icon

Pozitivní tt v listopadu 2019. Je tu někdo?

ebak
6. lis 2019

Ahojky, je tu někdo, kdo už našel druhou čárku na testu?

hermanka88
10. lis 2019

@ebak Tak tam mi to vypočítalo 16.7. To by bylo supr, syn je 16.6. 😁😁😁

janea823
10. lis 2019

Pěknou neděli všem! I když jsem měla 2 tt pozitivní, stejně mi to nedalo a koupila digi 😄 termín mi podle MS vychází na 13.7., takže teď 4+6. Únava a bolest hlavy je ale šílená...

katkadoskova
10. lis 2019

@hermanka88 mě to vypocitalo 14.7. A můj táta je 19.7. Jestli budu zase přenášet, tak muzou byt nastejno :D

katkadoskova
10. lis 2019

@eiram7 :/ chjo. No stejne je jeste cas, dokud to nedostaneš jeste je malá naděje. Ale je fakt, ze testovat před ms je na prd. :/ duch se děla často a pak je člověk hodně zklamaný. :( držím moc palce.

emmanessa
10. lis 2019

@katkadoskova za jak dlouho jsi to teda vytusila?a gratuluju samozrejme

hermanka88
10. lis 2019

@katkadoskova No,to by byly oslavy!!Ja se jen modlím, aby to nebylo 7.7. Jako můj tchán..to by mě asi s prominutím j.blo.Já ho moc nemusím a už vidím,jak by chodil 14 dní v lihu a naparoval se..

eiram7
10. lis 2019

@katkadoskova snažila jsem se v sobě všechny naděje potlačit, ale samozřejmě na to taky porad poradnu myslím, ze by to ještě dopadnout mohlo 😀🤦‍♀️ v úterý mi to má přijít, tak se uvidí. Mrchu mám přesnou jak hodinky, tak by mělo být jasno

eiram7
10. lis 2019

A jak vám je, už mate za sebou nejake zvracení atd. nebo zatím v pohode?

ebak
autor
10. lis 2019

Já zatím únava, jinak nic extra...u prvních dvou tehu jsem nezvracela, ale bývalo mi docela soufl a špatně jsem snášela vůně a některé pachy, které mi běžně neva...tak jsem zvědavá, potrebuji fungovat v práci, tak si ani nechci představit, že mi je zle😲

hermanka88
10. lis 2019

Já jsem lehce unavenější a bolí mě teda docela břicho,jakobych měla mít MS.Ale to je asi normální, už si to nepamatuju, už je to 7 let,kdy jsem otěhotněla poprvé

katkadoskova
10. lis 2019

@emmanessa ja jsem se porad přesvědčovala, ze na me něco leze. Ale uz 5 den po ovu me bolelo břicho jak na ms, což mi přišlo divny. Bolelo asi do 10 dne. Uz 8 den po ovulaci me začala bolet hlava a přestávalo mi chutnat kafe. Porad jsem si říkala ze to muže byt chřipka ale bylo mi uz i blivno jako po pařbě tak uz jsem fakt tusila. A i od toho 8 dne začínala bolet prsa hodně! Takže to v kombinaci uz jsem si říkala ze se asi něco změnilo.

katkadoskova
10. lis 2019

@hermanka88 no to chápu, to snad nebude na stejne datum, to bych taky nemusela :/

katkadoskova
10. lis 2019

@eiram7 budu držet palce! Je desny na to nemyslet co? :/ ale jsou to dva dny a uvidíš. Buď ted nebo další měsíc ;).

katkadoskova
10. lis 2019

Me je docela dobre. Je mi teda blivno cele dny, nárazové více a méně. Citlivost na pachy, klasika. Zatím nezvracim. Jinak to jde, na to ze je mi blbe jsem si uz docela zvykla, takže uz s tim funguju :D samo jsem někdy KO za cely den, ale myslím ze bude hůř. S dcerou mi bylo nejhůř druhy a třetí měsíc, takže si užívám, ze to jeste není to hrozne.

natiiinka
10. lis 2019

Ahoj, je mi 22 let a s manželem máme doma 14ti měsíčního syna a dnes jsem podle poslední ms 4+2tt, všem kdo taky našel čárku noc gratuluji 😊

katkadoskova
10. lis 2019

@natiiinka ahoj moc gratuluju 🙂 všechny jsme na tom podobne :D

ebak
autor
12. lis 2019

Ahoj holky, tak jak je? U mě zatím žádné větší příznaky, pouze únava...

elviraa
12. lis 2019

Holky, mely jste pravdu, srdicko jeste nebylo. Ale vse je kde ma byt, 5+5 😊

ebak
autor
12. lis 2019

@elviraa krása, moc gratuluji k bublině 😘kdy jdeš na další utz?

katkadoskova
12. lis 2019

@elviraa jeee nádhera!! Moc gratuluji. Ja jdu příští tyden, uz se taky těším na bublinku a hlavne slyšet, ze je vše jak ma 🙂

katkadoskova
12. lis 2019

@ebak ahoj u me ted taky spis u svá, špatně mi ani moc není a když, tak spis večer. Takže dobrý. Snad to vydrží 🙂 a co ostatní?

hermanka88
13. lis 2019

Holky,já chodím furt na wc,pobolívá mě břicho,už jsem si v lékárně koupila brusinkovy sirup, kdyby to byl močák..Dneska jsem byla 4x i v noci a spala jsem úplně na prd 🤨

petula.bir
13. lis 2019

Ahojky kočky 🙋🏼‍♀️
Taky jsem našla v listopadu // 🙂 ovulaci jsem měla posunutou kvůli nemoci tak dnes jsem 4tt+2 🙂

valisovasara
13. lis 2019

Zdravím všem gratuluji já našla dnes ráno takovou čárku. Mám dva dny spozdeni a ani nevím jestli je tohle pozitivní. Ráno sem trochu zaspinila po utreni jinak nic..termín hlásí 18.7.. Já se akorát bojím že to dostanu. Doktorka mě objednala na 20.11 tak do té doby sama nevím.

elviraa
13. lis 2019

@ebak dekuju moc, na dalsi jdu pristi ctvrtek 😊
@katkadoskova ja se taky tesim, tak snad uz tam ta srdicka budeme mit obe ☺️

veronikava
Autor odpověď smazal
lilie16
13. lis 2019

Gratuluji vsem tehulkam, mam na prodej angelsoud, kdyby jste nektera mela zajem 🙂

valisovasara
13. lis 2019

@veronikava já už jedno dítě doma mám 😊 jen už si to vůbec nepamatuji. Ani to že byxg krvacela. Ale uvidíme dekuju 🙂

katkadoskova
13. lis 2019

@elviraa ja jdu nakonec příští úterý (musela jsem to posunout, protože dcera ma očkováni). Tak budu vědět. Ale čárka stále sílí tak snad to bude kde ma :D srdíčko asi nebude, podle ms budu na konci 6tt ale ovu byla trochu dyl, tak si myslím, ze jen bublina.

katkadoskova
13. lis 2019

@valisovasara ahoj hezka čárka, jak uz bylo řečeno, zkus další den dva a měla by byt lepší a lepší ;)

Strana