icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

codal
5. říj 2018

První setkání s velkou sestrou❤️

aronek
5. říj 2018

@dusovkam já informuji jen ty co budou hlídat děti, ale přítel je slepičí prdel, ten vykecá všechno ☹ Pokud to bude akutní, tak já nikoho informovat nebudu 🙂

laja64
5. říj 2018

@codal Z toho ❤ taje 😍😍

laja64
5. říj 2018

@dusovkam taky teď chodím spát přes den, tak na hodinku-dve..U dcery tohle neznám, teď jsem nějaká chcíplá nebo co 🐖😂

dusovkam
5. říj 2018

@aronek Taky máš doma drbnu? Co neví to nepoví? 😂
@laja64 Já ale vytuhla na tři hodiny😂 Hele ale máš recht, u dcery jsem byla jak naspeedovaná kofeinem a teď .. Ani omylem.. Plus mi malej včera nejspíš nalehnul na močák, takže co deset minut na záchod a to po dobu dvou hodin.. 🙄

aronek
5. říj 2018

@dusovkam jenže on to ještě interpretuje po svém, lidi si přidají a pak jen koukám co se tu nese ☹ U nás se něco stane, okamžitě telefon jeho matce, kámošům....... Proto už mu i dost věcí neříkám předem, nemusí to všichni vědět 🙂

niki1107
5. říj 2018

@laja64
@dusovkam Holky, ja taky - vstavala jsem dnes sice v 5, ale zalezla jsem pak v 8 zpet do postele a do 11 spala, to bylo bájo 😊😀.

dusovkam
5. říj 2018

@aronek Jo takhle, to ti nezávidím. 🙄

laja64
5. říj 2018

@dusovkam já s tím curanim to je taky des 😝😄

dusovkam
5. říj 2018

@laja64 Poslední týdny jsou prostě brutus 😁

jitiss
5. říj 2018

@laja64 jj taky pokukuju a asi taky začnu 🛒 ☺️👌

darkwitch
5. říj 2018

Holky držte se, určitě se taky brzy dočkate i kdyz to cekania reakce okoli jsou hrozne

kamila215
5. říj 2018

@biciklissie Aha, to jsem nevěděla, že mléko se na pálení nemá pít. Mě to strašně pomáhá😁. Ale dekuji za tip. Zkusím i ten citron😉

kamila215
5. říj 2018

@niki1107 Niky, s tím vestenim si mě fakt rozesmala😂😂😂😂😂

niki1107
5. říj 2018

@kamila215 To uz je krize prostě 😂😊

kamila215
5. říj 2018

@niki1107 😂😂😂 Já vím, mám stejné stavy😁

ojo
5. říj 2018

@aronek nevyžádaných rad u takové zasloužilé matky? to mě fakt překvapuje...mám na to asi štěstí, ale od čtvrtýho děcka mě všechny tyhle nevyžádaný rady míjí, i to "už" a podobný řeči nikdo nemá 🙂

ojo
5. říj 2018

@laja64 taky už nakupuju dárky na vánoce přes net 🙂

aronek
5. říj 2018

@ojo právě, všichni radí, komentují, raději už nikam nelezu ☹ Přitom času dost ☹

laja64
5. říj 2018

@ojo já bych v životě asi nevlezla do obchoďáku, úplně nesnáším ty lidi, co se tam honí za slevama nebo se tam půl dne couraji s kávou v ruce. Díky bohu za internet, koncem října mivam vše doma😄

aronek
5. říj 2018

@laja64
@ojo když u nás se věří na Ježíška a píše se dopis, takže můžu maximálně maličké, ale loni už psali i za ní. Takže musím čekat co vymyslí a oni mi to mršky klidně v prosinci doplňují. Naštěstí bráchu baví jim nakupovat a v Praze má víc možností, tak ho úkoluji 🙂 Já sama fakt nákupy nemusím, kdyby to šlo, nevidí mně tam jak je rok dlouhý 🙂

laja64
5. říj 2018

@aronek jojo dcerka taky veri na Jeziska-myslim, že letos asi naposledy-nez ji to ve škole někdo vyzradi. Naštěstí malá už vše co chce řekla, a pak to prý napíše a nakresli Jeziskovi. Kdyby něco ještě primyslela, tak dokoupim později a bude 😊

ojo
5. říj 2018

@aronek u nás se věřilo ještě loni, ale první syn už k tomu přistupoval střízlivěji, ale druhák ještě pevně věříl, ale pak se to překlenulo...no jo škola 😃 ale tak přes net je to snadný, já jsem vždy říkala, že musí sepsat dopis ježíškovi do 11.11., kdy přijíždí Martin na bílém koni a od té doby jsme dopisy dávali za okno, že si je Ježíšek vyzvedne...nějaký dopisování a dovymejšlení už jsem nastavila s rezervou, že jako jo, ať si dopíšou, ale že nezaručuji, že to pod stromečkem s jistotou bude 😃
Nicméně dopis pro Ježíška píšou i letos, sice ví, že to dáváme my, ale mají to zažitý 🙂

Já taky nesnáším nakupování po centrech, ono ani v našem malém městě ani žádné obchodní centrum nemáme 😃 takže net to jistý a je to pohodlný 🙂

laja64
5. říj 2018

Holky - znáte některá? Zvažuju že koupím. Ne jen kvůli usínání, ale at ma malá ,,něco " v postýlce.
https://www.mall.cz/hracky-plysove-textilni/zaz...

jitiss
5. říj 2018

@laja64 jj přemýšlela jsem... Ale je ještě jedna varianta šumcí medvídek... https://www.shop.myhummy.cz/?gclid=Cj0KCQjwl9zd....

sju2929
6. říj 2018

Holky moc dekujeme ❤️ Neni v mych silach Vas vsechny oznacit, protoze mi nechce zustat rozepsana zprava, kdyz jdu na dalsi stranu...
Podavam hlaseni. Jizva pali, ale dobry. Kdyz uz si sednu, tak uz jsem pak schopna fungovat 🙂 za to me ovsem boli rameno - zacalo me bolet na operacnim sale.. a to jako je konec damy 🤦🏼‍♀️
To by me faaakt mohlo...
ale pohled na nej mi to vynahrazuje a od dnesniho dne uz bychom meli byt spolu ❤️
Predstavuji Vam pana uzasnaka ❤️

sju2929
6. říj 2018

@laja64 mi kamaradka kupovala Zazu pejska 🙂 (sama iniciativne), tak uvidime 🙂 myslim, ze to ma stejne funkce jako ten Myhummy 🙂

aronek
6. říj 2018

@ojo u nás právě věří i ten osmiletej 🙂 Věří, že miminko nosí dáreček sourozencům 🙂 Takže u nás panuje blažená nevědomost 🙂

laja64
6. říj 2018

@dusovkam dnes první noc kdy malá neměla gymnastiku,ma ji až teď, čímž mě vzbudila. Ale to brnění prstů na rukou je teda děs😑

laja64
6. říj 2018

@sju2929 fakt krásný chlapeček 💕💕

Strana