Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@barunka229 potrebovala bych prave nekde z kramu..
Orion,pepco kik...atd
Holky, co uz mate holčičky - cetla jsem, ze je potreba holkam utirat cca 1x denne mazek z pipky v ramci denni hygieny (koupel, prebalovani), aby nedochazelo ke srustum (udajne za to muzou estrogeny, ktere se jim v tele netvori do cca 6ti let). Co jste na to pouzivaly? Nekdo utira vlhcenyma ubrouskama+vodou, ale pry je na to dobry olejicek. Dekuji ☺🌷
Pouzivala jsem aviril
@niki1107 ja sem asi trikrat pouzila vatovou tycinku s olivovym olejem, parkrat otrela suchym ubrouskem a pak uz jsem jenom po koupani rozevrela.. tak do pul roka cca obden, kazdy den jsem nekoupala. Ted uz nepravidelne. Zatim vse ok.
@laja64 Jen pro mou informaci, kojila jsi ji? Jak dlouho? Kdy srostlo?
Ted sem mela zvracici maratón....😢☹co se to deje...doufam,ze na me n8c neleze...
@natysnovec jidlo, pocasi nebo nejaka virozka.. Taky si obcas ublinknu
Tak nase mala Viktorka ma ve 34tt 1990 g a uz je hlavickou dolu, doufam, ze se ji v te poloze zalibi a uz v ni zustane.. ❤️❤️❤️
@niki1107 https://m.maminka.cz/clanek/synechia-vulvae-zal... Niki, u holcicek od 2 - 5 let, u miminek bez problému
@natysnovec Taky jsem zvracela,rekla bych že je to i tim že deloho je na maximu a žaludek toho moc nepojme 😉
@barunka229 ale nam i pocit na prujem...tohle tehu he fakt divny.U prvni dcerky to neznam😭😭
Ahoj holky,mate uz vsechny mimi hlavickou dolu? Ja jsem 31+1 a porad hlavicka nahore...

@petramana taky jeste nemam hlavickou dolu 32 tt.
Holky,jake mate jmena pro kluky? Muj prvorozeny syn a i manzel by chtel Vojtecha.Ja se s tim nemuzu nejak porad srovnat.Vybrala bych i jine jmena,ale maly o tom nechce ani slyset.Dejte prosim typ 😉
My budeme mít Vojtu.Je to kompromis 🙂
Ja mela Nicolku hlavickou dolu uz pri minule kontrole a to jsem byla 27+5..Nic mene doktorka rikala,ze to co je ted,za 5 minut byt nemusi..
@barunka229 proc kompromis?
@petronelas Chtěli jsme Vašíka nebo Vládíka ale nemohli jsme se dohodnout ani pro jedno obě se nam fakt moc líbila a tak manžel řekl dáme Vojtu je do V jako tamty jména a bylo hotovo 🙂
@petronelas ja Vojtu taky nechci a je to jméno ktere fakt ne i kdyz muzuv vyber se zasekl na Honza, Vojta, Petr... z mych navrhu neprošlo nic...

@natysnovec Jednou jsem to objednávala z Dedry 😉