icon

Pozitivní tt v listopadu 2019. Je tu někdo?

ebak
6. lis 2019

Ahojky, je tu někdo, kdo už našel druhou čárku na testu?

ebak
autor
19. lis 2019

@leksulka taky jsem u prvního letěla brzy a akorát mě Mudr vyděsila mimoděložním 😲...

ebak
autor
19. lis 2019

@hermanka88 a já soufl a soufl☹ je to hnus, celý den žaludek na vodě, ale nezvracim...:-/ jinak mimo únavy mám docela zvláštní příznak a to jsou sny, posledních 14 dní se mi pořád zdají sny a to je jinak jen výjimečně...

katkadoskova
20. lis 2019

Ahoj ahoj tak ja byla včera na kontrole. Bublinka byla hezka ale jeste malinka. Opravdu to odpovídá pozdější ovu. Srdíčko vidět jeste není. Takže za 14 dni jdeme znovu. Tak snad uz bude vše jak ma 🙂

hermanka88
20. lis 2019

@ebak ach jo..to mě mrzí ..mě se jako jsem tam udělá taky nevolno ,ale zmizí to během pár minut a pak je zas klid.Tak doufám, že se to nejhorší a hlavně aby si nikdo nevšimnul!!

kiki1990707
20. lis 2019

@ebak tak to máme úplně stejné... Sny, nevolnosti a v noci se budím.

leksulka
20. lis 2019

@ebak no já si myslím, že bych u mimodelozni ho neměla tolik příznaků, takže to už jsem si teď sama vyloucila🙂 hormon podle mě stoupá, jak má. Ale spíš mě vylekala preeklampsie, protože mě ale neuvěřitelně bolí hlava, ale to snad ne.

ebak
autor
20. lis 2019

@katkadoskova určitě srdíčko příště bude🙂 a když kolik tt odpovídáš?

@hermanka88 dnes mi bylo líp, tak jsem ráda, mě to povzbudilo, zítra letím na sluzebku a jestli mi bude zle, tak mě asi klepne🙂 ale mám koupený antimetil, tak případně zobnu🙂
@leksulka preeklampsie snad ne! Ale bolest hlavy musí být úmorná!

katkadoskova
20. lis 2019

@ebak děkuji urcite tam bude :D dnes jsem dle MS 6+1 tak za 14 dni uz to musí byt 🙂
Jinak mi začíná byt pěkne zle! Mimi o síně dává pěkne vědět! Nejhorší je to od oběda do večera, ráno docela dobrý. Ale večer děs! Jsem jako po poradne kalbě :D

ebak
autor
20. lis 2019

@katkadoskova soucítím 😘 je to hrozný stav! Jo a taky mi je obecně hůře spíše později...sice se říká "ranní nevolnosti" ale u mě to taky neplatí...buď jsou celodenní a nebo odpolední😀

katkadoskova
21. lis 2019

@ebak no me ted začínají celodenní :D ráno otevru oči - blbe :D po snídani to tak dvě hodky jde a pak zase a až do večera :/ a to jsem si minuly tyden říkala, jak je mi dobre, ze to bude asi v pohodě :D

elviraa
21. lis 2019

Devcata, srdicko bije, v 6+5 ma prndě 8 mm 💕 Jen tlak mi zlobil, tak jsem na pozorovani v nemocnici 😕

hermanka88
21. lis 2019

@elviraa Tak kraaasa😚Neboj se,tlak bude určitě za chvíli zase dobrý,hlavně,že prcek je v pořádku!!!

serenna30
21. lis 2019

@elviraa super, držím palce ať jsi brzo doma!

andrea353
21. lis 2019

@elviraa tak to je super, jen ať se mrňousovi daří. Snad tě brzy pustí domu

elviraa
22. lis 2019

Dekuju holky moc!

petula.bir
22. lis 2019

Ahojky holky 💐
Přesně jak píšete, netuším kdo vymyslel ranní nevolnosti když jsou 24.hodin denně - od včera zvracim. Manžel a děti - máme chuť na rizek a kaši - OK taky jsem měla chuť 😊 při přípravě si říkám, dam si až dýl není to moc dobrý pak mě manžel přemluvil ať se najime spolu tak říkám OK. Udělala jsem si pidi, snědla ho a během 10.min 🤮🤮🤮 nyní po cestě do školy taky (máme to pěšky 10.min) smrad z komína když se topí - už zvládam vydýchat 😂 ale dnes jsem si řekla, dojdu si pro čerstvou snídani - jen jsem vzala mléko a padala jsem pryč, nechtěla jsem to tam vše 🤮 chodíme tam každý den a všechny tam známe 😂🙈
@elviraa
Hlavním je, že ❤️ je a o ostatní se postarají doktoři. Vše bude dobré 🥰

leksulka
22. lis 2019

@ebak no snad ne, ale hlava fakt bolí udesne. Nevím, co s tím.

petula.bir
22. lis 2019

@leksulka
Mě pomohlo hodně pít, ticho a spát 🙂 pak můžeš myslím paralen. Hlavně hodně pít a dostatek magnezia 🙂 mě doktor předepisoval magnosolv 🙂

leksulka
22. lis 2019

@petula.bir dekuju. Pití to funguje docela no. Ale pak to chození na záchod je otrava.

elviraa
23. lis 2019

Tak jdu domu, holky. Mimco je ok, tak jsem stastna 😍

ebak
autor
23. lis 2019

@elviraa to je super, moc gratuluji!🙂

ebak
autor
23. lis 2019

Ahojky holky, tak jsem sluzebku ve Finsku přežila, ale je mi blbě a jsem vyčerpaná...na žaludek jsem si před chvílí vzala antimetil, tak doufám, že zabere...
V pondělí jdu na ko, tak snad bude vše ok...

hermanka88
23. lis 2019

Tak holky,už je to tu.To,co tu popisujete. Blivnostavy objevující se během celého dne.U syna jsem to neměla, tak jsem taková rozladěná...🤨

ebak
autor
23. lis 2019

@hermanka88 tak to mě mrzí, že ani tobě se to nevyhlo...mě je dnes děsně, skoro celý den ležím a přemýšlím, zda tu šavli hodím nebo to ustojim :-/

elviraa
23. lis 2019

@ebak @hermanka88 Holky, mně pomáhá snad jen jíst.. ale taky záleží na tom co a kdy... nahoru dolů ☹ Ale šíleně mi vadí pachy.. Spreje, parfémy, ... jsem horší než čuchací pes. Co vy?

ebak
autor
23. lis 2019

@elviraa pacchy taky, ty nepříjemné mi vadí o to víc a přidalo se dost, které jsem měla ráda, ať už jídlo či parfémy a nyní mi zvedají žaludek...☹ co se týče jídla, tak mě to hodně štve, ráda bych jedla pestře, ale prostě to nedám☹ jsem na piškotech a pečivu☹

hermanka88
23. lis 2019

@ebak pachy ok, ale prostě sedím u oběda,pohodička a během 5 vteřin takový nátah na blití,že nevím,jestli to sousto polknu nebo poletí. A světe div se, asi za dalších 20 vteřin je konec a jím dál. To se pak ještě zopakuje když dojídám.Pak třeba pár hodin klid a to samé večeře.Jo??Ne??No ne,naštěstí, ale večer to už dopadá tak,že v půl 8 ležím. To je mi good. Snad manžel není nějak naštvaný, zatím vypadá,že chápe a přebírá starost o staršího ( teda vlastně zatím jediného 🤣) potomka

elviraa
23. lis 2019

@ebak @hermanka88 Achich ouvej. Já bych taky ráda jedla pestře, ale nejde to. Takže beru co pozřu (taky se nadýchávám a vydýchávám, zda další sousto jo nebo ne 😀 ) a snažím se neřešit... Spánek mi hodně pomáhá, v těch půl 8 kolikrát už jsem byla minulý týden v polospánku... Domácnost si přerozdělujeme, prostě to nejde... Připadám si jak lemra, ale nemocnici bych se už ráda vyhla... Držte se 🍀

dareenn
23. lis 2019

Holky vy mě děsíte, u mě zatím jen občas zamotání hlavy a pocit, že ze mě něco poletí, hlavně teda večer kolem večeře a pak v tuto dobu. Normálně nic už po večeři po 6 nejím, ale teď musím pravidelně večer ještě něco slupnout kolem 9-10, piškoty nebo jogurt nebo tak něco, jinak nemůžu fungovat :-/ Takže jak jsem si myslela, že třeba něco malinko ještě stihnu shodit, tak prd :-/
Jinak jsem si jen pro jistotu udělala test, jak je na tom hcg a už regulérní dálnice tmavší než testovací čárka, tak jsem zas trochu klidnější, do toho 4.prosince to je ještě sakra dlouho ☹ 😀

ebak
autor
24. lis 2019

@dareenn neboj, do kontroly to uteče jako nic 🙂 já budu zítra 8+1 a jdu na první ko, taky jsem myslela, že se snad nedočkám a najednou je to tu🙂 snad bude vše ok... Každopádně takhle blbě mi u dětí nebylo, tak z toho usuzuji, že se miminko zdárně vyvíjí....

@elviraa
@hermanka88 holky, to jsme se tu sešly pěkné chciplotiny 😀 musíme věřit a doufat, že je to otázka max.1.trimestru 😲

Strana