icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

codal
24. zář 2018

@darkwitch no já jsem přesvědčená, že do Vánoc určitě nevydrží😀...

martina250703
24. zář 2018

@tasmyska
@regeditka
@natysnovec
Preju hodne sil a miminka zitra brzy v naruci.

katherinka33
24. zář 2018

@dusovkam Dite, to mame opravdu aktivni. Ted v tech nejhorsich poslednich tydnech je asi 50x rychlejsi nez ja a tak si tady roste jako drivi v lese. Mam ho 27...ale vidim to spis na ten rijen. Takovy stesti ja nemam. 🙂

kamila215
24. zář 2018

Holky, potřebuji poradit. Dneska se celý den necítím ve své kůži, tak, jen tak polehavam. V půl sedmé jsem si napustila vanu a vypadá to, že ze mě odešla hlenova zátka. Do porodu mi ještě zbývá 29 dní. Nestalo se to už některé z vás taky? Ještě bych nechtěla rodit😁😁😁

ishumisz
autor
24. zář 2018

@kamila215 muze odchazet klidne mesic pred porodem..

kamila215
24. zář 2018

@ishumisz i když je to s příměsí krve?

laja64
24. zář 2018

@kamila215 mi odešla tak před 14 dny . Narůžovělý hlen s příměsí nitek krve.

kamila215
24. zář 2018

@laja64 tak takhke to přesně vypadalo. Byly tam takové červené nitky. Cervix skóre neboli CS mám 7, tak doufám, že to tedy zatím nic neznamená. Trochu se bojím, přijde mi to ještě brzy 😰. Děkuji moc😊

laja64
24. zář 2018

@kamila215 Tak ještě týden a relativně můžeš rodit ,teda podle toho co jsem koukala na tvůj profil. Pokud možno hoď klidovy režim trochu a bude to ok určitě 😊

kamila215
24. zář 2018

@laja64 S dětmi to jde těžce 😁, ale pokousim se šetřit, jak to jen jde. Doktor už mi právě také říkal, že vzhledem k tomu, že můj poslední porod přišel o 15 dřív, tak je dost pravděpodobné, že se to bude opakovat, protože dole je prý vše připraveno. Ale už je to sedum let, tak nevim, nevim. Asi si už konečně zabalím tu tašku do porodnice😁😁

laja64
24. zář 2018

@kamila215 no to si sbal určitě😊😊, ja mám nabaleno od 24tt asi. Prostě jsem se nudila ale u dcerky jsem to měla tak samo 🤔😄

kamila215
24. zář 2018

😁😁zítra to vše zabalím. Nakoupeno už vše mám, jen to dát do tašky😊. Od 24.tt😁 jsi nejvzrornejsi maminka, kterou znám😊👍. Děkuji moc za uklidnění😊.

ishumisz
autor
24. zář 2018

@kamila215 no mi odesla az tesne pred samotnym porodem, kdyz sem lezla z auta a sla do porodnice 😀 Jeste, ze jsem si na cestu vzala vlozku. Jinak by mi to teklo po nohou 😀
Tak ja taky porad nemam sbaleno a mam termin asi o dva dny driv nez ty 😀 U prvniho jsem balila nekdy v 35.tt

kamila215
24. zář 2018

@ishumisz Mě právě také předtím odešla před porodem, tak mě to trochu vystrašilo, ale po nohou mi to naštěstí neteklo 😁😁😁. Jsem ráda, že nejsem jediná která nemá ještě zabaleno, ale tedy nechci ti nic říkat, ale už by sis mohla tedy také zabalit, kdyz i já 😂😂😂😂👍

niki1107
24. zář 2018

Holky, vite, co je nejhorsi? Srovnavani se s ostatnima 😀. A uz vim, proc mi dr a kamaradka rekli, at nectu zadny diskuze 😀. Ja jsem 38tt a zadna zatka, zadni poslicci 🙊. Citim pouze neskutecny tlak na spodek (a tim padem na wc travim vic casu nez kdekoliv jinde) a sem tam krizovy bolesti (ale takovy asi normál, ze si spíš reknu, ze to mam z toho litani, protoze fakt neposedim). No a pak vas tu ctu a zacnu analyzovat, co to muze znamenat - vyhledavam odpovedi na moje otazky po ruznych diskuzich nebo blozich a prestoze jsem racionalne dosla k zaveru, ze predporodni stavy nevypovídají o prubehu/terminu porodu, stejne nad tim premyslim 😂😂😂. To je totiz neco na me - cloveka, co si rad vse plánuje dopredu 👍👌.

kamila215
24. zář 2018

@niki1107 😊 jasně srovnávat se nelze. Nejsem prvorodicka, takže můžu opravdu říct, že každý to má jinak a každý porod je individuální😁😁. Ten tlak na spodek mám taky a na wc trávím také opravdu spoustu času 😁. Nejvíc mě to štve v noci.Vylezu z postele jdu na wc, lehnu si a potřebuji znova. Hrůza😰😂. Kéž by to šlo, naplánovat si to. To si dnes říkám celý den.😂 A také analyzuju a čtu i, kdyz vim, že to vlastně k ničemu není. Ale mě to občas uklidní a občas se dozvím neco, co jsem třeba ještě nevěděla.😁 Od 1.9.jsem nastoupila na mateřskou, tak mám asi víc čas se víc pozorovat😂😂😂

sju2929
24. zář 2018

@kamila215 mi odesla cca pred 14 dny a zatim ok 🙂 takze verim, ze ne vzdy to hlasi okamzity nastup porodu, popr. Do par dnu 🙂
A taky je mi dneska divne.. jsem unavena, chce se mi zvracet (a pritom jsem toho moc nepojedla), v krizi me boli.. nevim, co to zase dneska je 👀

codal
24. zář 2018

@niki1107
@kamila215 záchod je děs, já dnes potřebovala něco zařídit ve městě, cca 2 hoďky a neustále jsem někde sháněla záchod, byla jsem čtyřikrát. V noci je to co dvě hodiny, je to náročný...

kamila215
24. zář 2018

@sju2929 děkuji moc. Třeba je to, jen tím hnusným počasím. Jsem také dnes, úplně nepoužitelná. Tak snad se z toho prospime a zítra nám už bude líp😊

sju2929
24. zář 2018

+ mam navaly tepla 🤷🏼‍♀️

@kamila215 Malickost 🙂 snad bude vse ok 🙂

kamila215
24. zář 2018

@codal je to přímo strašný😂. Mluvis mi úplně z duše. Přesně!!! Pořád, jen někde sháním záchod😁

kamila215
24. zář 2018

@sju2929 i u tebe doufám😉😊😊.

moonkam
24. zář 2018

@niki1107 Mám to úplně stejně, žádní poslíčci ani zátka neodešla. Jen se mimi tak šíleně moc vrtí, že mám pocit, že budeme mít malého fotbalistu. Dnes kontrola 37+1, čípek dlouhý a nic se neděje.

sju2929
24. zář 2018

@kamila215 deeekujeme 🙂 snad ano 🙂 ja uz to beru tak, ze to stejne neovlivnim.. az maly bude chtit na svet, tak proste prijde 🙂 hlavne, aby byli ti nasi mrnousi zdravi 🙂

codal
24. zář 2018

@kamila215 člověk musí plánovat kam jede, jestli je tam záchod, maximální interval půl hodiny😀...

kamila215
24. zář 2018

@sju2929 přesně tak😊😊😊 to zdraví je nejdůležitější!!!!

kamila215
24. zář 2018

@codal přesně, také si plánuji, když někam jedu jestli je tam záchod😁. Akorát ty intervaly mám, tak dvaceti minutový😰😁.

natysnovec
24. zář 2018

Tak ted tu byla sestricka abych sla spat a pripravila se na zitra na 7h na monitor a tabletku...Ale prusvih je,ze ja nemuzu spinkat😢😓😢😢😓

codal
24. zář 2018

@natysnovec nedivím se, ale aspoň zkus trochu odpočívat, budeš potřebovat každý kousek energie ❤️!!!

natysnovec
24. zář 2018

@codal Ja vim..
Asi mi ts mala vyskoci s bricha.Je nejaka mooc aktivni.A boli ms to vsechno i v krizi😭😭😢😢zkusim usnout😢pa

Strana