Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Ahoj holky, tak dnes ráno mi asi odešla hlenova zátka, ale nejsem si jistá, protože tam nebyla žádná krev ani nitky. Spíš to vypadalo jako výtok, ale bylo ho najednou nějak moc. Tak nevím. Od té doby mě bolí spodek jako kdybych měla dostat MS...
@jitiss Hele mě odešla až v den porodu a nakonec mi museli plodovku píchnout . 😁Ale chystá se ti to tam... 🙂 Holt teď budeš mít silnější poslíčky..
@laja64 No jako vím že má zkušenosti s neteří, ale vlastní je vlastní... 🙂 To já ho asi točit nenechám, aby sebou nefláknul. 😁Ale pravda je, že čím víc se to krátí tak tím častěji je po večerech u břicha a s malým si povídá. 😊 A dcerka se s ním o to místo hádá. 🤣
Ahoj holky, já jsem úplně hotová. Chytla jsem nějaký bacil, takže mám rýmu, jak blázen, kašel, bolí mě celý člověk. Ať už je mi zase dobře😕
@jitiss já jsem teda už měsíc otevrena na prst-a zítra už třeba můžu klidně rodit, každá to má jinak. Nejsem si jista-ze dr pozná, že zátky už odešla, to by ji jedine musel vidět jak odešla přímo před ním. Ale můžeš se na to zeptat. Mi u dcerky zatka odešla asi až při porodu🤔 Praskla mi voda a za 5 hodin přišly první kontrakce-takze jak odešla, nevšimla jsem si🤔
Krasnou nedeli holky! Ja si vcera dopoledne dala horkou vanu, pak jsme s mojim jeli k jeho rodičům a na nákupy a neskutecny křížový+ms bolesti a tlak na spodek, ze jsem mela porad pocit, že se pocuram. Do toho mi bylo tak vselijak - silene jsem se potila, takze jsme večer prijeli domu a kolem 21 jsem zalezla do postele. Dnes rano ok, spala jsem prekvapive az do pul 9, ale uz me zas boli bricho, jak pri ms, tak docela cumim, protoze to neznam, ale i kdyz to neni prijemny, tak mam radost, ze se snad neco deje ☺✊.
@dusovkam s nami mohl byt chlap u porodu.. 🙂 a mela jsem lokalni umrtveni.. asi to ma fakt kazda nemocnice jinak 😳😳
Dokonce ho pak hned brali za malym... pak sel zpatky za mnou jak me zasivali a pak sel za malym na novorozenecke, jak me odvezli na JIP.
Ale doufam, ze ti to vse dobre dopadne :-* a na sekci nebudes muset.. :-*
Já měla sekci vždy v Havlíčkově Brodě a Tatínek u toho být nemohl. I když jsem měla celkovou nebo spinál. Ale děti mu pak donesli, dokud mně šili byly u tatínka. První dva mi jen ukázali na chodbě, maličkou mi ukazovali hned na sále. Až po dospání a převezení mi je dali na pomazlení. Bohužel se jednalo o řád hodin. U prvního za 6, u druhého za 9 - rodila jsem v noci a pak se střídaly směny, u maličké za 4. První den mi je dali pokud tam někdo byl, nebo nosili na kojení pak už to bylo lepší, na co jsem se cítila, to dovolili. Zvedá se z postele tedy až po 24 hod. po operaci.
@aronek Tak mně přivezli malou jen v noci když jsem spala a pak jsem ji viděla až ráno, skoro až 10 hodin po SC. A zvedat jsem se musela hned druhý den, protože jsem na kojení musela docházet z JIP o patro výš na novorozenecký a nikoho tam nezajímalo že mě vše bolí .. 😐 Proto se modlim abych rodila normálně..
@niki1107 joo u nás dělají domáci dortiky,jsou bozi uplne vsechny, -vetrniky atd tam nemaji, ale když tak uvazuju, nějaký dobrý,cerstvy vetrnicek bych si i dala😄 Udělám ti chutě, koukni na https://www.plesenskedorty.cz
😄

@dusovkam kurna jsem tak negramotna, že si smažu i komentář😁 Malinik piju uz 3x denne, dělám si sypaný, ale asi je to k ničemu, stejně ty děcka vylezou až budou chtít 🙊🙊 Snažím se na to nemyslet ale moc to nejde😄