Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@tasmyska
@regeditka
@natysnovec
Preju hodne sil a miminka zitra brzy v naruci.
@dusovkam Dite, to mame opravdu aktivni. Ted v tech nejhorsich poslednich tydnech je asi 50x rychlejsi nez ja a tak si tady roste jako drivi v lese. Mam ho 27...ale vidim to spis na ten rijen. Takovy stesti ja nemam. 🙂
Holky, potřebuji poradit. Dneska se celý den necítím ve své kůži, tak, jen tak polehavam. V půl sedmé jsem si napustila vanu a vypadá to, že ze mě odešla hlenova zátka. Do porodu mi ještě zbývá 29 dní. Nestalo se to už některé z vás taky? Ještě bych nechtěla rodit😁😁😁
@laja64 S dětmi to jde těžce 😁, ale pokousim se šetřit, jak to jen jde. Doktor už mi právě také říkal, že vzhledem k tomu, že můj poslední porod přišel o 15 dřív, tak je dost pravděpodobné, že se to bude opakovat, protože dole je prý vše připraveno. Ale už je to sedum let, tak nevim, nevim. Asi si už konečně zabalím tu tašku do porodnice😁😁
😁😁zítra to vše zabalím. Nakoupeno už vše mám, jen to dát do tašky😊. Od 24.tt😁 jsi nejvzrornejsi maminka, kterou znám😊👍. Děkuji moc za uklidnění😊.
@kamila215 no mi odesla az tesne pred samotnym porodem, kdyz sem lezla z auta a sla do porodnice 😀 Jeste, ze jsem si na cestu vzala vlozku. Jinak by mi to teklo po nohou 😀
Tak ja taky porad nemam sbaleno a mam termin asi o dva dny driv nez ty 😀 U prvniho jsem balila nekdy v 35.tt
Holky, vite, co je nejhorsi? Srovnavani se s ostatnima 😀. A uz vim, proc mi dr a kamaradka rekli, at nectu zadny diskuze 😀. Ja jsem 38tt a zadna zatka, zadni poslicci 🙊. Citim pouze neskutecny tlak na spodek (a tim padem na wc travim vic casu nez kdekoliv jinde) a sem tam krizovy bolesti (ale takovy asi normál, ze si spíš reknu, ze to mam z toho litani, protoze fakt neposedim). No a pak vas tu ctu a zacnu analyzovat, co to muze znamenat - vyhledavam odpovedi na moje otazky po ruznych diskuzich nebo blozich a prestoze jsem racionalne dosla k zaveru, ze predporodni stavy nevypovídají o prubehu/terminu porodu, stejne nad tim premyslim 😂😂😂. To je totiz neco na me - cloveka, co si rad vse plánuje dopredu 👍👌.
@niki1107 😊 jasně srovnávat se nelze. Nejsem prvorodicka, takže můžu opravdu říct, že každý to má jinak a každý porod je individuální😁😁. Ten tlak na spodek mám taky a na wc trávím také opravdu spoustu času 😁. Nejvíc mě to štve v noci.Vylezu z postele jdu na wc, lehnu si a potřebuji znova. Hrůza😰😂. Kéž by to šlo, naplánovat si to. To si dnes říkám celý den.😂 A také analyzuju a čtu i, kdyz vim, že to vlastně k ničemu není. Ale mě to občas uklidní a občas se dozvím neco, co jsem třeba ještě nevěděla.😁 Od 1.9.jsem nastoupila na mateřskou, tak mám asi víc čas se víc pozorovat😂😂😂
Tak ted tu byla sestricka abych sla spat a pripravila se na zitra na 7h na monitor a tabletku...Ale prusvih je,ze ja nemuzu spinkat😢😓😢😢😓
@natysnovec nedivím se, ale aspoň zkus trochu odpočívat, budeš potřebovat každý kousek energie ❤️!!!
@codal Ja vim..
Asi mi ts mala vyskoci s bricha.Je nejaka mooc aktivni.A boli ms to vsechno i v krizi😭😭😢😢zkusim usnout😢pa

@darkwitch no já jsem přesvědčená, že do Vánoc určitě nevydrží😀...