Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@barunka229 mame stejny termin 🤗
Jeee holky me se zdalo ze rodim☹☹
@natysnovec a jaky to bylo? 😀😀😀
@natysnovec to je přece normální tehotensky sen...
@natysnovec Měla jsi to aspoň rychlý? 😂 Mě se naštěstí tohle zatím vyhnulo. Ale mám zas sny že už s Kubíkem cestujeme a tak...
@natysnovec ja taky dneska rodila ...👍
@regeditka takovy zajimavy...😁😁
Jeste 40 dni❤ do planovaneho porodu...😭😂nevim jestli se smat nebo brecet🤔🤔🤔
@natysnovec ti docela závidím 😊
@niki1107 Děkuji za přivítání,super 🙂
@natysnovec Taky závidím 😁 Buď ráda, už budeš mít malou u sebe, nás většinou to bude (snad) teprv čekat.
Holky mě přijde že rodím každý den....každý den kontrakce tak 8-10 h v kuse,cipek porád dlouhý ale bolesti ukrutný už jsem asi 5x byla v porodnici na kapackach.Už jsem tak zoufala a unavena že bych si normalně přala aby malého vyndali ale prý to není vubec cmožné ☹ Nemyslím si že kadžý den kapacky s trvdými léky je to pravý pro miminko a že by mu bylo líp venku a že už by to zvládl.🙏
@natysnovec Závidím ! 😅
@barunka229 A co ti dávají do těch kapaček, není to jen magnesium? Jestli ano, tak to miminku neublíží... Každopádně se drž, musí to být opravdu vysilující. 😣
@knoflikarka Mam tam napsano na ty kapacce- MaGNESIUM,BUSCOPAN,NOVALGIN,MESOCAIN 😢 Je to fakt na mašli,ja jsem jim to rikala že prostě už mam i špatný myšlenky,nemam chut k jidlu.Jsem fakt vyčerpana....protože není den kdy by to neprislo a když to prijde tak proste na hodne dlouho a za celý den mam třeba jen 3h oddychu a to prostě nejde..
@barunka229 tak to je celkem psycho,a miminko ma ozvy atd v pořádku? Mít tak dlouho kontrakce a denně, to není jen tak 🤔
@barunka229 To je mi líto, že si to musíš takhle vytrpět 😣 snad ty kapačky konečně zaberou... A co ti i tomu řekli vlastně? Že to jsou "jen" silné poslíčky?
@laja64 Je to porádnej záběr na psychiku už to trvá druhý ten-bez spánku,bez chuti k jidlu,bolesti.Malej je v poradku nastesti vsechno ok,ale ja si prostě myslim že když sakra nejsem v pohodě ja tak to tomu malému taky neprospíva vždyt ja nebudu mit silu ani na porod ☹
@knoflikarka Kapacka zabere tak na par hodin...pak to prijde zas.Nic nikde nenasli,krev,moc,stěry vsechno v cajku...jediné vysvetlení je to že když mam endometriozu tak ty moji POSLIČCI jsou prostě takhle bolestivý.Ale evidentně to tam nikoho nezajima,chapu že bolest je hodně individualní ale sakra když tady po baraku hekám třičtvrte dne už nemužu ani chodit tak to je prostě pres příliš .😵😢 A když už jsem ve dnes v noci zoufale prosila at ho nejak vyndají že to nezvladam...tak to nepripadá v uhavu . 😵
@barunka229 😮 to je fakt šílené, snad najdou způsob jak ti pomoct...
@knoflikarka Řikal mi ten doktor že když nezaberou tyhle prasky ( napsal mi na doma nejakej driák ) tak at pak prijedu a hospitalizace no.Což by bylo asi nejlepsí řešení....Zejtra mam prohlidku u sveho dr. Jsem zvedava jestli se tam dohrabu vubec.
@barunka229 Ty jo, to je síla. Drž se!
@barunka229 presne to si myslím taky..
Dik holky...uvidíme co prinesou další dny.Každopádně kdyz to doma nebude zabirat tak se tam proste nastehuju a reknu at si me tam nechaji az do porodu..co ja tady doma.Manžel cely den v práci a ja tu v nervech sama
@barunka229 pokud citis, ze by ti bylo nejlip v nemocnici pod dohledem, tak by to snad slo nejak zaridit preci, nez te nechat doma s driakem a dej se vule bozi. Co zkusit jinou nemocnici, jineho doktora? Kdyz jsou bolesti, tak tezko radit, ty vetsinou převáží vse ostatni. Musis vydrzet, nic jineho nezbyva. Preji hodne hodne hodne sil, odpocinku ve chvilich bez bolesti a doufam, ze mas nekoho u sebe, kdo te drzi nad vodou. Zadny cerny myslenky, i kdyz myslis, ze jsi na dne a dal to nejde, jde. Jsi silna zenska, vsechny jsme, jeste vydrz!
@barunka229 manzel si nemuze vzit dovolenou? Rodiče? Kdokoliv? Ve dvou by to slo lip, aspon by te rozptýlil, nejhorsi je byt s bolestí sama, nemyslíš na nic jineho.
@regeditka Právě že když má nekdo volno je u mě,bohužel namají zrovna pohodové zamestnavatele a manžel pracuje v agro oboru a jsou žně takže pech no ☹ . Jiná nemocnice co připada v uhavu je Jablonec na Nisou a tam mi rekly že na tak dlouhou hospitalizaci to není že to nejak musím zvládnout a rodí se tam až od ukončeného 36 týdne.
Holky nevite kde sezenu takovy ty detsky lepitka na vanu???Dekuji

@ishumisz U nás je to super v tom, že já jsem nervák/neurotik, co se pořád něčím stresuje a on vyrovnaný flegmatik. Takže já se vždycky vypovídám, už to docela funguje a ještě mi k tomu vysvětlí, že nemá cenu se stresovat tím, co člověk nemůže změnit a že je potřeba se soustředit na důležitý věci, apod. Většinou to zabere, je to fakt velká pomoc. A když ne, tak to je vidět, že je fakt zle🙂.