icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

darkwitch
23. zář 2018

@regeditka tomu miminku se teda ven nechce, snad uz te nebude dlouho trapit. Myslím na tebe a posilam silu...

codal
23. zář 2018

@regeditka ty jo, to je dlouhý:(... Stále na tebe myslím a držím pěsti,ať to brzy šťastně skončí... A máš bolesti?

natysnovec
23. zář 2018

Ted.se zacinam stydet...muj manzel mi nalakoval.nehty u nohou a musim rict,ze lip mi je nikdo ani ja jeste nenalakoval❤❤❤❤

tasmyska
23. zář 2018

@regeditka Tyjo ses fakt statečná. Klobouk dolu. Už bych Ti moc přála, aby jsi to měla za sebou. Já zatím jen tlak na spodek a bolest, jak kdybych to měla každou chvíli dostat.🙏
Kecame tu s holcinou co rodí poprvé. Docela se nasmějeme a venku lítají blesky a fučí. Všude slyšíme, jak pláčou miminka a už se těším na sál. Abych měla broucka u sebe....🍀🍀🍀

natysnovec
23. zář 2018

@tasmyska Ja jeste 10h...😭chci s manzelem na nadstandart...(hekarnu)😢

laja64
23. zář 2018

@natysnovec mi je předtím u dcerky taky lakoval chlap a lépe bych to asi udělala po slepu sama🙊😂 Teď celé těhotenství chodím na pedikůru 😄 To máš šikovného chlapa 👌👌

laja64
23. zář 2018

@darkwitch @regeditka ty holčičky se v tom břichu snad čančají nebo co 🤔😄 Myslím na Tebe @regeditka 🍀🍀

laja64
23. zář 2018

@natysnovec kde byvaji ještě hekarny? Já myslela, že už to neni🤔

natysnovec
23. zář 2018

@laja64 ja vim❤❤❤❤on je moje vsechno...❤

natysnovec
23. zář 2018

@laja64 Je to rodinny pokoj kde s tebou muze byt manzel....

laja64
23. zář 2018

@natysnovec Aha a kde budeš rodit?

natysnovec
23. zář 2018

@laja64 Pisek

laja64
23. zář 2018

@natysnovec Tak to joo😊 Já rodila dcerku u nás v Ostravě ve FN, při příjmu mě dali na porodní pokoj kde jsem byla od začátku az dokonce-a další 2hodiny po porodu. Byla jsem vděčná za soukromí. Taky tam byl chlap nonstop. Nedokážu si představit strávit první dobu porodní na nějakém pokoji s dalšíma hekajicima maminkama🤔😐 Držím palečky ať To vše dobre dopadne🍀🍀

natysnovec
23. zář 2018

@laja64 snad jo..
Preci uz je to druhe mimi tak snad to pujde rychle...

laja64
23. zář 2018

@natysnovec noo taky v to doufám , že u druhého to půjde rychleji. I když moje sousedka je důkazem toho-ze to tak vůbec být nemusí 😑 Ale i tak v to doufám 🤗 Dnes jsem si koupila lahvinku dost kvalitního červeného, tak se do ní tak za cca 10dni pustím😄👌

natysnovec
23. zář 2018

@laja64 😁😁😁Ja u prvni rano tableta ve 12 plodovka odtekla a rano v 6h porod...9h holka na svete😊😊

laja64
23. zář 2018

@natysnovec hlavně ať jste s miminkem v poradku, letos to budou krásné Vánoce mě tak napadlo 👌👌 I když je moc nemusím tak s dětma je to fajn 🍀❤

natysnovec
23. zář 2018

@laja64 too.kazdopadne....letos nepecu😁😁

laja64
23. zář 2018

@natysnovec ja nepekla ani loni-nebyl cas. Teda dělala jsem jen pár pernicku a medovnikove kuličky,ty jsou bozi. Beru tady od nás z kavárny, pečou z masla a domaci marmelady. Vezmu zas 2 kila a hotovka, vystaráno👌😂

natysnovec
23. zář 2018

@laja64 ja pecu ale letos sem rikala ze na to prdinkam.Me asi neco napece tchynka😊Ta je na zi sikovna...ja to s prckem a jeste s tou 3letou delat nebudu...to bx bylo strasny...

tasmyska
23. zář 2018

Holky tak tady je nadstandart plnej a na návštěvu se musí jen do návštěvní místnosti😒 tak snad se něco uvolní a já budu moct mít všechny svoje kluky u sebe. Maminka se kterou tu jsem je prvorodicka už má bolesti 26 hodin a zatím je otevřená na 2 cm. Je mi ji líto. Já zatím v pohodě☺️

natysnovec
24. zář 2018

Tak takhle noc byla opravdu probdena😭😭😭

dusovkam
24. zář 2018

@regeditka Drž se kočko! 💓 Pěkně tě prďolka trápí... Ale doufám že už to budeš mít co nejdřív za sebou 🙂
@natysnovec Copak? Nervíky? 😁

natysnovec
24. zář 2018

@dusovkam to si pis...jako blazen...hrozny...

knoflikarka
24. zář 2018

Holky, nestíhám to tu sledovat, ale všem, které jsou/ chystají se do porodnice držím moc moc palce a přeji hladký průběh 😉.

knoflikarka
24. zář 2018

@laja64 Hekárna je myslím i na Fifkách ještě, ne?

laja64
24. zář 2018

@knoflikarka ty jo je to možné. To bych teda zažít nechtela😐

dusovkam
24. zář 2018

@natysnovec Vždyť už to máš jednou za sebou. 😋😉 To zvládneš 🙂

natysnovec
24. zář 2018

@dusovkam To sice ano ale oto je to horsi ze vis co te ceka...A jeste odlouceni a prvni dcerpu je sileny....😭

codal
24. zář 2018

@natysnovec myslím na tebe!!!

Strana