Pozitivní tt v listopadu 2019. Je tu někdo?
Ahojky, je tu někdo, kdo už našel druhou čárku na testu?
@hermanka88 😂 přesně 😂
Jinak dnes jsem si poprvé vyfotila svůj vyvaleny pupík...a na váhu raději nelezu, cítím se už teď jako 🐋 ☹
Ahojte, taky se k vam pridavam 😊 // jsem objevila 16.11. Pm 14.10. A na prvni kontrolu na gyndu jdu zitra 25.11. Na krev uz jsem si jako spravna nedockavka byla a hodnota byla 1318 takze uz by melo i "neco" byt videt. ✊🏼 doufam a verim ze bude vse ok. 😊
Tak já mám blbé to,že začínám teď na necelých 52 kg. Oproti prvnímu těhu rozdíl asi 6 kg,takže možná i proto více všechno cítím a mám ty různé bolení. To jsem fakt předtím skoro nepociťovala.No,já můžu být ráda ,že se to po těch zdravotních peripetiích za poslední 3 roky povedlo.Jsem za to vděčná a doufám,že to bude v pořádku .
@ebak Ano, přesně tak myšleno 🙂 Já vyjela šíleně... ☹ A je to pro mě velká neznámá 😀 Ale tak hlavně, aby bylo vše ok 🙂
@hermanka88 Budeme všechny věřit, že bude 🙂 Aspoń že si tu můžeme postěžovat 🙂
@teluha držím palce 🍀
@teluha Promiň ,dovolila jsem si nakouknout jen ze zvědavosti na tvůj profil,odkud jsi.Koukám Ostrava 😁😁😁 Já bydlím kousek od OVY,tak pak můžeme někdy na čajíček 😂
@hermanka88 ja jsem kousek dal od ostravy 🙈ale myslim ze by cajik nemel byt problem 😉
@teluha a odkud jsi?Já jsem z Jistebniku, takže hned za Klimkovicemi ,směr Bílovec, jestli tuhle stranu znáš .Jsme tu teď 2 roky teprve.
@hermanka88 koprivnice, to je jiny smer
@teluha joo,Kopřivnice 😉 to tu mám tak do půl hodky autem. Tak někdy něco vymyslíme, až bude dlouhá chvíle
Holky dotaz, nosí se na 1.kontrolu moč? Já úplně zapomněla, jak to bylo v předchozích tehu.Sestricka mi do telefonu nic neřekla, tak asi ne, ale raději se ptám🙂 díky!
@elviraa a muzu se zeptat v kterem tydnu uz bylo videt bit srdicko a kdy se dostava ta tehotenska prukazka? Vubec nevim jestli mam rict v praci hned ze jsem tehotna nebo pockat.. (3smeny,normy,pajeni cinem,..) nic mi neni tak na nemocenskou jit nechci, zaroven ani nechci aby to hned vsichni vedeli.. to je prekerka 🤣🙉
Ahojky holky 💐
Dneska jsem 6tt+O podle ovulace (dnes 25DPO) ale podle ms 6tt+6 myslíte, že bude na utz něco vidět? Poslední dobou je mi strašně špatně a prsa 🙈
Fotku sem dávat zatím nebudu 😂 před tehotenstvim jsem zhubla 5.kg ale pořad mám 88 🤮 až mi je z toho zle ☹ vždy jsem měla max. 68 i po porodu 😔
@teluha V 5+2 nic, v 6+5 už ano 🙂 Těhotenskou průkazku bych řekla, že dostaneme, až budeme na konci 3 měsíce.. ale viděla jsem tu i, že jí některé dostaly už v 7. týdnu.. Co se týče pájení atd, asi bych se zeptala u doktorky. Nestojí za to riskovat, kdybys tam měla pracovat s něčím, co by mohlo ohrozit mimčo nebo tebe...
@teluha
Ahojky, já vždy dostala prukazku když mělo miminko srdíčko 🙂 poprvé v 7tt+1 a podruhé v 10-11tt zjistila jsem těhotenství déle 😂🙈 a s tou prací bych se určitě poradila u doktora 🙂
@petula.bir Když to počítám dle ovulace, tak u mě bylo srdíčko 34DPO, 25 DPO ještě nebylo. Uvidíš 🙂 Já si řekla, že když neotěhotním, začnu hubnout... takže z hubnutí sešlo 😀

@ebak to teda,jsme pěkná banda 😁 Ale zas bude dobře,přijde to ..a pak si začneme stěžovat jak nemůžeme spát, jak 100x za noc měníme bez úspěchu polohu a natékají nám nohy 👍👍👍