icon

Pozitivní tt v listopadu 2019. Je tu někdo?

ebak
6. lis 2019

Ahojky, je tu někdo, kdo už našel druhou čárku na testu?

hermanka88
24. lis 2019

@ebak to teda,jsme pěkná banda 😁 Ale zas bude dobře,přijde to ..a pak si začneme stěžovat jak nemůžeme spát, jak 100x za noc měníme bez úspěchu polohu a natékají nám nohy 👍👍👍

ebak
autor
24. lis 2019

@hermanka88 😂 přesně 😂

ebak
autor
24. lis 2019

Jinak dnes jsem si poprvé vyfotila svůj vyvaleny pupík...a na váhu raději nelezu, cítím se už teď jako 🐋 ☹

ebak
autor
24. lis 2019
teluha
24. lis 2019

Ahojte, taky se k vam pridavam 😊 // jsem objevila 16.11. Pm 14.10. A na prvni kontrolu na gyndu jdu zitra 25.11. Na krev uz jsem si jako spravna nedockavka byla a hodnota byla 1318 takze uz by melo i "neco" byt videt. ✊🏼 doufam a verim ze bude vse ok. 😊

elviraa
24. lis 2019

@ebak Jsi na tom lip nez ja 😀

ebak
autor
24. lis 2019

@teluha moc tě vítáme a přeji ať to zítra klapne;) dej vědět, já jdu taky zítra, tak se taky ozvu🙂

ebak
autor
24. lis 2019

@elviraa líp myšleno mensi špek? 😀 já až tak do půlky tehu budu vypadat tlustě, mě nikdy nevyleze pupík, takže ten tvar je takovej nic moc... rozhodně nepatrim mezi tehulky s krásným břichem, ale co je fajn, tak jsem ani jednou neměla žádné strie..

teluha
24. lis 2019

@ebak dekuji, je to poprve tak jsem trosku nervozni 🙈🙊🤣

hermanka88
24. lis 2019

Tak já mám blbé to,že začínám teď na necelých 52 kg. Oproti prvnímu těhu rozdíl asi 6 kg,takže možná i proto více všechno cítím a mám ty různé bolení. To jsem fakt předtím skoro nepociťovala.No,já můžu být ráda ,že se to po těch zdravotních peripetiích za poslední 3 roky povedlo.Jsem za to vděčná a doufám,že to bude v pořádku .

elviraa
24. lis 2019

@ebak Ano, přesně tak myšleno 🙂 Já vyjela šíleně... ☹ A je to pro mě velká neznámá 😀 Ale tak hlavně, aby bylo vše ok 🙂
@hermanka88 Budeme všechny věřit, že bude 🙂 Aspoń že si tu můžeme postěžovat 🙂
@teluha držím palce 🍀

hermanka88
24. lis 2019

@teluha Promiň ,dovolila jsem si nakouknout jen ze zvědavosti na tvůj profil,odkud jsi.Koukám Ostrava 😁😁😁 Já bydlím kousek od OVY,tak pak můžeme někdy na čajíček 😂

teluha
24. lis 2019

@hermanka88 ja jsem kousek dal od ostravy 🙈ale myslim ze by cajik nemel byt problem 😉

hermanka88
24. lis 2019

@teluha a odkud jsi?Já jsem z Jistebniku, takže hned za Klimkovicemi ,směr Bílovec, jestli tuhle stranu znáš .Jsme tu teď 2 roky teprve.

teluha
24. lis 2019

@hermanka88 koprivnice, to je jiny smer

hermanka88
24. lis 2019

@teluha joo,Kopřivnice 😉 to tu mám tak do půl hodky autem. Tak někdy něco vymyslíme, až bude dlouhá chvíle

ebak
autor
24. lis 2019

Holky dotaz, nosí se na 1.kontrolu moč? Já úplně zapomněla, jak to bylo v předchozích tehu.Sestricka mi do telefonu nic neřekla, tak asi ne, ale raději se ptám🙂 díky!

elviraa
24. lis 2019

@ebak mam mit priste moc, kterou uz pry mam nosit pokazdy. Jen se desim toho jit na lacno...

ebak
autor
24. lis 2019

@elviraa mě teď ani neřekla, že na lačno...😲 ale vzpomínám si, že mě dělali vždy odběry někdy na začátku... takže asi u druhé poradny...

elviraa
25. lis 2019

@ebak jdu v 10+5 a mam byt takto... S tou lacnosti to bude vyzva teda...
Max tam zavolej, ti rekne co a jak.

teluha
25. lis 2019

@elviraa Proc jit na lacno? Staci jen ta lacna moc z domu ne? (Ve skumavce) A svacinu ssebou? 😁

elviraa
25. lis 2019

@teluha tipuju ze mi budou brat krev... Bohuzel nemam zkusenost..

teluha
25. lis 2019

@elviraa dneska jsi byla u dr. poprve jo? Delal ti ultrazvuk a bylo vse videt? 😊

elviraa
25. lis 2019

@teluha Nene, uz jsem byla 2x,ale na lacno s moci a se svacou to bude poprve... 😊 jinak vse je ok, srdicko bije ♥️

teluha
25. lis 2019

@elviraa jo takhle aha. 😊no tak to je hlavni ze je vse v poradku! 👍

teluha
25. lis 2019

@elviraa a muzu se zeptat v kterem tydnu uz bylo videt bit srdicko a kdy se dostava ta tehotenska prukazka? Vubec nevim jestli mam rict v praci hned ze jsem tehotna nebo pockat.. (3smeny,normy,pajeni cinem,..) nic mi neni tak na nemocenskou jit nechci, zaroven ani nechci aby to hned vsichni vedeli.. to je prekerka 🤣🙉

petula.bir
25. lis 2019

Ahojky holky 💐
Dneska jsem 6tt+O podle ovulace (dnes 25DPO) ale podle ms 6tt+6 myslíte, že bude na utz něco vidět? Poslední dobou je mi strašně špatně a prsa 🙈
Fotku sem dávat zatím nebudu 😂 před tehotenstvim jsem zhubla 5.kg ale pořad mám 88 🤮 až mi je z toho zle ☹ vždy jsem měla max. 68 i po porodu 😔

elviraa
25. lis 2019

@teluha V 5+2 nic, v 6+5 už ano 🙂 Těhotenskou průkazku bych řekla, že dostaneme, až budeme na konci 3 měsíce.. ale viděla jsem tu i, že jí některé dostaly už v 7. týdnu.. Co se týče pájení atd, asi bych se zeptala u doktorky. Nestojí za to riskovat, kdybys tam měla pracovat s něčím, co by mohlo ohrozit mimčo nebo tebe...

petula.bir
25. lis 2019

@teluha
Ahojky, já vždy dostala prukazku když mělo miminko srdíčko 🙂 poprvé v 7tt+1 a podruhé v 10-11tt zjistila jsem těhotenství déle 😂🙈 a s tou prací bych se určitě poradila u doktora 🙂

elviraa
25. lis 2019

@petula.bir Když to počítám dle ovulace, tak u mě bylo srdíčko 34DPO, 25 DPO ještě nebylo. Uvidíš 🙂 Já si řekla, že když neotěhotním, začnu hubnout... takže z hubnutí sešlo 😀

Strana