Pozitivní tt v listopadu 2019. Je tu někdo?
Ahojky, je tu někdo, kdo už našel druhou čárku na testu?
@hermanka88 :/ ja chodím v noci 2x. Hlavne ať jste v pořádku. Držím palce.
@valisovasara :/ to je mi lito. Ale jeste to nemusí nic znamenat ;) spousta holek jeste spinila nebo i krvacela (trochu). Ted jen čekat. Drz se!
@katkadoskova dekuju jsi hodná 🙂. Zatim nic tak uvidím ráno. Co má být to bude. Ale moc díky.
@hermanka88 tak to mě mrzí, ale to WC by mohlo být i aktivitou dělohy🙂
@petula.bir Juhů ahojky, moc tě vítám🙂 s tou ovu to máme společné😀
@valisovasara moc gratuluji, duch tam je🙂
@ebak asi jo,na některých diskuzich jsem se dočetla, že se s tím holky potýkaly v prvních týdnech.Prej to není až tak neobvyklé.Psala jsem dr.,jsem tam objednáná za 14 dní a ona se nad tím taky nějak zásadně nepozastavila.Pokud prý nemám jinak bolesti které by překračovaly nějakou únosnou mez,stačí to toho 27.Což je ideální, už bude lecos i vidět. Na to se těším🤗
@hermanka88 určitě, pokud tě to při močení nepálí či nereze, tak to děla mimis😀
@ebak já si to taky myslím.Ale dneska lepší,už jen v půl 2 a pak klid.
@katkadoskova Jsem se prehmatla, fotka je z 5+3. Uvidis, ja doufala.. No holt si pockam, ale uz JEN tyden. Drzim palce 🍀
Zacina mi byt brutalne zle.. Nevim kdo hlasal, ze je to nejkrásnější období v životě ženy 🤔
@elviraa já jdu k dr. v úterý a to bych měla byt konec 6 začátek 7tt. Tak uvidíme co bude vidět 🙂 kdy mas jit zase na ult?
@elviraa jinak i me začíná byt hůř :D jo nejkrásnější období. Ja uz od prvního tehu vím, ze to je blbost :D a Zachvilku budeme odpocitavat aby uz to bylo zánět námi. Hnus :D
@elviraa Mě by taky velmi zajímalo,kdo řekl to s nejkrásnějším obdobím 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ 7 let trvalo,než jsem se k tomu odhodlala znova 😂 Jinak já mám to štěstí, že neblinkam a není mi ani špatně. U syna nic,ani jednou se mi zle neudělalo.Teď taky ne,tak asi to bude to samé .Ale jinak všechny ostatní neduhy,bolesti a útrapy jsem si užila.Modlim se, ať to je tentokrát lepší!!
@katkadoskova Nevim zda je mi hur z toho, ze je mi hur nebo ze nezvladam nic... Stezi do prace a uz odpocitavam dobu odchodu smer gaucing.. Ale nerouham se, tesime se moc 😍
@hermanka88 Vubec to nevyslovuj nahlas 😀 ja taky byla vcelku v "pohode". Zvraceni jsem si zakazala 😂 prijdu si jak v kocovine, ktera nechce skoncit. To jsou vyhlidky... Jo, to nej obdobi 😬
Ahoj holky, tak já mám zatím kliku- mám jen kašel a rýmu🙂 což je zlaté oproti žaludku na vodě...sem tam mě bolí břicho,ale doufám, že se mimiskovi daří dobře...na ko jdu až 25.11...
@elviraa jo jo ty únavy jsou hrozne :/ ale porad si rikam, ze mi muže byt hůř. Zatím to porad jde, nezvracim, jen krásná kocovina :D uz se ale samozřejmě také těším. Jen pro to dedatlo to člověk vytrpi 🙂
@ebak Normalne ti to zavidim 😀 v dobrem 😊
@katkadoskova prislas na neco, co by ti rano nebo kdykoli behem dne delalo na nevolnost dobre? Ja se to snazim vyspekulovat. Z lekarny mam nejaky zazvorovy pilulky, ale zatim nic moc 😐
holky kdy jdete k doktorovi? já jdu až 27.11., to už bych dle MS měla být 8+1. To čekání je nekonečné. Příznaky jsou zatím stejné jak u prvního těhu - únava a větší prsa.
hlavně počítám dobře, že ten první UTZ, kde zjištují termín porodu a DS bychom měli mít ještě před vánoci, popřípadě během vánoc..?
@elviraa nepřišla :D asi až mi bude jeste hůř tak začnu hledat. Zatím to vždy nějak jde. Nevic je mi zle večer, takže zalehnu a je to lepší.
@serenna30 ja jdu 19.11. Budu asi 6+0 takže pocitam, ze srdíčko jeste nebude. Ale dr řekla ať raději dorazím. Chtěla jsem taky ten další tyden.
@serenna30 taky si myslím, ze to tak vyjde. Ma se jit 12tt.
@katkadoskova Mne rano... Po praci zalehnu a cekam.. Vecer se to zase ozyva... 🤐 vcera si ke mne lehl hafik, tak jsem byla rada, ze me v tom nenecha 💗
12 tyden mi vychazi akorat na ten tyden Vanoc... Tak to u me bude asi utz az po novem roce, co? 😐
@elviraa taky mi to tak vychází, ale nemůže se moc čekat, kdyby cokoli, ať se muže jeste něco udělat. Takže asi budeme muset jit během Vánoc. Nebo těsně po. Uvidíme jak nas dr. Pošlou.
Me je zle uz ráno v posteli ale pak se rozhybu a jde to. A pak odpo a večer.
@katkadoskova Vcera jsem mela problem vydrzet v praci, jak mi bylo zle. U postele mivam rano uz susenky pripraveny na prvni kolo. Dneska jsem tam mela i banan... Ale neni to ono 😐
@elviraa :/ to je teda na prd :/ snad to bude spis lepší :/ ja to zase tak vázne nemám.
@katkadoskova Asi mam v brise piraňu, musi se porad cpat... 😁 Nekdy je to ale opravdu zoufale.... 🙁 drz se
@elviraa ono to snad za par týdnu / měsícu přejde :D optimismus :D hlavne ze mas zdravého mimiska 🙂
@serenna30 ahoj,také jdu 27.11.😉 tak uvidíme, co teda už bude vše vidět, já to moc nepočítám ty týdny,ale já budu asi začátek 8tt zhruba.

@katkadoskova já se teď na WC utrela a mám růžovou krev trochu tak už to asi ani nemá cenu.