icon

Pozitivní tt v listopadu 2019. Je tu někdo?

ebak
6. lis 2019

Ahojky, je tu někdo, kdo už našel druhou čárku na testu?

hermanka88
28. lis 2019

Jsem v rozpacích...7+0???Holky,já si dnes šla koupit takové ty kalhoty s gumou, vypadá to jak rifle..jak se to jmenuje sakra?😂😂Nejsem schopna sedět v mých kalhotech..vše mě tlačí. To nejak brzy ne???To si teda u malého asi nepamatuju..

elviraa
28. lis 2019

@hermanka88 Ja jsem na tom uplne stejne... A uz jsem v praci v hledáčku 😕

hermanka88
28. lis 2019

@elviraa a jeeeje...tak to je blbý, myslím s tou prací. Já to dnes musela vyklopit šéfovi. Jsem tam na dohodu už 2 roky a teď najednou se objevila šance na smlouvu( ale to uz tu bylo 3x a prd).Příští týden jsem měla jít už i na výběrko, ale holt jsem musela s pravdou ven. Kdybych to na ně vybalila potom,bylo by to vše horší.Ale vzal to úžasně, hned hledal cesty a možnosti, jak mi ci nejvíce pomoci. Tak si vyberou teď někoho jiného a já uvidím, jak dlouho ještě budu moci zůstat.

ebak
autor
28. lis 2019

@kopretinovaruze moc gratuluji 😘

ebak
autor
28. lis 2019

@hermanka88
@elviraa holky, já mám taky pupek děsnej😲 o víkendu si ho vyfotím, ale musím právě sehnat tehu kalhoty, nosím teď pořád pružné legíny a už je mi to blbé :-/

ebak
autor
28. lis 2019

A to břicho, večer už je fakt mega, ráno to ještě jde...

ebak
autor
28. lis 2019

@klchudik test zopakuj, když se nedostaví ms třeba v neděli🙂

hermanka88
28. lis 2019

@ebak já to sehnala v Pepcu za 179. Má to takovou fajn gumu,celkem volnou,cítila jsem se v nich supr.Uz jsou v sušičce 😂

dareenn
28. lis 2019

@ebak teda já jsem teprve 6.tyden ale taky se mi děsně nafouklo břicho, takže jak normálně šaty nenosím, tak teď je volné tahám furt, tak jsem zvědavá kdo z rodiny první utrousí nějakou poznámku 🤦🏻‍♀️😆
Jinak teda hormony pracují na plné obrátky - akné zase jako puberťák, pomalý zažívání, když chystám malému večeři tak si říkám že snad ani sama jist nebudu jak je mi večer zle 🤦🏻‍♀️ manžel mě dopuje zmrzlinou takže možná budu mít dřív břicho než vy všechny ostatní, ale bude hlavně z té zmrzliny 😆
Holky máte někdo z předchozího těhotenství zkušenost, že by vám doktor nechtěl udělat fotku z UTZ, že by to bral jako zbytečnost? Kamarádka chodí ke stejné doktorce ke které jsem se nedávno registrovala a prý všechny kontroly bere hrozně hopem, prý jako druhorodička nic vědět nepotřebuje a je už 21tt a ani nemá fotku z uzt pokud vím...tak jen tak pro zajímavost, já ji pak budu chtít za každou cenu, mám X fotek prvního syna tak budu chtít i druhého mimi 🙂

elviraa
28. lis 2019

@hermanka88 Sefce jsem to rekla v patek, kdyz jsem skončila v nemocnici.. Zbytku to zatim rikat nechci, je jeste brzo... 😕 chtěla jsem az po novem roce...
Jee, tak to je fajn, takovy pristup se ceni...☺️ To je tak kdyz cekas ze zas nic, co? Zakon schválnosti..

elviraa
28. lis 2019

@ebak @hermanka88 Napodobne.. A volny trika.. Kolegyne uz mi sjizdi bricho pri vstupu do kanceláře az je mi to neprijemny. A to Pepco zkusim, dik za tip.
Holky jeste prosba, potrebuju delsi teplou zimni bundu... Kde sehnat? Poradite? Ja tu svoji uz tak za 3 tydny nezapnu 😕

elviraa
28. lis 2019

@dareenn Vim, ze nase doktorka ji nedava, kdyz si vcas nereknes. Byla jsem varovana a tak hned rikam, ze ji chci a mam vzdy pripravenou padesatku... Nedala bych ji jinak pokoj 😂 mame je vyskladane na lednicce 😇

serenna30
28. lis 2019

@dareenn já mám u syna fotku až ze 3. měsíce z toho kombinovaného screeningu, doufám, že tentokrát ji taky dostanu🙂

leksulka
29. lis 2019

@hermanka88 ahoj, prosímte já si musela koupit kalhoty minulý týden. A jinak tahám jen leginy a šaty. Čekám druhé dítko a tohle si teda taky nepamatuji. U mě dlouho ani nikdo nepoznal, že jsem těhotná. Ated v 8.tydnu už to pozná každý.

hermanka88
29. lis 2019

@leksulka No právě!!Jsem to do vánoc chtěla ututlat, ale s takovou..nevím

eamal
29. lis 2019

Ahoj holky, tak se k vám přidám, pokud dovolíte🙂
Nějakou dobu už nakukuju, ale sem pověrčivá🙂. Pozitivní tt jsem měla už 21.11., což ale bylo 4 dny před ms, teď mám tedy cca pět dní zpoždění a jsem tak nějak 4+4tt, tedy hodně na začátku. Dokonce termínově bych byla začátek srpna, ale vzhledem k tomu, že by mě čekal třetí císař, určitě bych šla dřív.
Je tady někdo, kdo čeká už třetí miminko? Omlouvám se, nečetla jsem úplně všechny příspěvky...

hermanka88
29. lis 2019

@eamal ahoj,vítej mezi námi 🤗

ebak
autor
29. lis 2019

@eamal moc vítej 😘 když jsi měla pozitivní test už takto před ms, tak jsi asi měla ovu dřív a termín porodu ti třeba posunou podle utz na dřív🙂 jinak já čekám taky 3.ditko. mám kluka 2010- akutní sekce, druhou mám holčičku- 2013 a ta šla přirozeně. No a do třetice všeho dobrého🙂

ebak
autor
29. lis 2019

@hermanka88 no já bych to chtěla taky ututlat do Vánoc, ale je to bez šance:-/

ebak
autor
29. lis 2019

@elviraa co si koupit na vinted? Já si tam nakoupím i ty kalhoty apod. Bundu mám ještě rezervu, ale pokud ji nedopnu, tak si u někoho koupím taky na vinted.Prijde mi zbytečné kupovat novou, když je to na chvíli...

elviraa
29. lis 2019

@ebak juknu tam, dekuju 🙃

serenna30
29. lis 2019

@eamal ahoj, vítám a gratuluji. Já čekám druhého prcka. Mám syna - narozeného císařem.

@ebak @hermanka88 holky já mám teda taky břicho nafouklý, ale spíš to přisuzuji tomu špíčku, co mi ještě zůstal po synovi. Já to budu tajit, co budu moct, aspoň do prvního screeningu. v zimě to budeme mít aspoň snažší s tou kamufláží😉

eamal
29. lis 2019

@ebak
Dekuji;)
Nooo co se tyce ty ovulace,tak pokud bych mela spolehat na ovulacni testy,tak jsem mela pozitivni test 13.DC takze ovulace byla pravdepodobne ten dalsi den nebo jeste ten 15.DC. Odpovidaji tomu i ostatni priznaky ovulace...Tak prave nevim,co si o tom myslet🤷‍♀️S prvni dcerou byl tt pozitivni az 2 dny po vynechani,se synem hooodne slabej duch dva dny pred ms a ted 4 dny pred uz pomerne hodne viditelna carka🤪

ebak
autor
29. lis 2019

@eamal taky jsi mohla mít ovu 11.-12.dc, test třeba ukázal už jen zbytkac 🙂 ale to je jedno, hlavní je, že je vše ok🙂

Holky je vám pořád blbě? Mě ano a do toho se o mě pokouší nějaká viróza☹

serenna30
29. lis 2019

holky neuděláme si soukromou diskusi?

hermanka88
29. lis 2019

@serenna30 joo,já jsem pro, klidně 😉

dareenn
29. lis 2019

@serenna30 taky jsem klidně pro, až se tu začnou rojit fotky břišek a ultrazvuku už to nebude moc veřejný 🙂👍🏻

ebak
autor
30. lis 2019

@serenna30 souhlas, jen bych počkala třeba do pondělka, zda se ještě nějaká tehulka nepřidá🙂

natiiinka
30. lis 2019

AHoj holky, já to tady poctivě čtu, ale mám nervy, protože jsem byla minulý týden v sobotu na pohotovosti s mírným zaspinenim a ještě nebouchalo srdíčko 6+1tt, v úterý, to jdu poprvé k mojí dr budu 7+4tt, tak už by mělo být (a bít), tak se mnou prosím počítejte 😇

dareenn
30. lis 2019

@natiiinka teda, já jdu ve středu na první kontrolu a budu 6+1 tak snad srdíčko bude 🤷🏻‍♀️❤️
Stejně je to zvláštní jak někdo má ❤️ třeba už 6tt a někdo až 8tt nebo 9tt, v tom vývoji to jsou teď takové skoky ze dne na den mi přijde 🙂

Strana