Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@darkwitch jeden den co nas pustilyy s porod. A druhy den nas prijmuly na nedonosence.
Tak se taky hlasime do klubu: Adámek 3,4 kg,narozeny 2.10. akutni sekci
@laja64 dekuji 😉
@petramana Krásný brouček, gratuluji ♥️🍀
@petramana gratuluji
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat těch co už mají děti, jak jste to měly při porodech s nastrihem hráze? Já budu rodit po čtvrté a všechny tři porody předtím mám bez nastrihu, tak snad tomu bude i teď😊. Podotykam, že jsem necvicila s zadnym míčkem, ani jsem nikdy nedelala žádné masáže hráze apod... Prostě jsem se nijak nepripravovala. U porodu jsem neplasila a poslouchala porodní asistentku a vyšlo to😁😁😁.
@kamila215 nastrihli mě v kontrakci pri tlaceni-nic jsem necítila,šití bylo taky úplně v pohodě. Nemasirovala jsem hráz ani necvicila s míčkem. Nedělala jsem to ani předtím ani teď. Každý má jinou elasticitu kuze. Někde jsem kdysi četla,že doktoři si nastrihem,,usnadnuji" práci. Ale je mi to celkem fuk, v té bolesti to stejně nejde cítit,stehy vypadaly ani jsem nevěděla jak a vše ok 😊
@petronelas překrásnej, gratulace!!!
@kamila215 Ja jsem mela take maly. Už jsem dlouho tlacila a ackoliv se ruzne stridaly polohy, aby to bylo co nejlepsi, tak se maly nemohl proste procpat. Doktor rikal, ze mam moc tuhou hraz, ze uz to nejde. Pri dalsi kontrakci se po mem souhlasu udelal nástřih. Nejde citit, mela jsem jen 2 male stehy 🙂 a maly byl konecne hned venku. Pak jsem dostala injekce na umrtveni dané oblasti, aby siti nebylo citit 🙂
Necvicila jsrm ani nedelala masaz. Ted delam sem tam masaz, ale doktor rikal ,ze tuhost hraze je dana i geneticky.
@petbul gratuluji🍀😍🙄
Juuuuuu holky dneska bylo miminkobraní☺️
🍼👶👧. Tak všem maminkám moc gratuluji a přeji rychlé zhojení. A miminkám do života jen to nejlepší 🍀❤️🌸☺️
@kamila215 tak to jistě bude i ten čtvrtý bez nástřihu 🙂 já mám 3 nástřiny, u třeťáka jsem to fakt cítila, že neprojde a čtvrtá šla tak rychle, že mě ani nestihli nastřihnout a roztrhlo se mě to...ale vše perfektně zahojeno...nicméně nečekám, že bych tentokráte byla zase bez nástřihu 😀
Gratuluji dalším maminkám 🙂 <3 ať jste všichni hlavně zdraví 🙂
Tak holky, reflexni masaz-vypadalo to že to trochu zabralo-poslicci byli o něco intenzivnější, pak to ustalo, horka vana-nic, červené víno nic-jeste v plánu sex a dlouhá procházka. Pokud nic, tak budem čekat,až se ta nase princezna v břichu došlechtí a bude chtít ven. Kdy nejsou porodní cesty připravené, nepomůže holt ani svecena voda 😁 Jen bych nechtěla přenášet no 😑
Holky, tak i ja se Vam hlasim 🙂
Maly se narodil planovanym cs vcera 12:25, meri 49cm a vaha 4220g 🙊❤️
Maly je naprosto v poradku a maminka se snazi..
Jeste jsem na JIP, dnes by me meli predst zpet na sestinedeli... ale zatim se mi moc nedari sedet ani stat.. tak snad to zvladnu co nejdriv! I pres bolest bojuju! 🍀

@petronelas Gratuluji ke krásnému chlapečkovi ♥️🍀