Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
A dnes mam nejakou plactivou naladu.V porodnici breceli mimca a me slo z toho taky do breku.Mam dnes nejake zbourene hormony.
@natysnovec
@regeditka taky mám teď se zahou problem každou noc, pomáhá mi Gaviskon..
@codal ja doufam,ze tahle noc bude ok...j9nak se zblaznim.
@petronelas neboj se, kdyz jsem doma vysilovala kvuli CS, manzel se me jen zeptal, kolik zen denne rodi stejnym způsobem. Hodne. Rozumím ti, myslim, ze to citime vsechny stejne, at jde o prirozeny, vyvolavany nebo CS. Je to velka zkouska, narocna a zaslouží si respekt. Ale my to proste zvladneme! Protoze zeny jsou silne, silnejsi nez muzi. Taky mam dneska chvilema slzave a stazeny pulky, bojim se, jak to vsechno dopadne a zaroven se moc tesim, az to vypukne. Pust si hezky film, odpocivej a uzivej si briska. Za chvilku ho vystrida kolotoc pokadenyxh plinek a prdiku 😊
@petronelas Já jsem teď taky citlivá a plačtivá... na jednu stranu se těším, že už nebudu těhotná (těhotenství mi tentokrát dalo dost zabrat), na druhou stranu mě mrzí, že je to asi naposled (manžel další děti už nechce).. těším se na druhou holčičku, ale zaroven se bojím, co bude a že na svou první holčičku už nebudu mít tolik času.. prostě se to ve mně hodně mele...
@kamila215 asi bych nehledala a necetla zadne diskuze a nechala to na prckovi. Jestli se rozhodne vylezt na svet driv, stejne to neovlivnis. Uzivej si a nenech se nikym desit. Za posledni 3 tydny jsem mluvila s 9 doktory a neshodli se nikdy v nicem. Mimco nejlip vi, proc dela, co dela.. neotaci se hlavickou nebo vyjde driv. Drzim pesti, at te posledni tydny netrapi a uzivate si dva v jednom co nejdele.
@regeditka dekuji za povzbuzeni,mas pravdu.
@codal jako bys mi mluvila z duse.Citim to uplne stejne.Diky a jsem rada ue v tom nejsem sama.😎
@dusovkam můj chlap je 6.10., ale ani jeden z nás nechce, abych rodila dřív, to max. o ten týden...ale i tak to bude určitě +-2 dny, všechny 4 děti šli na skoro přesně termín samy 😃 a rodině a známím raději říkáme přelom října a listopadu, abych se vyhla těm otravným sms a přeporodním řečem, jestli jsem pořád 2v1 a jak to vypadá apod. 😀
Ja se za chvilku budu bát chodit do města, každý koho potkám "tak co ještě 2v1 a kdy to bude?" Kdybych dostala stovku pokazde kdyz to slyším tak mám za tento týden slušně vydělano
@ojo No první šla o den dřív, tak uvidíme. 😁 No tak já vykecala TP hnedka jen co to šlo 😁
@darkwitch Proto už nikam nechodím, jen na nákup ráno anebo s dcerou odpoledne do parku kde vím že nikoho nepotkám 😂 Včera mi psal kolega od šermu, kdy to vyprdnu. 😁 Má štěstí že žije v Praze. A nejen on.. 😁 Stovku za každej takovej dotaz? To beru.😁😂
@laja64 Šplhno 😁 Nezbývá nic jinýho než čekat a čekat... 😂
Jo holky, tak jsem si říkala jak si užiju poslední teplý dny.. A prd- navštívila mě zadní rýma, se zvýšenou teplotou, takže dr. mi naordinovala vincentku do frňáku, paralen, vitamíny, pastilky.. 😐 Plus ještě jsem vyfasovala tip na dubovou kůru mast, a laktulózu, jelikož mě teď pěkně potrápily ty mrchy hemeroidí a divila se že mi gyndařka nenapsala něco k tomu železu, když ví že to zhoršuje zácpu a že jen lněné semínko mi nestačí... 🤔
Holky, kdyz jsme u tech TP, tak ja tu nedavno psala, jak bych si prala, kdyby to bylo driv - idealne 1.-10.10. (TP mam 13.10. dle ms i utz) a posledni dobou se mi furt zjevuje cislo 13 - jdu se psem a vozik s spz 1310, v casopise a knizkach cislo 13, sousedi nam hlasili, ze 13. je burcakovy pochod atd..muj to nejak nebral na vedomi s tim, ze to jsou nahody (na ktere ja moc neverim) a dnes mi poslal nejake papiry z prace a vsude se objevovala 13 😂. A on je hodne pragmaticky clovek, ale sam napsal "To snad neni mozny, ta 13 je vsude!" Tak ze by se mala narodila v den TP? Fakt jsem zvedava, je to dobra haluz 😀 👀💞👈
Holky ja zacinam mit obavy...ale se to dost trpny a intimni...a jen jak to pisu rudnu jako rak...😭😭😭
@natysnovec Povídej 🙂 Víš že tady se řeší všechno možný i nemožný.. 😉 A od toho tu jsme
@dusovkam ale tohle je fakt prasarna😅😅😅😅😅
@natysnovec tak si to nech no 😂
@dusovkam sedací koupele ne, jen to mazu tim gelem z dubove kury a ze začátku to pomahalo, ze do tydne zmizel a ted uz tedy nemizi, ale neboli a nezvetsuje se, myslim ze to proste musim do porodu vydrzet a pak se to snad zacne lepsit 🙂 a ještě jsem si ted koupila ten vlhceny toaletak s dubovou kurou 🙂
@dusovkam sz?

Dnesni kontrola v nemocnici a ozvy dopadli dobre.Maly se teda opet neotocil a pry iz neotoci.Zatim se to k porodu nechysta.Uz sme naplanovali CS. Holky uz jenom tyden!!! Mam nastup 2.10. a 3.10. rano v 8hod CS. Mam strach z te bolesti jizvy,zaroven se tesim na prcka a trochu je mi smutno ze nebudu mit bricho.