Pozitivní tt v listopadu 2019. Je tu někdo?
Ahojky, je tu někdo, kdo už našel druhou čárku na testu?
Ahoj, holky, ja jsem dneska dle UZ u dr. 6+1tt. Budu rada, kdyz me kdyztak taky pak pridate do soukrome skupinky.
@kopretinovaruze vítáme tě a gratulujeme. 🙂 hemoroidů jít déle, až je vidět srdíčko. Ja jdu teď ve čtvrtek, tak doufám ze už bude. 🙂
@serenna30 také jsem pro. Prosím přidejte mě pak taky :D
Holky ja zatim netusim jak se to dela ta soukroma diskuse 😂
Ahoj holky, já bych se taky ráda přidala. 🙂 Poslední MS jsem měla 22.10., nyní jsem tedy 5+4 a doktorovi teprve budu volat, abych se objednala. Snad bude vše v pořádku, mám za sebou už jeden nezdar.
Všechny nové tehulky moc vítám a gratuluji🙂
Pokud souhlasíte, tak diskuzi klidně záložim...už jsem to kdysi dělala.
Holky, tak založeno, rozeslala jsem dost pozvánek, ale koho jsem zapomněla a nebo zkomolila Nick, tak napište, pokud jste neobdržely pozvánku do soukromé🙂
Ahoj holky, taky se k Vám přidávám, doufám že už to tentokrát vyjde. Mám syna 3,5roku 💚 a pak dvě ZT poslední revize dělohy byla 20.9. ... Snad se s Vámi nebudu muset zase loucit 😔 teď jsem 7+2 zatím vše vypadá v pořádku 💚 Všem přeju hodně štěstí a pevné zdraví 🍀🙌
@ebak díky díky 🙂
Ahoj ahoj, muzu se k vam pridat? 21. 11. jsem objevila II carky. U dr. jsem zatim jeste nebyla, vyckavam, aby uz bylo neco videt ;)
@rossata ahoj, gratulace!!Já myslím, že určitě můžeš mezi nás 🤗🤗🤗vítej!!!autorka tě asi i pozve do soukromé skupinky 😉
Ahojky, ráda bych se pridala, tehulky 😊 Prvni testik mi vysel 22.11., ted bych mela byt 5+3.
@verulinelinka a tobě též 💐
Ahoj, jsem dnes 8+0. V listopadu se mi podařilo poprvé vidět dvě čárky, tak snad vše dobře dopadne. Jsem tu nová, doteď jsem jen četla diskuse. Můžu poprosit také o pozvání do soukromé skupiny?
Vítáme vás a gratulujeme 🙂
Holky, vždy jsem pznala že mám ovulaci podle specifické bolesti břicha, teď jsem 7+4 a cítím tu bolest a řekla bych že je to ta sama bolest, je to vůbec možný ???
Taky prosím o zaslání pozvánky, děkuji
Mrkněte do zpráv🙂
Ahoj, taky jsem si našla pozivní těhu test 28.11.a takovou dálnici 😊 Ještě jsem nebyla na potvrzení těhotenství teď jsem 6+3, ale příští týden jdu. Mohla bych se k vám přidat?

@dareenn oni měli na pohotovosti hrozně zastaralý ultrazvuk, uklidňuji se tím.. I doktorka říkala, že je nekvalitní, ale tím, že srdíčko neboucha se vůbec neznepokojovala, říkala, že je ještě i tak brzy 🙂