icon

Pozitivní tt v listopadu 2019. Je tu někdo?

ebak
6. lis 2019

Ahojky, je tu někdo, kdo už našel druhou čárku na testu?

loylii
17. lis 2019

@dareenn nechat napsat od lékaře Magnosolv. Trpěla jsem tím co popisuješ ve velké formě a tento vitamin mi ze dne na den ulevil. Přestala jsem byt nafoukla a střeva zacly správně pracovat.

andrea353
17. lis 2019

@hermanka88
@katkadoskova
@ebak
Díky moc holky. Máte pravdu, člověk musí myslet pozitivně 😊 Mám z toho velkou radost, jen je tam vzadu v hlavě takové co když 🙈

leksulka
18. lis 2019

@eiram7 ahoj, já jsem měla hned natekla a bolavá prsa a byla jsem víc unavená..

leksulka
18. lis 2019

@ebak ahoj, já jsem v pátek dělala těhotenský test a dvě čárky, doktorka mě objednala na 26.11. Teď jsem 5+6tt. A už mám i břicho hned vyskocene, je to druhé těhotenství, tam jsem zvědavá, kam to břicho poroste. A jsem hodně hodně unavená.

serenna30
18. lis 2019

holky kdo už máte potvrzené srdíčko? to čekání na KO je nekonečné ....

elviraa
18. lis 2019

@serenna30 jsem 6+2, jdu na kontrolu ve čtvrtek, tak uz snad. Co ty?

hermanka88
18. lis 2019

Já bych měla být dneska 5+4 a jdu příští týden 27.Tak se těším, že už bude i srdíčko snad!!!

ebak
autor
18. lis 2019

@katkadoskova děkuji za link!🙂

dareenn
18. lis 2019

Holky vy se máte, já jdu až 4.12. 😆 to bych měla být 6+1 tak doufám že bude ❤️ před synem jsem měla jedno neprosperujici těhu kdy nebilo srdíčko a v 7tt jsem musela na revizi tak jsem z toho ještě trochu nervák, snad tam už toho 4.bude 🙂

ebak
autor
18. lis 2019

@leksulka moc moc gratuluji 😘 já jdu na ko den před tebou🙂

katkadoskova
18. lis 2019

@ebak Ja jdu zítra :D tak jsem zvědavá :D budu začínat 7tt ale ovu jsem měla déle, tak uvidíme co bude vidět 🙂

natiiinka
18. lis 2019

@dareenn ahoj, já jdu 3.12. a budu 7+3tt☺️

ebak
autor
18. lis 2019

@loylii já teda magnosolv dostala proti křečím do nohou a tvrdnutí břicha, jde v podstatě o kombinaci hořčíku a vápníku...

ebak
autor
18. lis 2019

@katkadoskova držím palce a bylo by super, kdyby už srdíčko bylo 😘

serenna30
18. lis 2019

@elviraa jsem dnes 6+5 dle MS, u Dr jsem jeste nebyla, jdu az 27.11. stejne Jako @hermanka88

ebak
autor
18. lis 2019

@serenna30 já jdu za týden a to budu podle ms 8+1, ale taky jsem měla ovulaci o 10 dní posunutou, nicméně i tak už by asi srdíčko mělo být, tak se taky nemůžu dočkat a jsem nervózní, zda je vše ok...

ebak
autor
18. lis 2019

Jinak holky jak vám je? Mě dneska děsně... žaludek na vodě celý den...tfuj...😣

natiiinka
18. lis 2019

@ebak mě vůbec nic není 😀 totálně bez příznaků, stejně jako u prvního těhotenství 😀... Krom toho, že teda furt žeru, v podstatě taky, jako u prvního🤦🏻‍♀️😀

elviraa
18. lis 2019

@ebak Já tohle měla celý minulý týden až na jeden den ☹ Dneska mi bylo drobet líp, jen čekáme piraňu.. to je nenažranec. Ovoce, sladký nic.. Maso a hutný věci a je klídek.. ! Ráno si beru prášek na nevolnost a snažím se do sebe něco dostat, v práci pokračuju a takhle až do večera... Hodně mi na tyhle nevolnosti pomáhá víc spát.... Ač jdu po osmé, stejně jsem ale v noci na hodinu, dvě vzhůru.. Ale je to snesitelnější...

elviraa
18. lis 2019

@natiiinka Závist 😀

ebak
autor
18. lis 2019

@elviraa já mám zas strašný chutě na sladké, ovoce, džusy atd. Ale cokoliv sním, tak mi bylo fajn pár minut a pak zase soufl, tak jsem zvědavá na vývoj dalších dní😀

andrea353
18. lis 2019

Já taky zatím žádné nevolnosti neměla. Ale zase mám pěknou mykozu. Než jsem otěhotněla několik měsíců nic a teď si s ní pěkně trpím.

hermanka88
18. lis 2019

Holky, mě teda dneska není nic moc. Musela jsem absolvovat cestu po naší skvělé dálnici, jsem celá vytřepaná a pobolívá mě zas břicho vespod. Tak jsem zalezla v 8 a ležím. Jinak teda díky bohu nezvracim ani mi není nijak výrazněji zle.Jen toto mě furt tak štve, je to nepříjemné.

serenna30
18. lis 2019

@ebak já se naschvál objednala tak "pozdě", podle MS budu 8+1, podle ovu 7+1, říkám si, že toho 27.11. už prostě srdíčko být musí, jinak to bude průšvih...nechci ani pomyslet kdyby nebylo.

serenna30
18. lis 2019

@ebak mě pnou prsa a mám je takový nalitý😅. Jinak jsem spavá, jako u prvního prcka, to jsem prakticky spala furt. Ale bývá mě teda i dost šoufl, hlavně kolem kolem oběda, a to jsem neznala. Furt si říkám, že dobrý, že může být hůř, naštěstí nebliju. Prostě jiný stav, to to fakt vystihuje😅

leksulka
19. lis 2019

@serenna30 ahoj, já dnes 6+0 a jdu až za týden k doktorce. Taky jsem už trochu nervózní. Ale zase horniny pracuji, tak snad je vše ok.

leksulka
19. lis 2019

@ebak ahoj, tak to já mám žaludek v pohodě, ale snědla bych snad všechno co mám doma. A pořád bych spala.

leksulka
19. lis 2019

@ebak tak si dáme vědět, už se nemůžu dočkat. Ale jsem ráda, že jdu až tak pozdě, to už bude vše jasné. U prvního tehu jsem šla už ve 4+2 a nebylo nic vidět.

hermanka88
19. lis 2019

Ahoj holky, jaký byl den?Doufám,že bez neduh a v pohodě 😉 Tak se přiznám, že i já už poznávám,co je to zácpa v těhotenství..Na protest jsem se teď nacpala pohankou a předtím jogurtem..Ach jo.

ebak
autor
19. lis 2019

@serenna30 tak to jsme na tom skoro stejně🙂 na ko budu taky 8+1 a v reálu tedy o více než týden méně a taktéž pevně doufám v srdíčko 😊

Strana