icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

biciklissie
18. zář 2018

@laja64 Tak snad jo, asi to chce vyzkoušet. Já myslela, že čerstvé pečivo ne, tak uvidím...

biciklissie
18. zář 2018

@ojo Tak fakt raději vynechám oboje. My se třeba koupali zároveň s manželem (máme boží vanu pro dva), tak prostě jestli tam nebylo něco, co mi vadilo. Asi fakt pak vyzkouším, co lze jíst. Já třeba vůbec nepiju alkohol, tak to mi naprosto nevadí, ale to pečivo... To je zase moje závislost🙂.

biciklissie
18. zář 2018

@amenophus Souhlasím ohledně toho jídla. Perfektně vysvětleno. Je vždycky důležité k tomu přistupovat podle důvodu, proč by se to nemělo. Ne znát seznam toho, co by se nemělo a že s mírou neuškodí. Záleží na tom, z jakého důvodu by se to nemělo...

laja64
18. zář 2018

@regeditka joo pivecko, to si dám tak jednou týdně 2dcl Plzně, bez toho bych nebyla 😁 A to jinak pivo nepiju vůbec. Dej pak vědět, myslím na tebe 🍀🍀

laja64
18. zář 2018

@natysnovec chystají se porodní cesty 🍀🍀

natysnovec
18. zář 2018

@dusovkam Aha...zatim se od vecera n8c nekona teda az na to ze me boli v krzi a holka se ani nehne.

natysnovec
18. zář 2018

@laja64 A nemohla mi spis prasknout nejaka zilka?Neho predevcirem sem se holila tak jestli nahodou treba nejakej stroupek...

kusanagi87
18. zář 2018

No uz aby bylo fakt po porodu! Take jsem cim dal vic podrazdena 😡, uz me to samotnou stve. Akorát ze furt mam pocit, ze je k tomu nejaky duvod...pro malou chystam vse sama, postylku jsem si take musela presunout z pokoje do pokoje sama, korby a vajicka na kontrolu se asi take nedockam; budu si pro to muset zajit sama do sklepa. Včera byla zase diskuze k uklidu...manzel vynese odpad + 1x tydne umyje podlahu ,ja jedu porad jak fretka, ptz mam pocit, ze je tady porad prace jak na kostele, a kdyz jsem mu vcera rekla, zda by vyskladal a naskladal mycku, ze uz se mi to spatne dela a ze by mi ted s tim mohl pomahat casteji, tak jsem se akorat vztekle dozvedela, ze mi nemusi pomahat vubec!...😑🙄 A jeste jsem pak videla, ze ma na mobilu zaplou aplikaci LOVELY, coz je zrejme nejaka seznamka....
Nevim, zda to mam vse obrecet nb byt nas*ana. A jeste me dozralo, ze nechci zatim nikomu z rodiny rikat ,ze budu rodit opet vyvolanym a ted uz v 38tt. A manzel to chce tchyni vse samozřejmě vytroubit, ptz ona je prece "jediná normální" v rodine...a absolutni nezajem, ze jde jako o info k memu zdravotnimu stavu, kt si nepřeji sdelovat! No jo, jenze on pak nechce vysvetlovat, proc jsem rodila o 2 tydny drive a proc to oni nevedeli...

natysnovec
18. zář 2018

@kusanagi87 tak to me mrzi...🍀🍀hodne sil..

kusanagi87
18. zář 2018

@natysnovec Na dusevni zdravi bych potrebovala aspon ten hořčík 😁, ale ten uz ted neberu kvuli drivejsimu porodu.

natysnovec
18. zář 2018

@kusanagi87 ja to taky neberu...jen kdyz mi bylo nejhur...ted uz jen cekam...😀

natysnovec
18. zář 2018

Holky je mi spatne...ms bolesti takovy jemny,spatnw od zaludku a bolest bricha...

ojo
18. zář 2018

@biciklissie jo, ono to chce vždy vyzkoušet, já jsem taky zkoušela 😀 jednomu nevadilo pečivo a druhýmu už jo, pak ta čerstvá zelenina, cibule jako základ pro jídla je dost nadýmavá...luštěniny jsem projistotu nebrala vůbec, ale třeba kořeněná jídla nevadili 😀

darkwitch
18. zář 2018

@kusanagi87 a to tvůj muž ještě žije? Máš skvělé sebeovládání...

S tím jídlem při kojení je to vtipné, u nás třeba malá už dávno jedla květák, čočku a tak, ale jakmile jsem si to dala já a měla to prošlo to přes mlíko tak se mohla poprdánkovat :D

Dneska jsem se nechala ukecat, že vyzvednu malou po o, vůbec nevím jak zvládnu dojít zase zpátky do školky a domů :D už jenom dojít domu bylo náročné...

natysnovec
18. zář 2018

Krece zada+podbrisek....
Nuceni na velkou...😭prezit se to da...

darkwitch
18. zář 2018

@natysnovec to vypadá že se to rozjíždí 🙂

sju2929
18. zář 2018

@natysnovec to vypada, ze uz to asi bude ono! 🙂

natysnovec
18. zář 2018

@sju2929
@darkwitch kdyz lezim tak je to dobry ale jak vstanu tak je to na prd...a malicka nic.Ani tuk pomalu.

natysnovec
18. zář 2018

@sju2929
@darkwitch jen bouleni a tvrdnuti...

laja64
18. zář 2018

@natysnovec tak určitě mohla. I vevnitř je to už maximalne prokrvene, zilka to být mohla klidně tak i stroupek😊

sju2929
18. zář 2018

@kusanagi87 tak to mas muj obdiv, zes jeste nevyletela a tvuj muz zije. To musi byt pro tebe narocne jak svina.. byt na vse sama :(
Mi manzel doma vzdy pomahal (i jako netehotne) a jsem za to rada, ze me nebere jako sluzku... ale ted v jinem stavu kdyby mi nepomahal.. tak bych to nesla asi hodne zle, kdyz uz fakt spoustu veci jde hur... :(

sju2929
18. zář 2018

@natysnovec nam v porodnici rikali, ze mame vzdy zkusit teplou vanu.. pri porodu se porodni cesty nahreji, kontrakce se stupnuji a lepe se vse uvolnuje a u poslicku to prejde..

Ale popis ms bolesti a nutkani na velkou jsem cetla, ze je vetsinou zacinajici porod...

dusovkam
18. zář 2018

@natysnovec Holka, ty nás napínáš víc jak detektivka. 😁 Taky se mi zdá že už to bude ono. 😊 Tak hlavně dej vědět jak jsi na tom aktuálně.

natysnovec
18. zář 2018

@dusovkam zatim to jde...

dusovkam
18. zář 2018

@natysnovec Zkus vydrhnout podlahu rejžákem a uvidíš. 😂 Promiň, jen tě maličko škádlím...

natysnovec
18. zář 2018

@dusovkam cely dopo sem varila...delala dve jidla...a maso raaadne okorenila...

natysnovec
18. zář 2018

@dusovkam 😀😀😀

dusovkam
18. zář 2018

@natysnovec Mmm dala bych si🙄, já se před termínem chystám na chilli papričky do jídla 😂 Jenže nevím jestli mi to pomůže, jelikož mám hubu plechovou a tělo je zvyklé z doby před těhotenstvím.. Teď jsem si udělala odvar ze lněnýho semínka, a mě to dokonce chutná 😂😂

natysnovec
18. zář 2018

@dusovkam ja prave korene jidla a solene(hodne) nemam rada...takze to maso na me bylo az moc...

natysnovec
18. zář 2018

@dusovkam a ted pujdu hajat s dcerkou po obede😀😀

Strana