icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

regeditka
19. zář 2018

@natysnovec pretoc se na bok a hotovo, jinak u nas se ceka mnohdy i x hodin, mivaji docela frmol a hodne prijmu, tak sebou vzdy svacinu a na monitor hroznovej cukr

natysnovec
19. zář 2018

@regeditka ona se vzbudila ale necgala mi otevreny i dvere takze mi kazdej kouka na prdel...v gatich samozdrejme....ale zadny soukromy nic.

knoflikarka
19. zář 2018

@biciklissie Tak ačkoliv jsem skoro nespala a bála se, co po měsíci bude, tak malá roste pořád stejně, tj. o týden pozadu a odpovídá 35. tt. Odhad má 2,3 kg a zůstala hlavou dole, jinak k porodu se díkybohu nic nechystá. Akorát musím k praktikovi, protože mám vždy vysoký tlak, ale jen na gyndě. Otoky nemám a moč je ok, tak mě to moc nestresuje. Dej pak vědět, co nového u vás, doufám, že už budou samé dobré zprávy 😉

regeditka
19. zář 2018

@knoflikarka ten tlak budes mit spis z nervu, jak mala prosperuje ne? Taky mam na gynde vzdy vyssi, nervy pracuji

@natysnovec tak to je trosku krava teda, u nas vzdy peknej zmatek, ale na soukromí a polohu maminky se vzdy dba, vsechny lezime na boku - maji 3 monitory v mistnosti

knoflikarka
19. zář 2018

@regeditka Jo, i doma mám vždy v pořádku, u ostatních doktorů jak kdy, max. mírně zvýšený, takže je mi to jasné . Když ale po mně chce gyndař razítko praktika, tak tam holt zajdu.

codal
19. zář 2018

@natysnovec já to chápu, je to bezohledne...

martina250703
19. zář 2018

Je vlastně donosenej. Jen termín byl za 14 dní.
V pondělí ve 23 mi praskla voda. Od půlnoci bolesti. Malej se narodil v 11:37. Poslední hodina byla fuska, ale odměna stojí za to. Zatím je hodnouckej a pořád spinka. Akorát se nechtěla pustit placená, volali primářka, už koukali dost po hodinách.
Někdo tu myslím řešil postavení mimca. Na které straně má zadicka atd. Já měla na prave ,říkali právě přední. Už při začátku porodu dr. říkala, že porody bývají delší, mimčo musí dirigovat. A že mu pomáhá polohovani na bok. Takže těsně před tlačenim jsem byla na tom pravém boku a krásné dorotoval.

martina250703
19. zář 2018

Píšu jako tatar. Placená- placenta. Dirigoval - dorotoval .😊

natysnovec
19. zář 2018

Tak monitor peknej a v pondeli v 8h rano nastup do porodnice...😉😉uz se tesim az ji uvidim...

sju2929
19. zář 2018

@martina250703 dekujeme za info 🙂
Manzel uz se pomalu hrouti, kdyz mu rikam, ze dalsi rijnatko na svete 😁 prece jen jsem prvorodicka, tak tak uplne nevime do ceho jdeme 😁 a prcka mam taky tak.. vpravo a hladim mu zadicka 🙂

petronelas
19. zář 2018

@martina250703 gratuluju 😘

darkwitch
19. zář 2018

@sju2929 manžel se taky pomalu hroutí, ale především proto, že na sv. Václava jsou slavnosti na které chce jet a to nepůjde pokud budu mít před porodem :D

natysnovec
19. zář 2018

Doufam ze ta vykend stihnu jeste vae co potrebuju...☹

dusovkam
19. zář 2018

@natysnovec Určitě stihneš- anebo se vydá na svět dřív ☺ Jak já ti závidím, už bych taky chtěla mít prďolu u sebe, ale mám ještě 40 dní do TP... 😏A jsem víc a víc unavená

natysnovec
19. zář 2018

@dusovkam to by nebylo dobre driv manzilek ma nocni...😭😭

dusovkam
19. zář 2018

@natysnovec Tak uvidíš, viď. 😉

sju2929
19. zář 2018

@darkwitch 😃 kazdy ma nejaky duvod.. ja mam 29. Narozeniny a 28. Je slavim, tak uvidime 😁

natysnovec
19. zář 2018

Sem protivna(i sama sobe),nesnesitelna....A vuuubec nic me nebavi😭😭😭

darkwitch
19. zář 2018

@natysnovec to uz zvládnes, ja si dneska udělala hezky den, odpocivala jsem, dala jsem si vanu a koupila nutela :D

laja64
19. zář 2018

@natysnovec Já jsem taky dnes nějaká protivná a to mam ještě pěkných pár dní před sebou. Díky bohu že jsem každý den nekde a nesedím doma, to by mě fakt trefilo 😐 Pravda je, že už bych to taky měla ráda za sebou😑🤗

dusovkam
19. zář 2018

@natysnovec Ani nevíš jak ti rozumím- já jsem protivná i na chlapa.. Uklízet ani žehlit se mi nechce.. Ty hormony s náma pěkně třískaj😁 Jo a jsem teď ke všemu vybíravá skrze jídlo.. Se divím že ten můj ještě nemá svatozář 😂😇

natysnovec
19. zář 2018

@darkwitch narok na samotu nemam...3 leta prudi...
@laja64
@dusovkam dala bych si facku...

laja64
19. zář 2018

@dusovkam tak nezehli a moc neuklizej a je to 😝🤘 Mi vytre a vysaje robot, ale chci ještě umýt celou koupelnu od shora dolů. Ještě s tím týden počkám. Tak se dívám, že to máme všechny obdobné😁

laja64
19. zář 2018

@natysnovec taky bych si dala facku teď občas. Chlap ví, že to pak přejde. Dnes šel na hriby ráno na chvíli, já je nepoznám, donesla bych leda tak muchomurku😂 @darkwitch tak malou soupni někam na pár dní na hlídání, co? Ať máš klídek😁 My se ještě chystame v sobotu do kina a na dobrej burger , a dalsi vikend na uzavirani sezony na Pstruzi farmu a pak už bych i rodila👌

biciklissie
19. zář 2018

@knoflikarka To věřím, že jsi měla nervy, ale gratuluju k hezkému výsledku. To je moc pěkná váha a týden skluz nic není. Já tedy nervy taky pořád mám, o víkendu mi nebylo moc dobře a zrovna jsme neměli k dispozici auto, ale naštěstí dobrý. Dnes jsem vlekla knihy do knihovny, bylo jich asi jen šest, ale už to pro mě prostě není, za chvíli mě začalo píchat v podbřišku a boku a byla jsem ráda, že jsem tam došla. Tak už na to taky peču, šontám si doma přípravy a hotovo. Zítra ještě jedu do města na oslavu narozenin kamarádek, ale už taky spíš myslím na tu páteční kontrolu. Mám strach, no... S tím císařem už jsem se smířila, tak se jen modlím, aby malá nechtěla ven dřív. A aby byla ok samozřejmě, pořád sleduju pohyby a myslím na to... Tak moc držím pěsti dál, myslím, že ty 2,3 kg jsou bezvadné. Určitě pak dám vědět, moc díky.

knoflikarka
19. zář 2018

@laja64 Jakého máte robota na podlahy? Taky uvažujeme, i když nejvíc bych ho využila teď, nechce se mi s vysavačem tahat a manžel bordel na zemi neregistruje (a bordel obecně) 😑.

laja64
19. zář 2018

@knoflikarka No ti chlapi...máme tento, jsem maximálně spokojená. Zapnu ho a jdu třeba pryč. A on uklidí 👌
https://www.robzone.cz/roboticke-vysavace/duoro...

natysnovec
19. zář 2018

Kez bych mela robota na vsechno😉😀😀

knoflikarka
19. zář 2018

@biciklissie Ono taky moje váha poskočila nehezkým způsobem, protože žeru jak prokopnutá. Píchání v podbřišku mám taky, hlavně když vleču v batohu nákup... Ber to tak, že plánovaný císař je pro malou nejbezpečnější, já mám možná profesní deformaci, ale z mnoha anamnéz z praxe vím, že vaginální porod je super, ale jen pokud se povede.

niki1107
19. zář 2018

@laja64 My byli rano s mojim taky na houbach, nasbirali jsme tri velky kose, takze mam dnes program minimalne do půlnoci 😂😂👌.

Strana