icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

tasmyska
23. zář 2018

@natysnovec já mám nástup dneska ve 13 hodin a pocity mám úplně stejný 😞

darkwitch
23. zář 2018

Já vám skoro závidím, že víte kdy to bude. Jako radši budu mit prirozeny a nevyvolavany porod, ale ta nejistota, kdy to bude, taky nic moc 🙂 každopádně držím palce at mate prcky brzy u sebe a moc vas netrapi 🙂

natysnovec
23. zář 2018

@tasmyska ja jdu zitra na rano na 8h...takze dneska dodelavky ktery jaem mela stihnou za vykend ale jelikon ru mam mamku tak sem nestihla nic😁😁😁takze dneska...A rano trada na tu moji Vercu...pomoct ji ven.❤❤❤❤

codal
23. zář 2018

@tasmyska Držím pěsti,ať tě prcek moc dlouho netrápí❤️!

dusovkam
23. zář 2018

@natysnovec Taky nemůžu poslední dny spát, ale u mě to je tou dementní zadní rýmou. 😐 Ale ty to už dáš, mamino😁

natysnovec
23. zář 2018

@dusovkam To je snad kazdou hodinu a pul zachod.Bolest kycle se vratila.Na to se fakt tesim.Az zase budu moct normalne spat.Bez bolesti...😁😁a hlavne na brise😂😂😂

natysnovec
23. zář 2018

@tasmyska Budu na tebe(vas) myslet.Hoolky moje.❤❤

sju2929
23. zář 2018

@regeditka tak co zlato??? 👀🍀

@natysnovec
@tasmyska holky! Moc Vam drzim palce!!! Nakonec to vsechno nejak uteklo, ze? 🙂 preji at jste vsichni v poradku 😘

natysnovec
23. zář 2018

@sju2929 To mas svatou pravdu.Jako by to bylo vcera 19.1 kdyz sem na testu nasla 1+2....a ted uz mam byt ten 4kilovej uzlicek u sebe😊😊😊😊❤❤❤❤

natysnovec
23. zář 2018

@sju2929 taky cekam kdy se nam ta @regeditka ozve...koukala sem i v noci pokazde kdyz jsem se vzbudila jestli naaahodou uz nepsala.

dusovkam
23. zář 2018

@natysnovec To břicho ti závidím.. Já ještě budu muset čekat achjo... 😶🤣 Ale nejradši bych už taky rodila.. Včera jsem ještě byla ok, byli jsme na chilli festivalu a dneska v noci šup- ucpanej frňák, v krku struhadlo, zvýšená teplota a prcek kopal jak divej... 🙄 A z toho co mi doporučila dr. tak nic nezabírá, lékárna daleko a manžel v práci až do večera..

natysnovec
23. zář 2018

@dusovkam boze b0ze...ty si trdlo...😊a to ja v noci sedela pod slunecnikem prselo jak blazen a y mamkou jame pily vino a mastily opet zoliky😁

dusovkam
23. zář 2018

@natysnovec Já vím no.. 😁 Dobře ty..

natysnovec
23. zář 2018

@dusovkam 😁😁😏proc?

laja64
23. zář 2018

@natysnovec @tasmyska holky tak se zítra držte, stojí to za to a trochu Vám závidím. Já ještě zítra pedikůra a nehty a už bych do toho šla taky. Ať to jde co možná nejlépe a máte své krásné drobečky u sebe 🍀🍀🍀

regeditka
23. zář 2018

5.tableta, pokud bude vecer lepsi nalez, pichla plodovka, oxytocin a epidural a prevoz na porodni sal. Prisla jina Dr a ta neni evidentně tak trpeliva. Bojim se epiduralu, zase mi bylo receno, jak je to rizikove, nezadouci účinky a ja lezu hruzou pod postelí.

laja64
23. zář 2018

@regeditka riziko je vždy u všeho. Já už bych do něj nikdy nešla, ale znám maminky kterým moc pomohl a ulevil. Vždy si můžeš zvolit zda ho chceš nebo ne, samozřejmě pokud nejde o CS. Holka ty si vytrpíš 😐 Snad alespoň ten samotný porod bude rychlejší 🍀

darkwitch
23. zář 2018

@regeditka zlato ty si to uzivas, odpocinula sis aspon trosku, držím palce at uz to mas za sebou a porad na tebe myslim...

natysnovec
23. zář 2018

@regeditka kock9 je mi to lito....a kde rodis??

dusovkam
23. zář 2018

@regeditka Tak snad už to proboha zabere . NA jednu stranu chápu že nechtějí nic uspěchat, ale na stranu druhou já už bych asi na ně byla nepříjemná.. Drž se!!! 💓

A jak to tak čtu, tak se modlim ať rodím bez vyvolávání, anebo mám furt možnost se prý dohodnout v rizikovce na CS....

petbul
23. zář 2018

@regeditka neboj se, já za něj byla vděčná a to jsem měla jen jednu tabletu a pak už se píchala voda. Aspoň si podpocines a naberes sílu na tlačení. Všechno má svá rizika, při tlačení jsem trochu hůř cítila kontrakce ale zvládli jsme to obě. Poté mě bolela záda pár dní, ale to prý nemusí souviset s epiduralem ale s tlačením. Ve stejné situaci bych do něj šla znovu! Držím pěsti! Posílám kopec energie

martina250703
23. zář 2018

@kamila215 Ja mela posledni mesic CS 6. A pri prijmu po prasknuti vody mi dr rekla, ze mam stale tehotensky nalez. Ja bych se toho nebala.

natysnovec
23. zář 2018

@tasmyska ahojky tak co zenstino...😊uz hajas??

natysnovec
23. zář 2018

Ted jsem se zdesila kdyz sem se koukla do zrcadla tak sem zjistila,ze mam najednou bricho jak krava veliky
Jak kdybych v nem nosila telatko...a mam hoo silene nizko takze to vypada jak hoodne vytahanej spek....😭😭😭😭je to fakt humus....

laja64
23. zář 2018

@natysnovec mám to tak samo 😝😁 Nic si z toho nedelej, u dcerky jsem to taky mela😑😁 To pak cvicenim půjde dolu👌👌

codal
23. zář 2018

@regeditka já epidurál měla a v pohode, díky němu jsem nemusela na císaře, krásne mě otevřel, já si po osmi hodinách kontrakci po dvou minutách odpočinula a mohla porodit, jinak bych to prý asi nedala.Takze neboj:-*...

codal
23. zář 2018

Jinak já dnes procházka 6km, našla jsem tři houby takže houbařská sezóna zahájena i ukončena, mám splněno, ale miminko očividně ven stále nechce😀..

darkwitch
23. zář 2018

@codal ja se dneska valim a ma to stejný efekt jako pátečních 8km vubec žádný :D ale do vytirani podlahy na čtyřech nejdu, to už bych se nezvedla, jestli se mimcu ven nechce tak ať si to užije... mohlo si uzit hezké počasí, ale asi ma radši zimu 😀

codal
23. zář 2018

@darkwitch já včera i vytřela, dokonce i manželské povinnosti proběhly a ani ťuk😀

darkwitch
23. zář 2018

@codal manželské povinnosti zatím neprobehly, ale snažila jsem se to podpořit aspon vlastními silami a taky to nemělo efekt... prostě dokud se prcek nerozhodne asi se můžu stavět na hlavu a odrážet ušima... kdy máš termín?

Strana