Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Uz sem pres hodinu vzhuru a sem uplne ko...😓😓
@natysnovec Tak kočko, myslím na Tebe! 😘💗 Ať to dneska vše zvládneš a malou máš brzy v náručí 😉
@natysnovec to dáš, bude sladká odměna❤️❤️❤️
Já jdu dnes na monitor, týden do termínu, tak jsem zvědavá😀.. na jednu stranu by bylo fakt hezký, kdyby se to povedlo a holky se narodily ve stejný den (mám termin na dceřiny narozeniny),ale to cekani je dlouhy😀...
@dusovkam no v 7 tam mam byt tak sem na to zvedava...v noci sem mela poslicky...
@codal to ano...😍uz ji tu vedle sebe vidim.Jen aby to slo jako po masle...aby stacila jedna. Jako u prvni holky...
@natysnovec Držím moc palce, ať to jde jak po másle 😉🍀
@natysnovec Tak tfuj tfuj tfuj 😊😎. Mě zas prďolka kope jak pominutej ale poslíčci nikde... 😂 A to jsem dneska 35+1
@knoflikarka kez by devcata...ale cjtim se unavene a mizerne...a mam hlad.
@natysnovec držím palce at to ms brzy za sebou a máš malou u sebe 🙂
@dusovkam to me taky kope jako blazniva...😊😊
Holky jste uzasne a ja dekuji za vsechno...❤ nevite co @ regeditka a @ tasmyska ?
@natysnovec U nich je zatím klid po pěšině očividně.. Ale @redegitka by prý snad už dneska měla rodit..
@dusovkam jo aha...takze uz bude mit malinke...ja ted videla miminko....kraaasneho chlapecka
@natysnovec No psala hned po vizitě že prý bude dnes 100% rodit a že ji čeká oxytocin... A ty se drž!
@dusovkam Ja zatim lezim...neni volnej ani jeden monitor na sale...tak cekam.
Dobré ráno,moc tady nekomentuji,jen pročítám,ale když koukám,jak už jsou mezi námi miminka,maminky čekatelky v porodnici,tak si říkám jestli nejsem ve špatné skupince.. :( Mám termín 14.10. dle prvního velkého ultrazvuku a podle velkého posledního už 8.10. (mimochodem na můj a mamky svátek) a vůbec nic mě nebolí,zatka neodesla,nic se neděje..Zadní poslickove,prostě nic..A to jsem za poslední týden dost akční,no jsem i tak,ale od středy jsem měla plné ruce práce se svatební zakázkou-pekla jsem 4 rolady a 3 patrovy dort,pak jsem vybilila loznici,uklidila po malovani,v horke vane se valim denně,manželské povinnosti jsou tedy jen o vikendu (manzel je pres tyden pryc),vcer vyzehlila. 3 kose pradla,vytrela,do schodů do patra beham několikrát denně..A ještě litam kolem 4 dětí a do školky slapu dost hnusnej kopec,protože autem se tam nesmí..Bouřka a uplnek na mě nemá žádný vliv..Holky nenechavejte mě tady samotnou.. Čekám 5 miminko a prenasela jsem pokaždé,teď to asi nebude jiné.. :(
@natysnovec Šmánkote, to vás tam rodí tolik?
@veraakubik Tak snad už teď přenášet nebudes, neboj, nenecháme tě tady👌 Já jsem taky dost akční, každý den nekde trajdam , něco dělám, poslicky mám poslední týden - tak 3x za den na pár vteřin, teď už se začínám malinko šetřit. Termín mám 18.10. ale tiše doufám, že to bude o týden dříve alespoň 😁 Vanu chystám na příští týden společně s červeným vínkem 🤗😁
@dusovkam joo...no...😊😊
@veraakubik Neboj, všechny tu nemáme termín v září 😅. Já mám dokonce druhý termín až 30. října, takže to tu budu uzavírat spíš já, ale klidně, mně to nevadí, není to přece závod 😉. My jsme na miminko čekali dlouho, takže měsíc ještě klidně vydržím, i kdyby rodil celý modrý kůň 😆, zatím teda mě díkybohu nic extra netrápí, tak asi ani proto tak nespěchám, uvidíme, co bude, třeba změním názor. I tvoje miminko má ještě dost času na to, aby se rozhodlo přijít do termínu 😉.
Jako uz zacinam byt silne nasrana...tabletka nezavedena z duvodu ze neni doktor.Ze jsou vsichni pryc.Ja uz toho zacinam mit plny zuby!!Zacinam byt pekne nasrana...
@knoflikarka Závod ne,ale možná trochu tichá závist.. 😉 Taky bych alespoň jednou chtěla porodit včas a mít malé miminko.. Takhle jsem smířená v obříkem..Asi už mi to leze na mozek,ale už bych to tak nějak chtěla mít za sebou..
Pokud se maličkému neuráčí dřív, tak uzavírat budu já. Mám plánovaný CS na 30.10. Tiše doufám, že to tedy bude dřív a bude akutní, to čekání, když už vím do čeho jdu, tak nic moc.
Uz mam tabletku,rovnou mi udelaly hamiltnuv hmat a ted si budu cekat na tu moji holcicku...
@natysnovec Hlavně klid matko. 😉 Ať ti to čekání uteče 🤗😊
@natysnovec no vidíš, tak jsi se dočkala 🙂
@natysnovec mně když jí dali, tak mně napojili na monitor a potom už jsem normálně chodila 🙂

Žabičce gratuluju k miminku!
@regeditka Přeju hodně štěstí ať už to konečně jde. Tohle bych nikomu nepřála, ale na druhou stranu mi dodává naději když vidím co všechno se dá vydržet. Drž se, už to bude! 🍀
@natysnovec, @tasmyska A vy už tam taky budete! Myslete pozitivně, teď to možná stojí za starou belu a za den-dva se vám to všechno vynahradí! 🙂 👶
A já čekám... 4 dny do termínu. Domlouvala jsem se s malou že jako dneska večer by se nám to hodilo, aby ji zítra měl tatínek k narozeninám... navíc bude dneska úplněk (a to se přece rodí víc dětí, že jo, dle všech těch zaručených zdrojů 😂)... Mno ale zlobidlo se zatím k ničemu nemá 🙄. Zatím jsem ani nepostřehla že by odešla zátka. Takže pokud se nám neumoudří, asi si dáme dneska romantický večer - hezky nějaké pálivější curry, svařáček, manželské povinnosti...škoda že máme jen sprcháč...