Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Jsme doma 😍! Je krásný mít ty svoje holky u sebe❤️...
Krásný nedělní večer,tak my dnes s dětmi vyrazily do ZOO,bylo luxusní počasí a strávili tak cele odpoledne,pak na nákup,po návratu jsem vařila omáčku na paprice,daly jsme s chlapem vanu,teď nalil sklenku vína a na pořadí je sex.. 😈 Při výšlapu do kopců v ZOO mě několikrát pichlo ve spodku,ale tak,že jsem myslela,že se snad pocuram.Zítra mám první termín a svátek,tak kéž by..Jinak v úterý ozvy v porodnici a kontrola u mé doktorky..Tak uvidíme..
Holky tak procházka, vana, sex a nic😂 Zda se mi, že ta malá je v bříšku hodnější a klidnější, než byla. Sem tam nějaké slabé poslíčky mám, ale úplně minimální. Zítra jdu naposledy na gyndu, pak už do nemocnice. No holt končím s pokusy o vypuzení a budeme čekat 🤔😄
@laja64 Tak holt se krášlí na ten náš svět. 😊 Já to s tím klidem včera pěkně zakřikla- to moje stvoření mi v noci nedalo pokoj, od půl dvanáctý do jedný kopance jak blázen. 😐 A pak co necelý dvě hodiny taky.. Takže mám kruhy pod očima jak panda. 😂Ale poslíčky mám taky jen minimální a až večer..
Holky kdy prijde porodny kdyz na nej mate narok a zazadaly jste o nej.Nevite?
Ahoj holky, tak kontrolní utz dopadl dobře. Maly má zatím jen cca 3,4kg a je pořád hlavou dolů takže mám ještě možnost ho porodit normálně ☺️👌❤️. Teď ještě čekám na monitor a to Teda bude dlouhá cekacka...
@natysnovec nezadala jsem, známá mi kdysi řekla, at to ani nevyplnuju, bo by se mi vysmáli. Ani pokud bych byla sama s malou, bych na to nedosahla. Ale vím, že kamarádka zadala, a řekli ji, že na vyplacení mají 30 dní od dodání všech podkladů 🙂
@natysnovec netuším nemame nárok
Ahoj, přeji krásné pondělí. Tak jsem od včerejška trochu překvapená. Jiříček hrál poprvé zápas, dal gól, tak byl nadšený. Byla tam maminka jednoho prvňáčka, vidíme se skoro denně a ptala se jestli je pravda, že budeme mít miminko. Když jsem jí řekla, že jo, tak za 20 dní, tak šla do kolen, že to nevěděla. Jako nabrala jsem 26kg, vpadám jako bych tak rok přenášela, břicho kleslo, nemůžu chodit sedět nic a ono to snad není poznat 😅
Sleduju vas tady a kazde rano jsem napnuta, ktere z vas se to vyhaneni prcka podari jako prvni 😊 Drzim palce at uz to dlouho netrva a zlaticka mate v poradku v naruci 🍀
@martina250703 díky, říkám si, že do vánoc je přece v břichu mít nebudem 😁😁

@niki1107 Tak místo kavárny a zákusku jsme zvolili delší procházku do druhé vesnice na pivo😁 Pěkně pořádné kopce a pak lesem. Tam a zpět přes 8km😄😄👌👌