Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Holky držte se, určitě se taky brzy dočkate i kdyz to cekania reakce okoli jsou hrozne
@biciklissie Aha, to jsem nevěděla, že mléko se na pálení nemá pít. Mě to strašně pomáhá😁. Ale dekuji za tip. Zkusím i ten citron😉
@laja64
@ojo když u nás se věří na Ježíška a píše se dopis, takže můžu maximálně maličké, ale loni už psali i za ní. Takže musím čekat co vymyslí a oni mi to mršky klidně v prosinci doplňují. Naštěstí bráchu baví jim nakupovat a v Praze má víc možností, tak ho úkoluji 🙂 Já sama fakt nákupy nemusím, kdyby to šlo, nevidí mně tam jak je rok dlouhý 🙂
@aronek u nás se věřilo ještě loni, ale první syn už k tomu přistupoval střízlivěji, ale druhák ještě pevně věříl, ale pak se to překlenulo...no jo škola 😃 ale tak přes net je to snadný, já jsem vždy říkala, že musí sepsat dopis ježíškovi do 11.11., kdy přijíždí Martin na bílém koni a od té doby jsme dopisy dávali za okno, že si je Ježíšek vyzvedne...nějaký dopisování a dovymejšlení už jsem nastavila s rezervou, že jako jo, ať si dopíšou, ale že nezaručuji, že to pod stromečkem s jistotou bude 😃
Nicméně dopis pro Ježíška píšou i letos, sice ví, že to dáváme my, ale mají to zažitý 🙂
Já taky nesnáším nakupování po centrech, ono ani v našem malém městě ani žádné obchodní centrum nemáme 😃 takže net to jistý a je to pohodlný 🙂
Holky - znáte některá? Zvažuju že koupím. Ne jen kvůli usínání, ale at ma malá ,,něco " v postýlce.
https://www.mall.cz/hracky-plysove-textilni/zaz...
@laja64 jj přemýšlela jsem... Ale je ještě jedna varianta šumcí medvídek... https://www.shop.myhummy.cz/?gclid=Cj0KCQjwl9zd....
Holky moc dekujeme ❤️ Neni v mych silach Vas vsechny oznacit, protoze mi nechce zustat rozepsana zprava, kdyz jdu na dalsi stranu...
Podavam hlaseni. Jizva pali, ale dobry. Kdyz uz si sednu, tak uz jsem pak schopna fungovat 🙂 za to me ovsem boli rameno - zacalo me bolet na operacnim sale.. a to jako je konec damy 🤦🏼♀️
To by me faaakt mohlo...
ale pohled na nej mi to vynahrazuje a od dnesniho dne uz bychom meli byt spolu ❤️
Predstavuji Vam pana uzasnaka ❤️

První setkání s velkou sestrou❤️