icon

Pozitivní tt v listopadu 2019. Je tu někdo?

ebak
6. lis 2019

Ahojky, je tu někdo, kdo už našel druhou čárku na testu?

ebak
autor
9. lis 2019

Vložit sem foto z mobilu je nadlidský úkol☹ vždy mi to spadne 😲

ebak
autor
9. lis 2019
serenna30
9. lis 2019

@katkadoskova moc děkuju. U mě je to datum jen orientační, mám ovulku až kolem 20 DC, takže počítám, že budu mít stanovené zase 2 termíny porodu jako o prvního prcka a bude o týden mladší.

ebak
autor
9. lis 2019

@serenna30 já teď měla taky ovu až 24.dc, takže mi to taky nebude sedět...

katkadoskova
9. lis 2019

@ebak díky moc 🙂 ja i doktorce říkala, ze bych šla dyl, jestli bude něco vidět a ona, ze je. Ať přijdu, ze je lepší udělat kontrolu i když mi nic moc neřekne (měla jsem nějaké potíže), tak prý ať přijdu raději dříve. Tak uvidíme. Snad bude aspoň bublinka.

katkadoskova
9. lis 2019

@serenna30 ja měla taky ovulaci 19-20 den přesně přelom. Takže to samé, to záse bude kecu, ze je o tyden menší jako byla dcera :D

ebak
autor
9. lis 2019

@katkadoskova určitě a třeba i něco bude vidět, budu držet pěsti a těšit se na info;)

elviraa
9. lis 2019

@katkadoskova @eiram7 @ebak Taky moc gratuluju 🙂
@ebak Počítám s tím, uvidíme... Třeba aspoň ta tečka... 😇

katkadoskova
9. lis 2019

@ebak díky moc 🙂 také držím palce 🙂 dame si vědět.

serenna30
9. lis 2019

@katkadoskova jojo přesně, s prvním prckem mě pěkně vystrašili, ovu byla 20 DC a tedka taky, a až do UTZ ve 14 týdnu jsem byla o týden pozadu, pak se to srovnalo

hermanka88
10. lis 2019

Ahojky, můžu se tu k vám přidat???Dneska ráno objeveno 😊😊😊

katkadoskova
10. lis 2019

@hermanka88 jasne ahoj 🙂 gratulace 🙂

katkadoskova
10. lis 2019

@serenna30 Jj přesně tak. Nám to trvalo i déle porad byla menší a ze budu rodit brzo, nakonec jsem 10 dni přenášela. :D a porod vyvolavany. :D

hermanka88
10. lis 2019

@katkadoskova moc děkuji,jen mám strach,aby to bylo v pořádku!!!Před 14 dny jsem skončila ve špitále,brali mi tedy po mém upozornění krev,ale HCG bylo nemeřitelné,byla jsem asi těsně na začátku.Tak to brali,že těhotná nejsem,dali mi kapaky a pak dr ještě i léky.No...me tušení se potvrdilo,jelikož pak jsem četla,že z krve je to zjistitelné 8-9 den po oplodnění.a já byla dle všeho tak 5 až 6.Tak se strašně moc bojím.

eiram7
10. lis 2019

@hermanka88 gratuluju moc! A hlavně se nestresuj, určitě to bude v poradku! Čárka je hezky vyrazna, takže si myslím, ze se mimi i přes kapacku pekne zahnizdilo 🙂

eiram7
10. lis 2019

Holky, tak ja nejspíš nic. Včera jsem dostala pochybnosti ohledne toho ducha na testu, neb byl ten test takový divně rozpity, ač jsem ho dělala dle návodu. Dneska jsem rano zkusila mamatest a ten je naprosto negativní

hermanka88
10. lis 2019

@eiram7 děkuji za podporu!!!Jsem objednáná 27.u dr, tak pak se uvidí,jak to vypadá. No a do té doby hold budu doufat 😌

ebak
autor
10. lis 2019

@hermanka88 gratulace veliká, vítej 😘

ebak
autor
10. lis 2019

@hermanka88 neboj se, vše bude jistě v pořádku🙂

ebak
autor
10. lis 2019

@eiram7 neves hlavu, tak to vyjde příště🙂

eiram7
10. lis 2019

@ebak dekuju! ja jsem nazlobena spis na sebe. Proste se má testovat až po zpožděný menstruaci a basta! 😀

eiram7
10. lis 2019

Ale vám ať to těhotenství, holky, hezky prospívá 😊

hermanka88
10. lis 2019

@eiram7 no já to chápu, taky jsem měla nutkání hned testovat, snažili jsme se od léta, ale vydržela jsem 😂😂😂 Příště to bude určitě dálnice, moc držím pěsti!!!!

hermanka88
10. lis 2019

@ebak Děkuji,doufám,hlavně si to prostě nesmím připouštět, vše pozitivně!!Ale jsem šťastná ,fakt.Máme doma 6 ti letého syna,strašně moc chce sourozence .Tak pokud bude vše ok,o vánocích mu to povíme. Těším se na ten výraz 🤗🤗🤗

ebak
autor
10. lis 2019

@eiram7 jen to vydržet viď? 🙂

ebak
autor
10. lis 2019

@hermanka88 taky mám doma 6 letou slečnu a k tomu skoro 10 letého syna a právě přemýšlím, jak a kdy to sdělit🙂

ebak
autor
10. lis 2019

Tak jsem si vypočítala termíny porodu🙂 takže polovina července je naše🙂 dnes jsem 4+5tt a podle ms už 6+0...

ebak
autor
10. lis 2019
hermanka88
10. lis 2019

@ebak tak to jsem ani nezkoušela počítát ty jo..já měla poslední ms 10.10. ovu jsem přesně nesledovala.ale cca 22 nebo 23.10.Takže já si to přesně spočítat neumím no.Ale nevadí,bude to někdy červenec ,srpen no..prostě v tom vedru 😂😂😂

ebak
autor
10. lis 2019

@hermanka88 zadej si do googlu kalkulačka termínu porodu a spočítá ti to podle té ms samo🙂

Strana