icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

laja64
7. říj 2018

@dusovkam kurna jsem tak negramotna, že si smažu i komentář😁 Malinik piju uz 3x denne, dělám si sypaný, ale asi je to k ničemu, stejně ty děcka vylezou až budou chtít 🙊🙊 Snažím se na to nemyslet ale moc to nejde😄

dusovkam
7. říj 2018

@laja64 Což o to nemyslet na to, ale když ti už i chlap říká že už se nemůže dočkat a že už by byl nejradši kdyby jsi porodila. 🤣 Ale docela se bojím jak to ten můj zvládne.. Přeci jen je to jeho první potomek.. 🤔

jitiss
7. říj 2018

Ahoj holky, tak dnes ráno mi asi odešla hlenova zátka, ale nejsem si jistá, protože tam nebyla žádná krev ani nitky. Spíš to vypadalo jako výtok, ale bylo ho najednou nějak moc. Tak nevím. Od té doby mě bolí spodek jako kdybych měla dostat MS...

laja64
7. říj 2018

@jitiss mě zatka odešla tak před 15 dny cca, u každého vypadá trochu jinak. Už se to chystá 👌😊😊
@dusovkam zvládne neboj, bude ti oporou a bude to krásný zážitek pro vás oba. Můj chlap točil, jak mi malou vytáhli a dali na břicho, ty první vteřiny jejího života, do dneska se na to ráda dívám 😊

jitiss
7. říj 2018

@laja64 jj, právě. ☺️ Myslíš, že kdyby to byla zátka tak to zítra dr pozná? Že už budu třeba malinko otevřená?

dusovkam
7. říj 2018

@jitiss Hele mě odešla až v den porodu a nakonec mi museli plodovku píchnout . 😁Ale chystá se ti to tam... 🙂 Holt teď budeš mít silnější poslíčky..
@laja64 No jako vím že má zkušenosti s neteří, ale vlastní je vlastní... 🙂 To já ho asi točit nenechám, aby sebou nefláknul. 😁Ale pravda je, že čím víc se to krátí tak tím častěji je po večerech u břicha a s malým si povídá. 😊 A dcerka se s ním o to místo hádá. 🤣

kamila215
7. říj 2018

Ahoj holky, já jsem úplně hotová. Chytla jsem nějaký bacil, takže mám rýmu, jak blázen, kašel, bolí mě celý člověk. Ať už je mi zase dobře😕

laja64
7. říj 2018

@jitiss já jsem teda už měsíc otevrena na prst-a zítra už třeba můžu klidně rodit, každá to má jinak. Nejsem si jista-ze dr pozná, že zátky už odešla, to by ji jedine musel vidět jak odešla přímo před ním. Ale můžeš se na to zeptat. Mi u dcerky zatka odešla asi až při porodu🤔 Praskla mi voda a za 5 hodin přišly první kontrakce-takze jak odešla, nevšimla jsem si🤔

jitiss
7. říj 2018

@dusovkam
@laja64
Děkuji holky... ☺️ Preju vám hezkou neděli...

laja64
7. říj 2018

@dusovkam Jo moje dcerka včera mluvila do briska-at už malá vyleze, že už na doma kočárek a krásnou postylku atd😄 Neboj, neflakne sebou, a byla by to krásná pamatka💕

laja64
7. říj 2018

@kamila215 no to teď řádí ty virózy, já mám trochu rýmu-dost mi pomáhá si večer nastrikat polštář Eucasolem z Justu. Krásně se mi pak spí 👌

laja64
7. říj 2018

@jitiss i tobě hezkou neděli 😊

dusovkam
7. říj 2018

@kamila215 Pokud nemáš teplotu, tak to budeš mít zadní rýmu jako já... 🤔
@laja64 No já hlavně uvidím ve středu po tý poradně, jestli mě nechají rodit normálně nebo ne.... 😞 protože ani u lokální anestezie nesmí chlap být... 😐

laja64
7. říj 2018

@dusovkam Aha jak to? To má kazda nemocnice jinak? Sousedka rodila teď koncem dubna a normálně u lokální chlap byl🤔

niki1107
7. říj 2018

Krasnou nedeli holky! Ja si vcera dopoledne dala horkou vanu, pak jsme s mojim jeli k jeho rodičům a na nákupy a neskutecny křížový+ms bolesti a tlak na spodek, ze jsem mela porad pocit, že se pocuram. Do toho mi bylo tak vselijak - silene jsem se potila, takze jsme večer prijeli domu a kolem 21 jsem zalezla do postele. Dnes rano ok, spala jsem prekvapive az do pul 9, ale uz me zas boli bricho, jak pri ms, tak docela cumim, protoze to neznam, ale i kdyz to neni prijemny, tak mam radost, ze se snad neco deje ☺✊.

tasmyska
7. říj 2018

@niki1107 držím palečky ať je mimísek brzy na světě. A ať je to spavý broučínek, jako ta moje láska 💕😉

niki1107
7. říj 2018

@tasmyska Děkuju moc 💜☺. Ja si to taky moc přeju !

dusovkam
7. říj 2018

@laja64 Nevím proč.. mě to říkala známá co tu 3x rodila a prý je to operace jako každá jiná.. 😔 Že si chlap musí počkat venku, což nechci protože ho u sebe potřebuju a moc..

@niki1107 Že by se něco chystalo? 😊 Pokud ano, tak ať to máš co nejdřív za sebou a prcka u sebe. 🙂

niki1107
7. říj 2018

@dusovkam Vzhledem k tomu, ze nemam s cim porovnavat, tak tezko rict, ale jsem rada za to, ze se vubec něco deje - uvidim zitra na kontrole, budu stastna za kazdej posun dopredu ☺.

laja64
7. říj 2018

@dusovkam aha, tak to je na pytel teda 😐 Tak budu doufat a držet palce, ať na sekci nemusíš 🍀🍀 @niki1107 Bych Ti prala aby se ti to už rozjelo😊😊😊

dusovkam
7. říj 2018

@laja64 Díky. 🙂 Asi půjdu spořádat pytel cukru, to moje dítě se tam sotva vrtí... 🤔

laja64
7. říj 2018

@dusovkam malá tak samo. Ja se chystám k nam do kavárny. Dám si zmrzlinu se šlehačkou a crümble, to zabere😄😄

sju2929
7. říj 2018

@dusovkam s nami mohl byt chlap u porodu.. 🙂 a mela jsem lokalni umrtveni.. asi to ma fakt kazda nemocnice jinak 😳😳
Dokonce ho pak hned brali za malym... pak sel zpatky za mnou jak me zasivali a pak sel za malym na novorozenecke, jak me odvezli na JIP.
Ale doufam, ze ti to vse dobre dopadne :-* a na sekci nebudes muset.. :-*

aronek
7. říj 2018

Já měla sekci vždy v Havlíčkově Brodě a Tatínek u toho být nemohl. I když jsem měla celkovou nebo spinál. Ale děti mu pak donesli, dokud mně šili byly u tatínka. První dva mi jen ukázali na chodbě, maličkou mi ukazovali hned na sále. Až po dospání a převezení mi je dali na pomazlení. Bohužel se jednalo o řád hodin. U prvního za 6, u druhého za 9 - rodila jsem v noci a pak se střídaly směny, u maličké za 4. První den mi je dali pokud tam někdo byl, nebo nosili na kojení pak už to bylo lepší, na co jsem se cítila, to dovolili. Zvedá se z postele tedy až po 24 hod. po operaci.

dusovkam
7. říj 2018

@aronek Tak mně přivezli malou jen v noci když jsem spala a pak jsem ji viděla až ráno, skoro až 10 hodin po SC. A zvedat jsem se musela hned druhý den, protože jsem na kojení musela docházet z JIP o patro výš na novorozenecký a nikoho tam nezajímalo že mě vše bolí .. 😐 Proto se modlim abych rodila normálně..

niki1107
7. říj 2018

@laja64 Jsi zlatá, děkuju! ❤🙂 Mimochodem jsi mi udělala hezký chutě s tou kavárnou - bych si tak dala větrník a latté 🙏 !!! 😀

laja64
7. říj 2018

@niki1107 joo u nás dělají domáci dortiky,jsou bozi uplne vsechny, -vetrniky atd tam nemaji, ale když tak uvazuju, nějaký dobrý,cerstvy vetrnicek bych si i dala😄 Udělám ti chutě, koukni na https://www.plesenskedorty.cz
😄

niki1107
7. říj 2018

@laja64 No já bych si vybrala a větrník ani nepotřebovala, když jsem viděla ty dorty - jako luxusní 😍🙏!!! A domácí, to mluví úplně za všechno 🙂👏👍.

laja64
7. říj 2018

@niki1107 joo mají je fakt dobré, beru od nich i cukrovi-z masla a domácích marmelad 👌 mňamka.

aronek
7. říj 2018

@dusovkam nás nikam choidit nenutí, miminka jsou na sesterně a donesou je kdykoliv, takže super 🙂 U prvního jsem vstala až třetí den, byla jsem na kapačkách, tak ho nosili pořád, nebo ho půjčili dokud tam byla návštěva 🙂

Strana