icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

natysnovec
20. zář 2018

@regeditka ja mela platicko gastrofruitu ale prislo mi ze to bylo k nicemu....A na ten spodek taky nerusim...v pondeli nastupuju tak nevim.....

kusanagi87
20. zář 2018

@regeditka Na pripadny zanet se v tehu muzou jako jedny z mala boraxove globule (tetraboriko), stoji nejak 90-100 kc. A zabírají oproti jinym lekum fakt dobre.

sju2929
20. zář 2018

@natysnovec
@regeditka
Holky.. me sice zaha nepalila, ale zato me bolelo v krizi jako blazen, spat jsem nemohla, kazda poloha na spani byla naprosto spatna... no dneska konecna... 🙈

Ted sedim v cekarne u dr., dnes mam kontrolu.. tak jsem zvedava co mi rekne k te zatce a tak.. 👀

regeditka
20. zář 2018

@sju2929 a mas těhotensky polstar? Ten me zachranil, s tema ledvinama muzu spat jen v jedné poloze a i pres bolesti se v noci vzbudim tak 2x, kdyz nepali zaha nebo jine neresti. Ale nedam na nej dopustit a taham ho vsude
@kusanagi87 mam i probiotika vnitřní, mam canesten a candibene, ale aby to pak neudelalo neplechu a tou zavedenou vyvolavaci tabletou. Uvidim, co mi reknou. Ja to mam po penicilinu klasicky

natysnovec
20. zář 2018

@sju2929tak dej potom vedet😊😊

natysnovec
20. zář 2018

@regeditka a ty uz mas zavedenou tabletu??

sju2929
20. zář 2018

@regeditka
@natysnovec
mam kojici polstar a miluju ho.. jedina vec ke ktere mi nevadi se tulit celou noc 😁 ale i tak dneska proste vsechno spatne...
tak nakonec nic.. dr. Stale na dovolene, byla tam jen sestricka, ktera mi tocila ozvy - ty v pohode 🙂
Dalsi ko ve stredu a to tam bude i dr. Uz pry.... 🤷🏼‍♀️

regeditka
20. zář 2018

@natysnovec nn, zitra az, ale ono to nejakou dobu působí ty candibene atp.

@sju2929 by me asi maličko nastvalo jit na kontrolu bez doktora, ti meli dat vedet

sju2929
20. zář 2018

@regeditka nooo.. meli rict, ze budou jen ozvy... 🤷🏼‍♀️
Kdyby neco, tak pojedu do nemocnice no.. ;)

Zitra na Tebe budu moooooc myslet ❤️

natysnovec
20. zář 2018

@regeditka ja na tabletku vyvolavaci jdu v pondeli...😊

agneska7
20. zář 2018

@natysnovec ty nakonec nemas cs?

natysnovec
20. zář 2018

@agneska7 jaa cisare nemela nikdy...😂ja eodim zasedne prirozene...

niki1107
20. zář 2018

@natysnovec Vyvolavaci? Te nenechaji ani do TP? Nebo mi neco uniklo tady? 😀 Ze se tak blbe ptám 😁

natysnovec
20. zář 2018

@niki1107 ne mam planovanej...jako u prvni dcerky.

regeditka
20. zář 2018

@natysnovec ja jsem teda taky zmatena, myslela jsem, ze planovanym myslis CS a uz jsi mela tabletku? U druheho mimca je to pry fofr 😊

@sju2929 jsi zlaticko, nervozita trosku opadla, mam zabaleno a premlouvam malou, aby vylezla
sama. Jsou to mozna poslední hodiny ci dny, co jsme s manzelem sami. Ale nic neobvykleho, manzel pracuje, ja lezim (uz 17 dni jen v posteli 😠🤬😤😔) a koukam na tv. Zitra se asi strachem zblaznim, ale tak to je az zitra 😀

natysnovec
20. zář 2018

@regeditka
Ne planovanej muze byt i normalni porod.Prijdes daji ti tabletku a cekas...😊😊kez by jsi mela pravdu...ze by to slo rychleji

regeditka
20. zář 2018

@natysnovec a jsou nejake procedury pred nebo te ubytuji, daji tabletu a uz si te do dalšího zavádění nevsimaji?

kusanagi87
20. zář 2018

@sju2929 A to neměla zastup?! To nepochopim.

natysnovec
20. zář 2018

@regeditka presne....prijdu vysetri zavedou tabletu a ceka se co bude...

dusovkam
20. zář 2018

Holky já vám tak závidím, že už budete mít ta zlatíčka u sebe... 😊 Mě to teď vůbec neutíká, a hlavně bych si moc přála aby šel prcek přirozenou cestou, i když je mi jasný že mě budou v nemocnici strašit CS... 😐

natysnovec
20. zář 2018

@dusovkam aale raky se dockas kocko...

natysnovec
20. zář 2018
ojo
20. zář 2018

Já už vám taky pomalu začínám závidět, že budete mít dropky u sebe. Já mám termín až na konci října, ještě víc než měsíc před sebou a už se fakt těším, až se zbavim toho břicha, prcek taky dost kope do žeber a do boku, což fakt někdy hodně bolí, že tam musím přiložit ruku a zamezovat mu v tom kopání. Jinak musím zaťukat, že jsem v pohodě, jen někdy bolí v kříži, ale třeba tohle těhu vůbec neberu magnezko, břicho tvrdne až po nějaké větší zátěži, asi už jsem zatažená s těmi dětmi...s prvním jsem byla na rozsypání od 30tt s hrozícím předčasným porodem, že jsem nic netahala a teď tahám 13kg dítě po schodech, bednu s nákupem, kočár 😀
Jinak jsem brala ty globule, nějaký globullus cum natrio a hned po první rapidné zlepšení, už to beru 3 den a super, výtok se ustálil, nemám to oteklé, nic nesvědí, paráda...ještě si vezmu dneska a zítra 🙂

dusovkam
20. zář 2018

@natysnovec Děkuju.. 😉 Mě přijde ale, že teď se to táhne mnohem dýl než s první. 😂 Ale přežila jsem to doteď, tak to už zvládnu..

@ojo Ty taky až konec října? 😁 Kolikátého?

natysnovec
20. zář 2018

@dusovkam vzdyt jo😊😊tahne se too

sju2929
20. zář 2018

@regeditka ja verim, ze vse dobre dopadne a budete s malou v naprostem poradku ❤️
A tobe se taky ulevi.. ani nevis, jak na Vas myslim..

@kusanagi87 nee... sestra jen natocila ozvy, ja ji nahlasila trapeni.. kdyby neco, tak mam jet do porodnice a jinak ko ve stredu.. to uz tam bude dr. 😊

agneska7
20. zář 2018

@natysnovec se mi asi neco plete ze jsi psala ze nevis co to je kontrakce ze si malou rodila cs a tet taky budes . to se omlouvam 🙂

natysnovec
20. zář 2018

@agneska7 nene t9 bylo o poslickach...vis...ja u prvni poslicky nemela...

ojo
20. zář 2018

@dusovkam prý 28.10. 😀

kamila215
20. zář 2018

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, ale příspěvky jsem četla. Chtěla bych dodatečně popřát holkam k narození miminek. K dvojcatkum i k Dominickovi 😉😉přeji hlavně hodně zdraví!!!! A ať vám dětičky dělají, jen samou radost 😍. Holky, potřebovala bych poradit. Včera jsem byla na kontrole. Jsem 35+2 tt. Doktor mě malinko vystrašil CS mi z 2 poskocilo na 7 za tři týdny. Porodní cesty jsou prý připravené. Myslíte, že je pravděpodobnost, že bych opravdu rodila dřív? Máte některá podobnou zkušenost? Děkuji moc za vaše názory 😊.

Strana