icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

sju2929
14. srp 2018

@petronelas my budeme mít Ondru, bylo to jediné jméno, na kterém jsme se shodli 😁 jinak do se líbí mi se nelíbí mu a naopak 😊

timotek69
14. srp 2018

@petronelas my budeme mit Marka;)

knoflikarka
14. srp 2018

@natysnovec Ty jo, já jsem měla včera průjmy a pocit na zvracení, dneska už je to teda díkybohu lepší, jak jsi na tom ty?

natysnovec
14. srp 2018

@knoflikarka nezvracim ale sem jak kdyz me zbijou...na noc si vemu panadol a septilen a zakempim to v perinach s dceeerou...ale nezvracim nic.

knoflikarka
14. srp 2018

@natysnovec Tak ještě že už nezvracíš... Já mám dnes rýžovou dietu, ale snad už to bude dobré a vyhnu se návštěvě doktora.

dusovkam
14. srp 2018

@petronelas U nás jednoznačně Jakub.. 🙂

knoflikarka
14. srp 2018

Jinak holky, byly jste si/půjdete k praktikovi na razítko do průkazky? Gyndař mi říkal, že bych měla zajít, vzhledem k tomu, že mám vždycky u něj vysoký tlak (ale nezvyšuje se, doma a u jiných doktorů normální), tak aby
prý aspoň věděl, že mám "syndrom bílého pláště". Jenže chodím zatím bohužel do Mojí ambulance, kde neexistují hodiny vyčleněné pro prevenci a je tam vždy plno, takže si říkám, že za to, abych něco chytla, mi to nestojí... Tak bych ráda věděla, jak důležité je to razítko mít, nebo jestli se na něj můžu vykašlat.

natysnovec
14. srp 2018

@knoflikarka akorst se citim slaba....unavena.A kaslu jako takovej ten drazdivej....Ted to ma manzel a to je desny...A to musim uklidit,udelat veceri a vykoupat dcerku apod.Sem ko...

natysnovec
14. srp 2018

@knoflikarka To by me zajimalo kterej moribundus to na nas vlez.

knoflikarka
14. srp 2018

@natysnovec My jsme spíš chytli nějakou lehkou střevní chřipku. Manžel teda jen velmi lehce, on má ty trubky ze železa 😀. Kašel jsem neměla. A doufám, že už to bude v pořádku, k doktorovi bych nerada, spíš bych ještě něco chytla...

knoflikarka
14. srp 2018

@natysnovec Jinak jsem teď dva dny doma nedělala nic a vypadá to tu jak po výbuchu 🙈

natysnovec
14. srp 2018

@knoflikarka Ja taky k doktoru nepujdu...nejak to zazenu doma.A kdyby bylo nejhur tak zavolam na gyndu reknu co a jak a pak uvidime...Ale kdyz sem byla v lekarne tak ta pani povidala ze ted jak jsou ty vedra tak,ze se rozlezly strevni virozy apod....a strevni viroz.vetsinou i zvracis,zvys.teplota....
Ja si myslim,ze zitra a budu jako rybicka😊😊😊

knoflikarka
14. srp 2018

@natysnovec Držím nám palce, snad jo 😉. Nejdřív jsem si říkala, jestli to není z jídla, ale na to si dávám pozor, jedli jsme jen doma, nic neprošlého atd. Takže asi to bude ta viróza, no snad už je nejhorší za námi 😉

natysnovec
14. srp 2018

@knoflikarka ja si myslim,ze mi to mame ze sekany...

laja64
14. srp 2018

@knoflikarka razítka,,povinná,, nejsou. Já teda byla minulý týden, klasicky na preventivku,dal razítko a bylo. Já teď řeším nového zubaře, takže možná razítko v kolonce zubař mít nebudu a nikdo na to nic neřekl ani u minulého těhotenství 👌

knoflikarka
14. srp 2018

@laja64 Zrovna teď někdo v ostravské skupince psal, že se otevírá nová zubní ordinace... Jinak s tím zubařem je to hrůza, manžel i já máme po známosti v Porubě a v Havířově, ale vím, že je problém sehnat... Jinak tip na dobrého obvoďáka bys neměla (který bere😁)?

knoflikarka
14. srp 2018

@natysnovec Jinak nám zrovna včera vypli teplou vodu a to nikde nezanechali ani upozornění, no byla jsem velmi šťastná, když jsem zjistila, že si musím ještě do vany ohřívat vodu 😅

niki1107
14. srp 2018

@laja64 Na to jsem se zrovna chtela zeptat - nebyla jsem u zubare aspon dva roky 🙈. A nic me netrapi, tak jsem si rikala, ze bych ho nenapadne zasklila, protoze by to pro me byl nechteny vylet minimalne na cely den a to se mi vazne nechce. Vim, jsem blba, mam na to narok ...Kazdopadne - mohlo by mi to projit i bez nej, jo?

knoflikarka
14. srp 2018

@niki1107 Razítko od zubaře mi říkal gynekolog, že není potřeba 😉

agneska7
14. srp 2018

taky k zubařovy pro razitko nejdu byla jsem na začatku těhu asi v 6tt a v 8tt a dokud neporodim tak tam dobrovolně nejdu už nechci zažit bolest zubu bez možnosti si vzit nějaký prášek a paralen je jak lentilka ty ostatni vyšetřeni (já tam mmám ekg a plicní) to pokud mě ještě vezmou tak razitka mit budu a když ne tak jim v te porodnici stejně porodím i bez razítek :D

natysnovec
14. srp 2018

@knoflikarka to by me kleplo ...

laja64
14. srp 2018

@niki1107 jasně, nechají tě porodit i bez razítka v průkazce 😊 U obvodního mám navíc EKG akorát .

laja64
14. srp 2018

@knoflikarka ,,dobry" obvodak asi neexistuje. Můj je myslím pečlivý. Mudr.Lumír Kraus, v Porubě naproti McDonaldu.

niki1107
14. srp 2018

@laja64
@knoflikarka Diky, holky! ☺

barunka229
14. srp 2018

Ahoj holky tak jsem dnes u Dr. Na kontrole zjistila ze nejen trpim na ty bolesti ale mam sakra vysokej tlak...odeslal me teda k hospitalizaci do porodinice at me prostě hlidaji.Tam me natocily a zjistily ze malej ma sakra nizky ozvy ! Zajmavi je ze to nebolelo tak jako jindy.Takze akutní sekce najednou se to behem 5 minut srovnalo a zas ze me zejtra poslou domu :'( uz to nechapu tak sakra myslela jsem ze si mr tu nechaji na pozorovani ale asi je jim to jedno co se mnou a malim bude....sam fakt vyrizena

knoflikarka
14. srp 2018

@barunka229 To je ale šílené, jak tě neustále posílají domů z té nemocnice... Nemáš možnost jet do jiné nemocnice, třeba i vzdálenější?

laja64
14. srp 2018

@barunka229 jela bych do jiné nemocnice i kdyby to mělo být přes tři města, co to je za chování?? Zavolala bych si primáře a řekla, že takhle to nenechám, nechci strašit ale miminko má slabe ozvy a oni tě pošlou domů?? Já bych tam udělala pěkný kravál a můj chlap taky 👌 To mě fakt nadzvedlo😯

sju2929
14. srp 2018

@laja64 ja chodím k zubarce v Hrabovce, je úžasná a myslím, ze nabírá ;)
Taky jsem byla skoro rok bez zubaře predtim.. kdybys chtěla ;)

sju2929
14. srp 2018

@barunka229 tak to je huste!!! 😳😳 určitě bych jela jinam, když by mi řekli ze malý má nízký ozvy.. ty jo.. a ještě sekci té straší a pak té pošlou domu? Co to je??? :-/

darkwitch
14. srp 2018

@niki1107 zubař urcite, minule jsem razitko nemela a ted mit taky nebudu, jak jdu k zubari skoncim s anginou a to v tehu nechci 😀

Strana