nic v praci nerikam, pozval me na 9.12. A to uz mi da nejaky papir s omezenim do prace. Zatim jeste srdicko nebylo, pry je brzy. Ale jinak vse ok, tak jsem rada 😊

teluha
25. lis 2019

@ivounekivus ja jdu az 9.12. Jeste nebylo videt srdicko.

dareenn
Autor odpověď smazal
ebak
autor
25. lis 2019

@elviraa uf, tak nalačno nezávidím😲 mě to teda taky čeká, ale ještě nevím kdy🙂 příští ko mám donést jen moč a odběry právě domluvíme...je to každopádně jiná praxe.Predchozi 2deti vím, že mi jiná mudr.delala odběry dříve...ale líp pro mě, teď bych to právě hladová taky nedávala...😲

ebak
autor
25. lis 2019

@teluha osobně bych to v práci řekla až tak ve 12tt, přeci jen, stát se může cokoliv...mě to taky čeká, řekla jsem to nejbližší kolegyni, to jsem kvůli práci musela, ale zbytku kolektivu plánuji až před Vánoci...ale je možné, že už to na mě v tu dobu vsíchni poznají 😲 😂 jinak mě dá průkazku az na další kontrole, což bude 12.12 a to budu 11+něco

ebak
autor
25. lis 2019

@petula.bir s tím srdíčkem, myslím, že je to pade na pade... uvidíš🙂 a s váhou se nestresuj🙂 já jsem oplacana dost a taky jsem chtěla zhubnout a už jsem to nestihla😀 tak se budeme motivovat po vylodění mimca🙂 já teda hlavně doufám že nepriberu opět 22kg jako u obou dětí:-/ teď mám vyšší startovací váhu, tak snad to nebude takový masakr😝

ebak
autor
25. lis 2019

A já dnes ko v 8+1, fazoli tlouklo srdíčko, tak mám radost 😘

petula.bir
26. lis 2019

Krásné ráno holky 💐

@ebak
Jeeee fazolka je krásná 🥰 gratuluji. Já u obou dětech pribrala 9.kg a s porodnice jsem šla tak se 3.kg navíc které jsem vždy dala dolu do konce 6.nedělí. Manžel mě přemlouval ať normálně počkám na kontrolu. Ale já se prostě bojím 😢😔 u syna jsem měla ❤️ v 7tt+1 mě doktor vždy dal prukazku na kontrole když viděl srdíčko.

@teluha
To je dobře, ze ti pak napise nějaký papír. My jdeme na kontrolu 6.12. ale pořad přemýšlím zda nejít dřív někam. Bojím se, že prostě tam zas nic nebude. Tak mě nalačno nevadí. Většinou jim okolo 10-11.hodiny dřív bych to nezvládla 🤢🤮

Holky ty co už máte děti, kdy jim plánujete oznámit těhotenství a příchod miminka? My říkáme, že to jim to dáme jako k Vánocům ❤️

hermanka88
26. lis 2019

@petula.bir ahoj,taky k vánocům. Mám v plánu pověsit zezadu na větvičkyu malou taštičku s nějakými neutral capáčky a jakože to bude jeho první dárek,který může sourozenci donést do porodnice.🤗

katkadoskova
26. lis 2019

@ebak jeee nádhera 🙂 gratulka 🙂

leksulka
26. lis 2019

@ebak ahoj, tak já dnes z kontroly, plod je menší než byl výpočet. Podle Už 6+3,srdicko bylo krásné vidět. Na další kontrolu jdu 10.12. Což budu 8+3 ale nemám brát moc a nic, to se divím. Minule u stejně doktorky jsme moc už brala.

hermanka88
26. lis 2019

Ahojte,tak já jdu zítra, nemůžu se dočkat a zároveň mám strach,aby bylo vše v pořádku. Měla bych být 6+5, srdíčko snad bude vidět 😌

ebak
autor
26. lis 2019

@hermanka88 určitě bude🙂

ebak
autor
26. lis 2019

@petula.bir mě taky napadlo, že by to mohlo být o Vánocích, na druhou stranu, rodičům to asi řeknu dříve, protože mamka by to poznala a tím pádem nevím, zda to před dětmi utajime...tak sumasumarum nevím, zda to nevybalime dřív🙂 máme kluka 10 let a holku 6,5...tak nevím, jak to podat😀

petula.bir
27. lis 2019

Ahojky kočky 💐😘
Já od rána zvracím a jako paráda 😔 málem i ve výtahu 🙈 Dnes 6tt+2 a manžel to je jasný - dvojčata 😂🙈 a já jako, že ani omylem 😂 prý bere dva kluky ale páreček je taky super. Ale vždy když je někde tak mi píše jak se mate holky moje 😂 a na co má mimi chuť 🥰❤️😍 dnes jsem říkala, že mimi mě nemá rádo když je mi takhle 🤢🤮

@ebak
No, já už naťukávám děti - že až bude pravý čas tak budeme mít se strejdou miminko ❤️ A zda ho taky budou mít rádi a co by kdo chtěl 🙂 no já bych jim dala společný dárek kde bude třeba nějaký obleček nebo dudlík a fotka z utz a nějaký dopis od miminka ❤️ Jako, že se na brachu a segru strašně těší až si budou spolu hrát a tak 🙂 syn teď 11.let a dcera 8.let
Ještě, že děti nechápou co jsou těhotenské nevolnosti 😂 než jsem udělala svačinu 2x 🤮 vysvětlení bylo, že mi není dobře, chřipka na mě leze. Mladej se bál zda ta šunka není zkažená když z toho zvracim 😂
@hermanka88
Tak budeme držet pesticky ať je i ❤️ já jsem dnes 6tt+2 a máme výročí svatby tak jsem chtela dát fotku jako dárek ale říkám si, zda by tam bylo už něco vidět.

Jinak s tou močí - na první kontrolu jsem nikdy nebrala vždy když se potvrdilo těhotenství tak pak každou návštěvu 😂 ale úplně mám strach z testu na cukrovku 🤮🤮🤮🤮 to nezvládnu 😂🙈

hermanka88
27. lis 2019

@petula.bir no jooo, to se vlastně vypije nalacno ta,pardon,sra.da,že?😂😂😂Fuuuj,no,tak mě z toho bylo zle!!!Jsem myslela,že to nedopiju 😂Ale cukrovku jsem naštěstí neměla

petula.bir
27. lis 2019

@hermanka88
Jjj já to měla tak, že ráno v 8.00 krev (nalačno) pak vypít a 2.hodiny čekat v čekárně v 10.00 krev a odchod domu a pak zavolat na výsledky k doktorovi. Ale je to skoro 9.let tak nevím zda se něco nezměnilo 😂 taky jsem ji neměla ani jednou.
Já to sladké nedám 🤢🤮 nejim sladké ani normálně, je mi po něm na ... ani čokoládu či sušenky - nejim to 😂 i když na to nevypadám 😔😊

serenna30
27. lis 2019

Ahoj holky, tak uz mam taky po 1. Kontrole. Podle MS 8+1, bublina odpovida presne 7+1 o tyden pozdejsi ovulaci. Srdicko videla❤️ Hodne predbezny TP je 14.7. 2020. Dalsi KO za 14 dni. Mam velkou radost!

hermanka88
27. lis 2019

@serenna30 krásné 😚 já právě čekám na gyndě v čekárně, nervózní jak sáňky v létě

verka91
27. lis 2019

Ahoj holky, přidávám se k vám. 20.11. jsem objevila // čárky a měla bych být 6+1. Zítra jdu na ko, tak snad vše bude ok. Máme už 4 leťáka a bylo by fajn mít pro něj sourozence

hermanka88
27. lis 2019

Holkyyyy,tak paráda, srdíčko bije,vše v pořádku a jsem 6+6 🤗🤗🤗 kontrola 18.12.

petula.bir
27. lis 2019

@hermanka88
Juuuu gratuluji 🥰🥰🥰😘 a máš fotku? 😂

@serenna30
Super, taky moc gratuluji 🥰🥰🥰😘

@verka91
Vítej u nás 🥰🤰 já jsem dnes 6tt+2 😊

Holky úplně vám závidím ty kontroly, my jdeme s mimi až 6.12. 😢 manžel pořád jak zvracim a je mi špatně, že dvojčata 😂🤷🏼‍♀️

hermanka88
27. lis 2019

@petula.bir nemám fotku,nechám si udělat až příště, to pak ukážu i malému 😊

ebak
autor
27. lis 2019

Páni, je tu tolik pozitivních zpráv, mám radost 😘

katkadoskova
27. lis 2019

@hermanka88 gratulka 🙂 super. 🙂

hermanka88
28. lis 2019

@katkadoskova
@ebak holky díky 🤗

klchudik
28. lis 2019

Ahoj holky 🙂
taky už si přijdu jako blázen :/15.11. mi píchli ovitrelle, takže ovu jsem měla 16,17,18. V sobotu 30 mám dobrat Duphaston, pak by se měla dostavit MS
Poslední týden mi pobolívá podbřišek a včera jsem začala špinit, ale ne moc. TT negativní...modlím se, aby už to konečně vyšlo.
Jaký máte názor vy?

elviraa
28. lis 2019

Holky, tak jsem byla na kontrole po nemocnici 7+5 a vse ok. Ukazala mi, jak bije srdicko, to bylo snad nejkrásnější co jsem kdy v zivote videla 😍😍😍

kopretinovaruze
28. lis 2019

Ahoj,
tak já se taky přidávám s // k dnešnímu dni 🙂 na kontrolu se objednam až po vánocích. Dřiv to nemá smysl. Jako snažilka jsem to tu už pár měsíců obkukovala a vaše pozitivni testíky mi davali naději 🙂

Strana