icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

regeditka
18. zář 2018

Tak verdikt - v patek 21.nastup do porodnice a indukce, bude se vyvolavat. Nervy pracuji, strach a zaroven vzrušení, ze uz se to snad blizi

dusovkam
18. zář 2018

@natysnovec No, jen spinkej dokud můžeš 😁😂
@regeditka Ty brďo už takhle brzo? 🙄😲 Tak držím pěsti, ať jde vše tak jak má a ať to máš rychle za sebou. 🤗🌹

laja64
18. zář 2018

@regeditka tak držím palečky - a v dobrém slova smyslu i závidím, že už to budeš s mít za sebou a miminečko u sebe🍀🍀

petbul
18. zář 2018

@regeditka tak přeci jen indukce... Budu držet pěsti ať to jde dobře a rychle. Aspoň už víš co a jak a kdy, nejhorší je to věčný čekání a nejistota

niki1107
18. zář 2018

@regeditka Verim, ze jsi z toho nervózní, ale opravdu se soustred na to nejdulezitejsi - uz budes mit u sebe sve miminko 💜 ! Budu na tebe myslet a drzet pesti, at to probehne co nejrychleji a v klidu ✊

regeditka
18. zář 2018

@niki1107
@petbul
@laja64
@dusovkam Dekuju moc, opravdu moc za podporu. Ta nejistota je silena, chteli zacit uz dnes, ale zpanikarila jsem. Porad v hloubi duse doufam, ze by mala mohla vyjit na svet sama a dobrovolne. Jeste k tomu hojne streptokok, tak jeste bude cosi k tomu. Nejistota je tady taky na miste, nemusi se to povest a muzu tam jen x dni lezet, ale to uz mam nacviceno 😶

sju2929
18. zář 2018

@regeditka a ktery jsi TT?
Taky mam streptokoka :/
Mooooc na Tebe myslim a verim, ze se to proste zvladne a budete s mimusem oba v poradku.. ❤️🍀

ojo
18. zář 2018

@regeditka tak s tímhle verdiktem být tebou, tak vužiju ještě těhle pár dní bez míma a pořádně si je užiju. V rámci fyz. možností samozřejmě, já bych zašla s mužem na véču, posedět s kamarády, nějaký výlet s kávičkou a zákuskem, když je ještě tak hezky apod. 😉 přestaneš na to myslet, zaženeš všechny ty negativní myšlenky jako strach a úzkost z toho neznáma a přivodíš si dobré vnitřní naladění 😉

regeditka
18. zář 2018

@sju2929 dnes 38+0, dekuji moc. Uz ma 3.4kg a velkou hlavicku. Jen doufam, ze postup zachovaji jak ma byt a mala se nebude drát na svet nepripravenyma cestama jako se delo u kamaradky

natysnovec
18. zář 2018

@regeditka Myslim na tebe kocko...❤❤❤Na vas🍀🍀

sju2929
18. zář 2018

@regeditka tak to uz je v pohode.. 🙂 ja jsem 35+5 dneska a kazdy den premlouvam maleho, at tam jeste vydrzi.. a dneska uz jsem opravdu hotova...
Bolesti v krizi, zase kus zatky odeslo.. to ue je od ctvrtka 4 den, co spinim a nevo odchazi... :/

Jak to myslis??? 😳😳😳

darkwitch
18. zář 2018

@regeditka to by se mohlo mímo rozhodnout a jít ven samo, ještě před vyvoláváním 🙂 moc bych ti to přála, ale aspon víš kdy to bude nejpozději, držím palce at to všechno proběhne jak nejlépe může 🙂

regeditka
18. zář 2018

@sju2929 a sleduje to nekdo pravidelne? Spineni neni nic desiveho, pokud z tebe nevali xerstba krev. Dneska tam byla slecna, ze asi zatka venku a uklidnovali ji, ze to je jeste na dlouhou. Ze cesty jako skala tvrde. Samozrejme by to bylo brzy, ale pokud by mimco slo dobrovolne, tak pro nej myslim mensi sok, nez nasilne ven. Budu myslet i na vas, at pocka aspon do 38. a nenosi statut nedonosenatka, i kdyz takovych miminek znam spoustu. Odpocivej.

@ojo jo kdyby ledvina dovolila, urcite bych trajdala radeji venku, nez lezela na stavenisti as zbijeckama kolem, kdyz uz nic, tak v nemocnici az na par hekajicich maminek ticho

@darkwitch vedeme rozmluvy, ale asi bude tvrdohlavejsiho razu, nechce se ji 😢

sju2929
18. zář 2018

@regeditka jak jsi to myslela s tim postupem?

Nee.. moje dr. Tam bude az ve ctvrtek, kdy mam kontrolu, jinak ma dovcu.. cipek tam jeste je, tj pro me hlavni.. ale ty ms bolesti mi nechybely..
Tak ja ho presvedcuju, at jeste chvilku proste vydrzi... driv muze (meli bychom jinak taky vyvolavany), ale jeste dva tydny by pockat mohl... ;)

darkwitch
18. zář 2018

Stejně je to hrozné, nejdřív je přesvědčujeme, at tam ještě vydrží a pak at už jdou ven, jestli oni z toho nemají zmatek v hlavách už od začátku :D

regeditka
18. zář 2018

@sju2929 kamaradce neudelali preindukci, nezmekcili cesty a zacaly rovnou kobtrakce. Mala nemohla projit ven a musela na akutniho cisare

natysnovec
18. zář 2018

Se poseru zase me boli bricho a je mi na zvraceni😭

kusanagi87
18. zář 2018

@regeditka Toho se take bojím, abych tak nedopadla 🙄 Budu mít vyvolaný v tydnu od 37+1 a z tohoto mam hruzu 😓 Uz jsem vyvolany mela, ale po terminu a to se teda jakz takz cesty uz pripravily. Ale teď pochybuju, ze budou ready...Doufam, ze kdyz mam za gynekolozku primarku, ze udela vse, aby to dobre dopadlo a nemuselo to skoncit CS.

regeditka
18. zář 2018

@kusanagi87 takze se to stava casto myslis? Ja doufala, ze doslo jen k pochybeni a jinak se to bezne nedeje

kusanagi87
18. zář 2018

@regeditka Snad slo jen o pochybeni 😑 nb si to chteli v nemocnici "urychlit". Ja jsem prvni mela uz s pripravenymi cestami, ale to bylo 41+3. Ted v 38 tt pochybuju...u prvního porodu jsem je nemela jeste pripravene ani v 41+0 🙄 Přečetla jsem si teď neco k preindukci a indukci, tak jsem zvedava. Pristi ST (36 tt) mam kontrolu a ze uz se začne planovat porod.

ojo
18. zář 2018

@kusanagi87 při dalších porodech už se ty cesty připravují dříve, já třeba při druhým byla už na prst otevřená od 36tt , ale jsem zvědavá, co ti řekne dr...

kusanagi87
18. zář 2018

@ojo Taky! Minuly tyden (34 tt) se nic nechystalo, tak uvidím. Jak se to bude resit uplne na silu, tak z toho nemam moc dobry pocit.
Ale uklidnilo me trochu, ze se u druheho porodu pripravuji cesty prirozene drive. Tentokrát mam uz i brisko dost dole a zacina se prevesovat. To jsem u syna nemela ani v tom 41 tt 😁 Doktorka myslela, ze uz ani nezacne vubec klesat.

natysnovec
18. zář 2018

Jdu mejt okna,vytirat...muz mi jede pro vino a pk vanu a mozna sex😀😀😀a dej se vule bozi.

dusovkam
18. zář 2018

@natysnovec Tak dej echo, jestli to pomohlo nebo ne 🤣

natysnovec
18. zář 2018

@dusovkam v mem pripade nepomuze nic😀😀

regeditka
18. zář 2018

Holky panikay silne krece a na papíru ruzoby hlen a cucky cerstve krve

natysnovec
18. zář 2018

@dusovkam