Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Já jsem výsledky ultrazvuku měla hned-když vyšetřovala o všem mi říkala,pak mi vzaly krev a já jela domů s tím,že kdyby něco vyšlo špatně tak ještě ten den zavolaji a domluvíme další podrobnosti,vše bylo v pořádku,takže výsledky poslaly rovnou doktorce a ta mi je řekne při další kontrole-tam jdu 25.4..
@knoflikarka Super zpráva, gratuluju :-*
@oveckaluky děkuju 😊
Holky nejak nacitim mimi...sem tam neco ale jinak vubec jeste...Je to v poradku.A rikam jsem silna...😊☹
@natysnovec však je ještě čas...
@darkwitch doufam...a myslim si to...
@natysnovec pohyby do dvacátého týdne úplně v pohode a někdo je citi i pozdeji, taky jeste pohyby necítím a jsme skoro stejně
@darkwitch aha tak to je uklidneni... 😊skvela skupina.
@knoflikarka Moc gratuluji. Dnes jsem na tebe myslela. Jsem ráda, že to dobře dopadlo.😉😊😊😊. Mě to čeká zítra...už to chci mít za sebou.
@kamila215 Děkuju moc a držím na zítřek pěsti 🍀! Určitě dej vědět ☺
@natysnovec Kolikátý tt jsi? Já druhou dceru ucítila prvně až v 18. tt. Teď dvojky už teda cítím, ale to je tím, že mají míň místa, když tam jsou dva...
@natysnovec Buď v klidu,čekám 5mimi (prý vícero rodičky to cítí dřív),jsem tak akorát-vychrtla nejsem,ale tlustá také ne (165cm/soucasna vaha 62kg) a pohyby také necítím..Všechno má svůj čas..Však se také dočkáme..😉
@oveckaluky ja sem 16tt😊
@natysnovec tak to je na jedno brzy 😉
@natysnovec jsem taky v 16tt a pohyby taky necítím...
Holky,je tady ještě někdo koho trápí nevinnosti?! Nebo už jsem v tom sama? Už jsem z toho unavená,je mi jedni kdy-nevolnosti mě trápí přes den i noci.Už jsem zkusila možný a nemožný..Při předchozích těhu už jsem to měla za sebou..:/
@knoflikarka Také děkuji. V devět jdu na to. Pak dám vědět. Jejda, už to chci mít za sebou...😱😊
@natysnovec urcite je jeste cas... Kamaradka je ted ve 22tt a jen vecer citi spis bublinky, vic nic... A to je prcek velky rikal doktor a ona hubena... Dej mu cas🙂
@veraakubik zacinam teprve 12tt s uz me pomalu opousti, ale obcas se mi jeste udela hodne zle,ze mam pocit ze vrhnu...
Holky, kdy se vam vratily chute do normalu? Od zacatku tehu nedokazu pozrit kureci maso, ryzi, kuskus, zelenina, dela se mi zle jen to vidim a to jsem pred tehu jedla hodne, naopka ze smazeneho a knedliku mi bylo zle a ted je to jedine po cem mi zle neni... Nevolnost sice ustupuje, ale toto se nemeni, kdybych zkusila strcit kureci do pusy, okamzite jde ven...
@veraakubik Ahoj, nejsi v tom sama. Jsem na konci 13. týdne a je mi špatně tak od 7. týdne. Celý den, pokud se nenajím, je mi permanentně na zvracení. Do 12. týdne jsem vůbec nezvracela a myslela jsem, že už to ani nepřijde... a přišlo. A včera znova. A to si taky říkám, že už by to mělo spíš polevovat ☹ Už bych si taky těhotenství chtěla začít užívat 🙂 Akorát pozítří mě čeká screening, tak jsem z toho taková nervózní.
@lobella to jsem měla hodně podobné. Do 13tt jsem nemohla drůbež ani cítit. Zvracela jsem hlavně večer kolem osmé hodiny, ale už od oběda mi začínalo být špatně. Od 14 tt úplná pohoda. Už mám 6 kilo nahoře a pořád chuťe. Normálně nejím ani brambůrky ani čokoládu a teď se cpu jak protržená obojím 😝😤. Podle ultrazvuku jsem 17tt podle kalendáře v 16tt. Už cítím pohyby (bublinky). Uvidíš, že za chvíli si to začneš užívat 👍
@lobella Ano dam..jen mam strach.
@veraakubik ja jsem si s nevolnostma uzila taky svoje, nepomohla ani hospitalizace, ani kapacky... Zkusila jsem vsechny možné rady, homeopatika. Pomohl Degan a torecan, ale brala jsem to jen v nouzi. Nesedelo mi to. Nejhorší asi bylo to fyzické vyčerpaní a hlavne deprese. Byla jsem na dne, dva mesice nemohla vstat, omdlivala... V 15+6 ze dne na den uleva. Jako mávnutím proutku, ted jsem 3 dny bez celodenního zvraceni, jen trošku zle pred spanim a v aute + mhd. Pomáhá mi cerstvy vzduch, nevolnosti zajist ( s nechutenstvím ale temer nemozne) a kazdy den jsem si říkala, ze to jednou prejit musi.
Ahoj holky...tak poslušně hlásím, že první ultrazvuk dopadl dobře. Jsem ve 13+4, miminko má všechno co má mít a odběry dopadly také dobře. Takže kontrola zase za měsíc😊. Prdola si tam ležel, jak frajer😀levou rucickou maval a pravy palec si cumlal😂. Pohlaví mi zatim neřekl, prý by to s jistotou dokázal určit až za tři týdny.
@kamila215 To jsem moc ráda a gratuluju! 🎉 Jinak vítej v klubu neutrálních barev (prozatím) 😀

@lobella Děkuju a s krví Ti bohužel asi neporadím, já jsem byla týden před screeningem a řekli mi k tomu jen to, že výsledky pak budou u screeningu. Tak držím palce a doufám, že volat nebudou!