icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

lobella
13. dub 2018

@oveckaluky na oddeleni mame vztahy skvele, ale rikat to proste nechci, kdyby se neco pokazilo, nechci to pak vsem vysvetlovat..tak vy mate rizikac i kvuli tem dvou skrinkum ne? Vicecetna tehu jsou rizikove... Moje mamka mela vsechny rizikova, ja jsem jen hlidana a zatim vse ok, tak se mi ani na rizikac nechce, muzsky chodi kazdy den pozde vecer a byla bych cele dny sama v malem byte, jsme nove prestehovany, takze tu jeste nikoho nezname... Pro me strasna predstava🙂ale nechci prcka nijak ohrozit...

oveckaluky
13. dub 2018

@lobella Jj, kvůli dvojkám, protože mám navíc zjizvenou dělohu, první porod byl císařem. Tak zkusit sehrát ta bolavá záda? 😉

lobella
13. dub 2018

@oveckaluky mno, to me take napadlo, ale jak to rict, jsme tu vsichni drsnaci a rict, ze me boli zadicka, aniz clovek opravdu lehne, kdyz je treba zatinaji se zuby... Jeste uvidim... Dekuju

niki1107
13. dub 2018

@lobella Sefka to vedela - da se rict - hned (jsem taky na vedouci pozici a mame dobry vztah) a nejblizsi kolegyne taky (prestala jsem ze dne na den kourit). Oznamila jsem to az ted po screeningu (zitra jsem 14+0 a dopadl na 1*). Celkem uz tak se to u nas suskalo, dal jsem se chtela oficialne pochlubit a hlavne to oznamit oblastnimu vedeni ohledne nahrady za me do budoucna 🙂.

lobella
13. dub 2018

Holky a tehu se hlasi komu presne?vasemu nadrizenemu, sefovi, nebo i personalni? Nebo to uz je zaletitost sefa, aby to oznamil personalni

darkwitch
13. dub 2018

@kepu jsem četla ze tvůj muž bude ve Vyškově, nemuze si to posunout? Me se ten můj ted vrátil, ale byl jen na tom sestitydenim pro zálohy

natysnovec
13. dub 2018

Holky vzala sem si ambrobene na kasel....to nevadi ze jo.Ptala sem se gyndarky ale manzel mi rikal ze lekarnice koukala jak bblazen.

darkwitch
13. dub 2018

@lobella já to hlásila jen šéfové, s personální jsem v to řešila až pred nástupem na mateřskou... teď jsem v tak malé spolecnosti, ze personalni nemame 😀

kepu
13. dub 2018

@darkwitch no .... Nemuze leda ze by nastoupil az o pul roku pozdeji a to nema jistotu ze bude stale volne to misto kam on jde ...takze budu doufat ze zacnu rodit o vikend a on zrovna bude doma ...kdyz ne tak to budu muset dat sama ....

knoflikarka
13. dub 2018

@natysnovec tak jsem četla příbalák a tam je jen to, že se máš poradit před užíváním v těhotenství s lékařem, není tam výslovně, že se nemá užívat, takže pokud jsi konzultovala s gyndařem, nevidím problém. 😉

darkwitch
13. dub 2018

@kepu tak to budu držet palce, i tak je to na houby, když nebude doma až bude malé na světě...

natysnovec
13. dub 2018

@knoflikarka furt se bojim o prcka...jak sem ted nachcipana.😭

kepu
13. dub 2018

@darkwitch jo to je ..on chtel nastupovat v dubnu ale to se nestihlo ...a navic bohuzel kdyz se hlasil tak jsme jeste ani netusili ze budeme mit miminko ...

knoflikarka
13. dub 2018

@natysnovec No jestli se lékárnice nějak netvářila, tak neboj, já jsem před měsícem měla lehčí škrábání v krkua chtěla jsem radši něco na cumlání, ale lékárnice taky nechtěla manželovi nic prodat, přitom jsem se tady pak dočetla, že minimálně jedny pastilky se můžou... Věř svému gyndařovi a neboj, to bude dobré 😉

natysnovec
13. dub 2018

@knoflikarka sem srabek....nerada bych miminku ublizit.☹

kepu
13. dub 2018

@natysnovec neboj ... Ja byla od 5tt a vsechno v poradku 😘

darkwitch
13. dub 2018

@natysnovec v tomhle těhotenství jsem prodělala už střevní chřipku, potom normální chřipku onoje v prvním trimestru, bude to v pohodě. Na spoustě léků je že se nesmí použíhvat protože se to nesmáí bna těhotných testovat...

darkwitch
13. dub 2018

omlouvám se za překlepy nějak mě zlobí klávesnice

natysnovec
13. dub 2018

@darkwitch tqk ja uz sem v druhem trimestru.

darkwitch
13. dub 2018

@natysnovec no právě to už všechno zvkládá mrně lépe...

knoflikarka
13. dub 2018

@natysnovec no právě, ve druhém trimestru už určotě mimi zvládne leccos, nachlazení ho určitě neohrozí 😉

natysnovec
13. dub 2018

@knoflikarka nejhorsi je ze se mi fakt blbe dycha...
Pusou i nosem...a kde to ztezka.

oveckaluky
13. dub 2018

@natysnovec Neboj, gyndař ví, co ti může dát 🙂 Já mu taky volala, když mi doktorka v 8. tt dala ATB, jestli tyhle můžu - protože den před tím mi řekl, která můžu, a tahle se jmenovala jinak...kontroloval to přímo v seznamu, co těhotné můžou, takže jestli ti ho povolil, ví, co dělá 😉
Ale radši bych doporučila zajít k obvoďákovi, třeba to bude na ATB, která ti zaberou hned a mimču neublíží, mně to pomohlo moc...

natysnovec
13. dub 2018

Muzou mi v 16tt nebo 16+2 rict pohlavi?

natysnovec
13. dub 2018

@oveckaluky
@knoflikarka
@darkwitch Skoncila s3m na inhalaci v nem0cnici vypada to ze mam astma a ted sedim na gynde a cekam co bude.

oveckaluky
13. dub 2018

@natysnovec To nebude zlé, dají Ti Ventolin a bude ti dobře hned - taky ho mívám. Nemusíš se bát, působí lokálně, k miminku se vůbec nedostane. Držím pěsti :-*

oveckaluky
13. dub 2018

@natysnovec Můžou ti říct odhad, jisté to ještě prý nebude, to mi řekl, ať počkám do cca 20. tt.

natysnovec
13. dub 2018

@oveckaluky mela sem neco s mucosolvanem.. ja vim ale alespon odhad...

knoflikarka
13. dub 2018

@natysnovec To je dobře, že jsi jela, taky mám astma, i když v mírné formě teď už, teď jsou i alergie v plném proudu, tak to je nepříjemné. Každopádně určitě už Tě ujistili, že astma mimi neohrozí, dají Ti něco na dušnost a bude dobře 😉

oveckaluky
13. dub 2018

@natysnovec Pak dej vědět 😉

Strana