icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

laja64
7. říj 2018

@niki1107 Tak místo kavárny a zákusku jsme zvolili delší procházku do druhé vesnice na pivo😁 Pěkně pořádné kopce a pak lesem. Tam a zpět přes 8km😄😄👌👌

darkwitch
7. říj 2018

@laja64 ty jsi dobrá 🙂

niki1107
7. říj 2018

@laja64 Jako jdes na to velice dobre, to ti schvaluju ! 😀👍 Bych to byt tebou doma ještě zazdila vanou (a sexem?😈), ciste preventivne ✌😀.

laja64
7. říj 2018

@niki1107 jojo vanu dám a i sex, a když nic, tak nic no🤔😄😄

niki1107
7. říj 2018

@laja64 Hele ja tomu rikam preventivni dráždění, takze jdi do toho ✌😀 !

ojo
7. říj 2018

@laja64 parádní, dneska bylo krásně 🙂

mě přijde, že mě snad trochu kleslo břicho, páč už mě tolik netlačí pod hrudníkem 🙂

aronek
7. říj 2018

@laja64 jsi dobrá, jsem ráda, že se poloužím po baráku a zahradě ☹

laja64
7. říj 2018

@ojo Taky mi přijde že to břicho trochu kleslo. 👌😄 @aronek no to víš, úplně extra se mi nechtělo ale musím 😄😄

codal
7. říj 2018

Jsme doma 😍! Je krásný mít ty svoje holky u sebe❤️...

dusovkam
7. říj 2018

@laja64 Dobře ty.😁 To já bych asi už nedala. 😂

laja64
7. říj 2018

@dusovkam ale dala, určitě, je to pro dobrou věc 😂😂

dusovkam
7. říj 2018

@laja64 neee já už procházky ne.😂 Já radši doma gruntuju. 😁 Herdek to dítě je fakt dneska nějaký hodný, až moc na můj vkus. Už jsem ho 3x musela budit, abych věděla že je ok... 😁

laja64
7. říj 2018

@dusovkam jo moje malá taky hodná, až čumím. Jako hýbe se, ale tak nějak ,,něžněji" 😁😁

laja64
7. říj 2018

@darkwitch Díky, tiše doufám, že to k něčemu bude 😄😄

dusovkam
7. říj 2018

@laja64 už tam holt nemají tolik místa 😂

veraakubik
7. říj 2018

Krásný nedělní večer,tak my dnes s dětmi vyrazily do ZOO,bylo luxusní počasí a strávili tak cele odpoledne,pak na nákup,po návratu jsem vařila omáčku na paprice,daly jsme s chlapem vanu,teď nalil sklenku vína a na pořadí je sex.. 😈 Při výšlapu do kopců v ZOO mě několikrát pichlo ve spodku,ale tak,že jsem myslela,že se snad pocuram.Zítra mám první termín a svátek,tak kéž by..Jinak v úterý ozvy v porodnici a kontrola u mé doktorky..Tak uvidíme..

laja64
8. říj 2018

Holky tak procházka, vana, sex a nic😂 Zda se mi, že ta malá je v bříšku hodnější a klidnější, než byla. Sem tam nějaké slabé poslíčky mám, ale úplně minimální. Zítra jdu naposledy na gyndu, pak už do nemocnice. No holt končím s pokusy o vypuzení a budeme čekat 🤔😄

dusovkam
8. říj 2018

@laja64 Tak holt se krášlí na ten náš svět. 😊 Já to s tím klidem včera pěkně zakřikla- to moje stvoření mi v noci nedalo pokoj, od půl dvanáctý do jedný kopance jak blázen. 😐 A pak co necelý dvě hodiny taky.. Takže mám kruhy pod očima jak panda. 😂Ale poslíčky mám taky jen minimální a až večer..

laja64
8. říj 2018

@dusovkam No ony ty mimina mají celkové nejvíce práce na večer se mi zdá 😄 Tak teď už jen čekat 😁 Někdy už se mi to zdá opravdu nekonečné, ale na druhou stranu si říkám, že ještě max tak 14 dní a bude tady s námi 🤔😄

dusovkam
8. říj 2018

@laja64 To máš dobrý, já ještě 21 dní... 😁 Ale třeba se mu bude chtít dřív. 🤣🤣 V což trochu doufám, protože mě to už s tím pupkem nebavííííí. 😂 Já chci zpět svých 57 kg 😂

natysnovec
8. říj 2018

Holky kdy prijde porodny kdyz na nej mate narok a zazadaly jste o nej.Nevite?

jitiss
8. říj 2018

Ahoj holky, tak kontrolní utz dopadl dobře. Maly má zatím jen cca 3,4kg a je pořád hlavou dolů takže mám ještě možnost ho porodit normálně ☺️👌❤️. Teď ještě čekám na monitor a to Teda bude dlouhá cekacka...

laja64
8. říj 2018

@natysnovec nezadala jsem, známá mi kdysi řekla, at to ani nevyplnuju, bo by se mi vysmáli. Ani pokud bych byla sama s malou, bych na to nedosahla. Ale vím, že kamarádka zadala, a řekli ji, že na vyplacení mají 30 dní od dodání všech podkladů 🙂

laja64
8. říj 2018

@dusovkam Jo já přibrala stejně jako u dcerky-18kg. Ale vím, že to za půl roku ve fitku bude dole😊 Příští rok v říjnu se chystáme do Egypta, tak mám co dělat at nejsem jak vorvaň 👌😁

darkwitch
8. říj 2018

@natysnovec netuším nemame nárok

aronek
8. říj 2018

Ahoj, přeji krásné pondělí. Tak jsem od včerejška trochu překvapená. Jiříček hrál poprvé zápas, dal gól, tak byl nadšený. Byla tam maminka jednoho prvňáčka, vidíme se skoro denně a ptala se jestli je pravda, že budeme mít miminko. Když jsem jí řekla, že jo, tak za 20 dní, tak šla do kolen, že to nevěděla. Jako nabrala jsem 26kg, vpadám jako bych tak rok přenášela, břicho kleslo, nemůžu chodit sedět nic a ono to snad není poznat 😅

martina250703
8. říj 2018

Sleduju vas tady a kazde rano jsem napnuta, ktere z vas se to vyhaneni prcka podari jako prvni 😊 Drzim palce at uz to dlouho netrva a zlaticka mate v poradku v naruci 🍀

laja64
8. říj 2018

@martina250703 díky, říkám si, že do vánoc je přece v břichu mít nebudem 😁😁

zuzpro
Autor odpověď smazal
zuzpro
8. říj 2018

@dusovkam Takhle mi mrňous řádí i po málem kousku čokolády 😀

Strana