Pozitivní tt v listopadu 2019. Je tu někdo?
Ahojky, je tu někdo, kdo už našel druhou čárku na testu?
@hermanka88
@katkadoskova
@ebak
Díky moc holky. Máte pravdu, člověk musí myslet pozitivně 😊 Mám z toho velkou radost, jen je tam vzadu v hlavě takové co když 🙈
holky kdo už máte potvrzené srdíčko? to čekání na KO je nekonečné ....
Já bych měla být dneska 5+4 a jdu příští týden 27.Tak se těším, že už bude i srdíčko snad!!!
@katkadoskova děkuji za link!🙂
Holky vy se máte, já jdu až 4.12. 😆 to bych měla být 6+1 tak doufám že bude ❤️ před synem jsem měla jedno neprosperujici těhu kdy nebilo srdíčko a v 7tt jsem musela na revizi tak jsem z toho ještě trochu nervák, snad tam už toho 4.bude 🙂
@ebak Ja jdu zítra :D tak jsem zvědavá :D budu začínat 7tt ale ovu jsem měla déle, tak uvidíme co bude vidět 🙂
@katkadoskova držím palce a bylo by super, kdyby už srdíčko bylo 😘
@elviraa jsem dnes 6+5 dle MS, u Dr jsem jeste nebyla, jdu az 27.11. stejne Jako @hermanka88
Jinak holky jak vám je? Mě dneska děsně... žaludek na vodě celý den...tfuj...😣
@ebak Já tohle měla celý minulý týden až na jeden den ☹ Dneska mi bylo drobet líp, jen čekáme piraňu.. to je nenažranec. Ovoce, sladký nic.. Maso a hutný věci a je klídek.. ! Ráno si beru prášek na nevolnost a snažím se do sebe něco dostat, v práci pokračuju a takhle až do večera... Hodně mi na tyhle nevolnosti pomáhá víc spát.... Ač jdu po osmé, stejně jsem ale v noci na hodinu, dvě vzhůru.. Ale je to snesitelnější...
Já taky zatím žádné nevolnosti neměla. Ale zase mám pěknou mykozu. Než jsem otěhotněla několik měsíců nic a teď si s ní pěkně trpím.
Holky, mě teda dneska není nic moc. Musela jsem absolvovat cestu po naší skvělé dálnici, jsem celá vytřepaná a pobolívá mě zas břicho vespod. Tak jsem zalezla v 8 a ležím. Jinak teda díky bohu nezvracim ani mi není nijak výrazněji zle.Jen toto mě furt tak štve, je to nepříjemné.
@ebak mě pnou prsa a mám je takový nalitý😅. Jinak jsem spavá, jako u prvního prcka, to jsem prakticky spala furt. Ale bývá mě teda i dost šoufl, hlavně kolem kolem oběda, a to jsem neznala. Furt si říkám, že dobrý, že může být hůř, naštěstí nebliju. Prostě jiný stav, to to fakt vystihuje😅
Ahoj holky, jaký byl den?Doufám,že bez neduh a v pohodě 😉 Tak se přiznám, že i já už poznávám,co je to zácpa v těhotenství..Na protest jsem se teď nacpala pohankou a předtím jogurtem..Ach jo.

@dareenn nechat napsat od lékaře Magnosolv. Trpěla jsem tím co popisuješ ve velké formě a tento vitamin mi ze dne na den ulevil. Přestala jsem byt nafoukla a střeva zacly správně pracovat.