icon

Pozitivní tt v listopadu 2019. Je tu někdo?

ebak
6. lis 2019

Ahojky, je tu někdo, kdo už našel druhou čárku na testu?

serenna30
15. lis 2019

@hermanka88 ja mela zac. posledni MS 1.10., ovulace kolem 20.10. Podle pregnancy kalkulacky co mam v mobilu (ktera to bere podle MS) budu 8+1, realne ale 7+1. Doufam, ze srdicko uz bude

ebak
autor
15. lis 2019

Ahoj holky, tak dnes večer mi je solidně blivno... naštěstí v práci jsem byla ok...uff... máte už nafouklé břicho? Mě už Kalhoty tlačí 😀

hermanka88
15. lis 2019

@ebak jo..já jsem nafouklá dost,už nevím,co nosit.Včera jsem si koupila volnější svršky a teď by to chtělo kalhoty nebo..nevím, co nosit???V práci to chci ututlat co nejdéle to půjde,tak to musím nějak vymyslet kruci

katkadoskova
15. lis 2019

@ebak jo jo taky uz cítím bublinu :D zajímavé, ze ta deloha se nafoukne brzo :D taky uz pomalu vytahnu něco volnejsiho.

petula.bir
15. lis 2019

Ahojky kočky 💐
Tak já s testováním už končím 🥰 Dnes 15DPO jsem dělala test - bála jsem se protože mamatest slábl 😔 ale CB 2-3 z večerního vzorku a manžel co to je? 2-3 děti? 🤣🤣🤣

@ebak
Já začala hubnout - úspěšně jsem dala dolu 5.kg a najednou // 😂 tak já zas můžu přibrat a zatím netlačí nic. Dnes jsem 2x zvracela 😔 a celý den mi je opravdu 🤢 odpoledne chodím spát jak jsem unavená 🤣🤔

dareenn
15. lis 2019

Ahoj holky přidávám se k vám, poslední ms 22.10., ovulace 3.11.na manželovy narozeniny 😆 a od 9dpo mám duchy, dneska 12dpo a cb 1-2 odpovídá 🙂 takže snad se druhé mládě uhnizdilo dobře a bude to už jen sílit a růst 🥰

katkadoskova
15. lis 2019

@dareenn moc gratulujeme 🙂 paráda 🙂 taky se těšíme na druhé 🙂

elviraa
16. lis 2019

@ebak @hermanka88 Kalhoty jsem nosila na gumicku, aby tak netlacily.. Bohuzel hned zkraje tehu me nic nesmelo tlacit na bricho, bylo desne citlive. Objevila jsem tehu leginy na tchibu a ty me zachranily. Doporucuju! Nenosim je pres pupik, ale ohrnuju ten vrsek, netlaci a jsou pohodove na noseni... 😊 jeste chvalily zensky ty z lidlu... Juknete ☺️
Desim se chvile, kdy mi ani volna tricka nebudou nic platny... A to jsem teprve 7+0 dneska 😍

ebak
autor
16. lis 2019

@hermanka88 já to chci právě taky ututlat😀 ale nevím nevím😲 musím si taky nakoupit...
@katkadoskova že? Má to 2mm a pupek už je vyvalenej😀
@petula.bir jé tak to tě lituju☹ mě je ráno úplně v pohodě, ale teda unavená jsem hodně, to jo...
@dareenn moc tě vítáme 😘ať je vše v nejlepším pořádku!
@elviraa já mám zatím klasický rifle, ale už asi jen na chvíli 😲

katkadoskova
16. lis 2019

@ebak Jj je to zajímavé. U první jsem měla tehu kalhoty až kolem 5-6 měsíce a ted od druhého? :D to snad ne!!!

hermanka88
16. lis 2019

Holky,je víkend, tak jsem natáhla staré těhu rifle a jsem spokojená 😂😂😂

ebak
autor
16. lis 2019

@katkadoskova já je měla hodně brzy v 1.i 2.tehotenstvi.Vim, že u prvního se mi vypouklo bříško hned po testu.Ted nejsem zrovna hubená, tak si možná okolí bude myslet, že se mi jen zvětšil špek😀

ebak
autor
16. lis 2019

@hermanka88 ty jo, vidíš, já všechno vylifrovala kamarádkám a teď budu muset shánět 😂

dareenn
16. lis 2019

Holky docela mě po ránu chytají jakoby menstruační křeče, je to tak na 5 minut a hotovo a pak sem tam přes den jen lehce...občas si říkám sakra snad nedojde ms, ale ono je to asi normální že? Už si to po 3 letech nepamatuju 🤦🏻‍♀️☺️

ebak
autor
16. lis 2019

@dareenn mě pobolivalo břicho některé dny docela často. teď pár dní ok... nedělej si starosti, děloha se rozpíná, v těle se toho hodně mění...🙂

hermanka88
16. lis 2019

@dareenn mám to samé, v průběhu celého dne.Neni to vyloženě nějaká hrozivá a nesnesitelná bolest,ale je.Taky si nevybavím, jestli jsem to u syna měla nebo ne.Ale prý to je normální,je to z rozpínání dělohy a pokud nekrvácíš tak prý není důvod k obavám.

katkadoskova
16. lis 2019

@dareenn Jj také mam. V prvním jsem Nela až křeče, ze jsem se svijela na zemi. Ale bylo to z toho, jak se ti i zpomalí zažívání, aby mělo mimi živiny, tak me bolely střeva. Koupila jsem si vitaminy hlivy ústřicne s laktobacilama a vše Ok ;) a jinak ty slabé bolesti deloha ;)

andrea353
16. lis 2019

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Taky se mi podařilo v pondělí najít dvě čárky na testu 😊 A to nám asi před dvěma týdny vyšel špatný spermiogram a doktor navrhoval jedině ivf 😁 Ještě pořád se ale bojím radovat, mám za sebou už jeden zamlklý potrat

hermanka88
17. lis 2019

@andrea353 Raduj se!!!Pozitivní mysl dělá hodně. Taky mě občas nahlodávaji obavy,vše je na začátku a stát se může vše. Ale snažím se tyhle myšlenky okamžitě vyhnat pryč. Prostě pozitivně🤗🤗🤗

katkadoskova
17. lis 2019

@andrea353 moc gratuluji 🙂 přesně chce to myslet pozitivně, ze vše bude v pořádku, taky si rikam, aby se jeste něco nestalo a aby to bylo vše v pořádku, proste musí! 🙂

dareenn
17. lis 2019

Holky dotaz, vždycky jsem trpěla na pomalejší zažívání, od července jsem každý den ráno na lačno pila ječmen a k tomu cvičení na orbitreku mi ty střeva pěkně rozhybalo a chodila jsem skoro pravidelně denně na záchod. Teď se mi to vlivem těhotenství ale zase zpomalilo, takže mi zase hrozí zácpy 😔 Nevíte jak ty střeva podpořit, aby to nevadilo těhu? 🙂 Cvičení teď moc nestíhám Ptž syn přestal po obědě spát, ale musím se zase donutit aspoň chvíli, myslíme že to tomu teď taky dost škodilo 🤷🏻‍♀️

ebak
autor
17. lis 2019

@andrea353 moc gratuluji k zázraku 😘 A neboj, jak píší holky, buď optimista🙂

ebak
autor
17. lis 2019

@dareenn hele, mě došlo, že mým příznakem těhotenství je zácpa 😲 Vůbec na ni netrpim, chodila jsem vždy denně pravidelně a včera jsem na záchodě rodila 😂 no, došlo mi, že jsem celý týden nebyla a to jím a piju stejně, takže za to může těhotenství...no mám doma Lactulosu, takže mi bude k ruce😀 Jinak obecně prostě víc pít a pohyb- já třeba vycházky...a ta Lactulosa je výborná, máme ji stabilně doma, protože dcera i muž na zácpu trpí...

katkadoskova
17. lis 2019

@ebak Jj souhlas, taky to tak mam :D a zkus hlivu ustricnou s lactobacilem od Terezie!!! Skvělá v těhotenství na trávení, minule mi zachránila život ;) a ted uz také poctivě beru.

katkadoskova
17. lis 2019

@dareenn zkus tu Lactulosu a vítamin hlívy ustricne s lactobacilem pd značky Terezie. Me to u prvního tehu fakt zachránilo, měla jsem silene křeče. Ted uz hlivu zase beru a pohoda. Ta funguje!!!

ebak
autor
17. lis 2019

@katkadoskova mohu poprosit o link na výrobek? Děkuji!

A když jsme u toho, berete něco? Já v prvním tehu brala nějaky drahý doplněk pro výživu miminka, ale dost rychle jsem přibírala...v druhém tehu jsem brala jen listovku...teď zatím nic...co vy?

hermanka88
17. lis 2019

@ebak já beru kyselinu listovou, velice se doporučuje už před těhotenstvím. Jinak nic.

ebak
autor
17. lis 2019

@hermanka88 já listovku u předchozího taky brala a asi ji opět koupím, zelenina teď je nic moc, tak to bude asi lepší...

natiiinka
17. lis 2019

U prvního jsem brala předraženej femibion, ted jsem si koupila jen obyč kyselinu listovou v lékárně co má 400 čehosi, beru 2x denně, ted se miminku vyvíjí základy všech orgánů a mozku, takže je důležité ji přijímat

katkadoskova
17. lis 2019

@ebak odkaz tu 🙂
https://www.pilulka.cz/hliva-ustricna-lactobaci...

Jinak ja jsem si objednala femibion, tak ted uz beru. Minule jsem brala od elasti q vitaminy ale uz je nemají. Tak jsem si objednala tyto. Trochu si to pak kombinují sama, přidávám si jod a tak.

Strana