icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

laja64
19. zář 2018

@niki1107 já to dala tchýni, ona si s tím poradí😁😁 Já sedím na balónu, čumím na telku a ani se nehnu😊

dusovkam
19. zář 2018

@laja64 Žehlit musím- dostala jsem novou žehličku.😂 A uklidit taky musím, holka chodí na kroužky, muž se vrací až kolem pátý domů z práce... 😁 A koupelna mě taky čeká, - jednou týdně prostě to vzít z gruntu musím.. Ale nejdřív musím do drogerky- nemám čím 😂

laja64
19. zář 2018

@dusovkam jeej, já si žehličku koupila jen kvůli miminu, počítám tak pár týdnů a zase na ní roky nesahnu. Já žehlení úplně nesnáším. Já na kroužky malou vozim-ma středa,čtvrtek,pátek. Teď když má chlap volno, vozi i on a já něco třeba poklidim. Někdy bych uvítala i plochu bytu o polovinu menší. Ještě doděláme schody, a hotovo, ale pakárna. Už mě to nebaví ta stavba😑

dusovkam
19. zář 2018

@laja64 Však co myslíš že já s tou žehličkou? 😂 7 let jsem na ni nesáhla ale zas mě to čaplo.😂 Tak mladá naštěstí chodí sama- ještě ji někam vozit? Tak to by mě mohlo. 😂 Za chvilku to budete mít hotový 😉

laja64
19. zář 2018

@dusovkam Joo taak, tak to te to žehlení taky prejde zase 😃no než porodim musí to být 😁😁🤔 Kolik má tvá dcerka? Malá má 6, busem nikdy nejela a ani se mi ji samotnou ještě nějaký ten rok pouštět nechce, vsude je plno barabů😑

dusovkam
19. zář 2018

@laja64 Třeba nepřejde, uvidíme. 😁 Anet už je osm, ale všechno má v dosahu, tři zastávky MHD, a většinou jezdí ještě z dětmi z kroužku. 🙂 Tady jsou taky, ale víceméně jen studenti naštěstí.

laja64
19. zář 2018

@dusovkam Tak to zas je fajn, že jezdí s těmi dětmi. Za dva roky už malou asi taky pošlu busem, do školy je to cca 6 zastávek. Tak si jdu dát sklenku vína a nohy na stůl. Bude večer výměna manželek a male lásky😁😁

dusovkam
19. zář 2018

@laja64 No jooo, ona je středa 😁

martina250703
19. zář 2018

@sju2929 Tak my byli nakonec zarijnatka. Poskocili jsme o par dni na 30. 9. 😊
Pro manzela lepsi, kdyz nevi 😉 U nas tatinek tezce nesl, ze nemuze vzit nic na sebe.

biciklissie
19. zář 2018

@knoflikarka Já se teď taky snažím víc jíst. Ne, že bych předtím jedla málo, ale říkám si, co kdyby to mělo alespoň nějaký minimální vliv, tak to zkusím. Jinak tedy jsem dnes četla, že teď můžou mimča přibírat docela hodně, na tom konci těhu, tak jsem o malý chloupeček klidnější, že snad ještě něco dá. Jj, ten císař fakt má své klady, snažím se to tak brát. S tím taháním věcí já už končím, když si představím, že bych si tím vyvolala porod, když by tam měla být co nejdéle, tak to ani omylem nebudu riskovat.

knoflikarka
19. zář 2018

@biciklissie Jj, i dle PA z kurzu nejvíc miminka (i my) přibírají od 34. do 36. tt, manžel teda aspoň říká, že konečně mám velké břicho 😅.

dusovkam
19. zář 2018

Holky tak druhý večer po sobě , cca ve stejnou dobu poslové jak 🐄, do nich mě kope ten náš vetřelec pod žebra a mlátí do boků ... Říkám chlapovi že to musím rozchodit a odpověď? Tak se mamko proběhni 😏😂

natysnovec
19. zář 2018

@dusovkam 😀😀😀😂😂😂😂

laja64
19. zář 2018

@dusovkam 😂😂ti chlapi

laja64
19. zář 2018

Já ležím na levém boku, a malá si tam rejdí. Chvílemi i zasyčím bolestí😑😁

dusovkam
19. zář 2018

@natysnovec Bych ho nejradši.. 😂
@laja64 No to já taky, a když už tak se ozve : Co ti je mámo? 😁 Tak jsem odvětila že to je jen klidná příprava na to nejhorší, že až budu bolestí brečet a řvát tak že startuje auto a jedem 😂

laja64
19. zář 2018

@dusovkam Dobře jsi mu řekla 😁👌

natysnovec
19. zář 2018

Brecim jak zelva u malych lasek😭😭❤❤❤

codal
19. zář 2018

@natysnovec já taky😀 a malá kope jak o život😀..

kusanagi87
19. zář 2018

@dusovkam At se jde sam probehnout a nejlepe vezme posly sebou, at si uzije 😁 Ja co neuzivam horcik, tak to zacina byt teda masakr...mozna se to jen seslo, ale dneska mi porad tvrdne bricho a ted vecer take bolesti jak 🐮, mala kope dole o 106, takze take usykavam bolesti a jen vzpominam na to, ze oproti kontrakcim pri porodu, to porad nic není 😂...🙄😓😶

natysnovec
19. zář 2018

@codal u me mala nic...zadny kopance...

codal
19. zář 2018

@natysnovec u nás je vždycky největší party v noci😀..

petronelas
19. zář 2018

Taky me poradne kope,ale porad dole,takze se asi nepretocil.Zitra v 9 hod nemocnice,tak uz to vidim,ze nebudu ani v noci spat.Jsem zvedava co tam mudrove vymysli.😋 Jestli uz naplanujeme termin porodu nebo co dal..

natysnovec
19. zář 2018

@codal u me se zacala hybat tak stridne...takovy prijemny...roztomile kopanecky...

codal
20. zář 2018

@natysnovec do půlky osmého měsíce taky nic moc, to ani manžel ji skoro necítil, ale poslední měsíc je jak urvana:- D..Asi už tam má málo místa...

codal
20. zář 2018

@petronelas tak to držím pěsti ❤️

biciklissie
20. zář 2018

@knoflikarka To je dobře (i když já tedy už začínám 36. tt), tak snad ještě něco nabírá. Břicho nevím, zdá se mi teď pořád docela stejné. A docela velké, zvlášť k mé postavě. Jak jsem seděla v čekárně na tu poradnu, tak tam byly dvě budoucí maminky, co už měly termín a zdálo se mi, že mám břicho tak podobné, i když termín za měsíc🙂.

natysnovec
20. zář 2018

Holky tak dneska ta noc bxla peprna...celou noc sem pila mleko na zahu...ani usnout sem nemohla...A jako kdyby toho nebylo malo me zacal svedit spodek jako blazen.

regeditka
20. zář 2018

@natysnovec jsme mely stejnou noc 😀😀😀 ja teda snedla tak pul baleni rennie a vypila krabici mandloveho mleka. Spodek me trosku desi, nevim jestli pred indukci muzu neco pouzivat nebo tp proste jen vydrzet

regeditka
20. zář 2018

@petronelas at to dobre dopadne a dej vedet 🌺

Strana