icon

Pozitivní tt v listopadu 2019. Je tu někdo?

ebak
6. lis 2019

Ahojky, je tu někdo, kdo už našel druhou čárku na testu?

natiiinka
30. lis 2019

@dareenn oni měli na pohotovosti hrozně zastaralý ultrazvuk, uklidňuji se tím.. I doktorka říkala, že je nekvalitní, ale tím, že srdíčko neboucha se vůbec neznepokojovala, říkala, že je ještě i tak brzy 🙂

ebak
autor
30. lis 2019

@dareenn tohle právě záleží na Reálném stáří těhotenství. Čili délka cyklu, den ovulace a den početí, někdo je dle ms 6+1, ale reálně je třeba 7+6 nebo naopak 4+0. Prostě stáří těhotenství dle prvního dne poslední ms je jen cca.

vanocni_stromecek
30. lis 2019

Ahoj, holky, ja jsem dneska dle UZ u dr. 6+1tt. Budu rada, kdyz me kdyztak taky pak pridate do soukrome skupinky.

katkadoskova
30. lis 2019

@kopretinovaruze vítáme tě a gratulujeme. 🙂 hemoroidů jít déle, až je vidět srdíčko. Ja jdu teď ve čtvrtek, tak doufám ze už bude. 🙂

katkadoskova
30. lis 2019

@serenna30 také jsem pro. Prosím přidejte mě pak taky :D

serenna30
30. lis 2019

Holky ja zatim netusim jak se to dela ta soukroma diskuse 😂

krupka22
30. lis 2019

Ahoj holky, já bych se taky ráda přidala. 🙂 Poslední MS jsem měla 22.10., nyní jsem tedy 5+4 a doktorovi teprve budu volat, abych se objednala. Snad bude vše v pořádku, mám za sebou už jeden nezdar.

ebak
autor
30. lis 2019

Všechny nové tehulky moc vítám a gratuluji🙂

ebak
autor
30. lis 2019

Pokud souhlasíte, tak diskuzi klidně záložim...už jsem to kdysi dělala.

ebak
autor
30. lis 2019

Holky, tak založeno, rozeslala jsem dost pozvánek, ale koho jsem zapomněla a nebo zkomolila Nick, tak napište, pokud jste neobdržely pozvánku do soukromé🙂

ttrejja
1. pro 2019

Ahoj holky, taky se k Vám přidávám, doufám že už to tentokrát vyjde. Mám syna 3,5roku 💚 a pak dvě ZT poslední revize dělohy byla 20.9. ... Snad se s Vámi nebudu muset zase loucit 😔 teď jsem 7+2 zatím vše vypadá v pořádku 💚 Všem přeju hodně štěstí a pevné zdraví 🍀🙌

katkadoskova
1. pro 2019

@ebak díky díky 🙂

klchudik
Autor odpověď smazal
klchudik
1. pro 2019

Ahoj, tak já se taky pridávám 😊

ebak
autor
1. pro 2019

@klchudik vidím🙂

rossata
2. pro 2019

Ahoj ahoj, muzu se k vam pridat? 21. 11. jsem objevila II carky. U dr. jsem zatim jeste nebyla, vyckavam, aby uz bylo neco videt ;)

hermanka88
2. pro 2019

@rossata ahoj, gratulace!!Já myslím, že určitě můžeš mezi nás 🤗🤗🤗vítej!!!autorka tě asi i pozve do soukromé skupinky 😉

verulinelinka
2. pro 2019

Ahojky, ráda bych se pridala, tehulky 😊 Prvni testik mi vysel 22.11., ted bych mela byt 5+3.

ebak
autor
2. pro 2019

@rossata vítej, pošlu ti pozvánku i do soukromé skupiny🙂

ebak
autor
2. pro 2019

@verulinelinka a tobě též 💐

saroukri
2. pro 2019

@ebak Ahoj, jsem cca 8+4 a ráda bych se přidala i do soukr. skupiny.

petulkadodo
3. pro 2019

Ahoj, jsem dnes 8+0. V listopadu se mi podařilo poprvé vidět dvě čárky, tak snad vše dobře dopadne. Jsem tu nová, doteď jsem jen četla diskuse. Můžu poprosit také o pozvání do soukromé skupiny?

katkadoskova
3. pro 2019

Vítáme vás a gratulujeme 🙂

ttrejja
3. pro 2019

Holky, vždy jsem pznala že mám ovulaci podle specifické bolesti břicha, teď jsem 7+4 a cítím tu bolest a řekla bych že je to ta sama bolest, je to vůbec možný ???

janea823
3. pro 2019

@ebak prosím o zaslání pozvánky, asi na mne bylo zapomenuto 🙂 dekuji 🌸

ttrejja
3. pro 2019

Taky prosím o zaslání pozvánky, děkuji

le_conte
4. pro 2019

@ebak Ja bych se taky rada pridala. Mela bych ted byt cca 8+2. Uz vas tu chvili pozoruju 🙂

ebak
autor
4. pro 2019

Pozvánky odeslány a
@ttrejja tobě už podruhé🙂

ebak
autor
4. pro 2019

Mrkněte do zpráv🙂

maruskamu
13. pro 2019

Ahoj, taky jsem si našla pozivní těhu test 28.11.a takovou dálnici 😊 Ještě jsem nebyla na potvrzení těhotenství teď jsem 6+3, ale příští týden jdu. Mohla bych se k vám přidat?

Strana