Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Tak vecer tableta na změkčení čípku a když se to přes noc rozjede, tak porod a když ne tak ráno vyvolávačka 🤗
@tasmyska jezis ja zacinam mit depky a jsem uplne bez nalady...😭😭bojim se jako blazem
@natysnovec ja uz jenom tyden doma a taky jdu na to.Uz aby to bylo.Ten tyden bude strasne dlouhy.
Holky a vy co mate naplanovaneho cisare,tak zdelujete rodine i okoli termin planovaneho CS? Me to nedela dobre a rokam jim,ze az se to narodi,tak se to urcite dozvedi.
@petronelas utece to veelice rychle...😊😊neboj.Ja cisare nemam...tak nevim..
@natysnovec to zvládneš, za chvíli budeš mít broučka u sebe a za to to všechno stojí!!!
@codal jj bojim se stejne...
@natysnovec já to chápu, já se bojím taky😉
@natysnovec tam to mohlo, ven to musí.. zvládneme to všechny❤️
@natysnovec já se taky bojím, jak prase. Za chvíli jdu na tabletu a pak dej se vůle Bozi. Nejhorší je, že už víme do čeho jdeme🙈 tak tfuj tfuj
@codal tam to bylo prijemnejsi...co si bbudem povidat...tam chcipnu...jeste jak mam ty krizove bolesti....😭😭😭😭
@natysnovec klid za chvíli budeš mít mrnouska u sebe a bude po chcipani, to zvladnes 🙂
@tasmyska myslim na tebe at to mas v primerenem case za sebou (mam pocit ze ty ulne rychle porody bývají bolestivejsi, tak radsi preju o hodinu delší ale vic v klidu )
@tasmyska myslim na tebe!!!❤️
@natysnovec jj, to zadelavani bylo opravdu mnohem příjemnější... Ale když on ten výsledek tak stojí za to!!!😀
Já mám úplně pocit jako bych znova hnízdila😀.. koše na prádlo jsou prázdný, všechno vypráno, nachystáno,v mrazáku namrazeny omáčky a polivky,aby mi tu ti moji miláčci neumřeli hlady (i když babičky určitě budou fungovat), čerstvě povlečeno, proste mám pocit, že musím mít všechno podchycené😀... Asi fakt blbnu😀... A to už to zažívám podruhé...
Já zatím vůbec nehnízdím, i když jsem včera znovu vyprala všechny věci z postýlky :D
Holky vypadla nam a ty bourly cela vesnice😁😁a nam vypadl i barak a ja s holkou ve sprchaci😁😁😁rev a pisteni😁😁
Kdo může říct, ze rodil po čas vichřice 😀🙈
Tak ja 6.tableta, otevřená na 2 cm a cipek moc vzadu, takze se odklada na rano. Rano porada a bude se resit, jestli CS nebo píchnutí plodovky atp.
@natysnovec rodim v Thomayerove nem.
@tasmyska jak se citis?
@tasmyska rodis....
@regeditka aha...furt na vas 😊😊myslim
@martina250703 Děkuji moc za skvělou zprávu!!!!😊

@darkwitch za deset dní,ale už mě to těhotenství fakt zmáhá, tak už bych to brala:-/..ale jak říkáš, půjde ven až bude chtít🙂..