icon

Říjnovky 2018

ishumisz
18. únor 2018

Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂

biciklissie
9. říj 2018

@lucyh1611 Čelist vůbec, ale bolí mě ruce. Není to takové to brnění, ale zatnu obě ruce do pěstí jen přes překonání mírné bolesti. Občas mě i trochu bolí svaly a klouby, jako při nachlazení nebo namožené. Tak jestli to nebude to stejné...

darkwitch
9. říj 2018

@codal jaky je uvaz na tyhle ty malose, taky si rikam ze bych ji mohla zkusit uvazat, ale ještě jsem se neodvazila

dusovkam
9. říj 2018

Holky tak já jela na nákup- no co pár kroků tak bolest do zad a do podbřišku (cca po 6 minutách) takže k mojí dr.co úterý slouží do 18.hodiny.. Prý jsem otevřená na prst, monitor 3x kontrakce do břicha- záda to nesejme a prý tyhle bolesti už poslíčci nejsou a že se to prostě chystá a že si myslí že brzo porodim. Takže pokud mě to chytne jakože fest tak mám jet. Dala jsem si horkou sprchu a jako je to malinko horší do těch zad. 😐Ani chodit rovně nemůžu, jen se modlim abych to zaspala 😁

kamila215
9. říj 2018

@dusovkam Ty bláho!!!😱Ty se chceš prostě těm doktorům zítra vyhnout, vid?😁😁😁

dusovkam
9. říj 2018

@kamila215 No jistě 😂

niki1107
9. říj 2018

@dusovkam Juuu, bude mimi !!!!❤❤❤

veraakubik
9. říj 2018

Hezký večer,tak dnešní kontrola-nález nezměněn-dle slov doktorky jsem prostě držák,dneska jsem se s ní rozloučila a budu docházet jen do porodnice.Tam jsem chodila jen na ozvy a kontroly probíhaly u doktorky.Další kontrola za týden..Cítím takové zvláštní pnutí ve spodku-chodím jak kačenka..No,už aby to bylo za náma..

dusovkam
9. říj 2018

@niki1107 Třeba ještě ne 😂 Teď si to zapisuji, horší je že mi to jde nejvíc do zad... Ale tak radši to píšu taky.. Jednou to je 6 minut, pak 2x během dvou, pak po pěti. Tak jako nevím...

darkwitch
9. říj 2018

@dusovkam tak to jsem zvědavá kdy to přijde, at mas bezproblémový porod a brzy miminko u sebe 🙂

kusanagi87
9. říj 2018

@dusovkam PA na predporodnim kurzu rikala, ze nejde o to, zda je to jak hodinky po 10 min / 5 min / 2 min, ale ze je to proste PRAVIDELNE. Ze malokdo ma kontrakce jak hodinky 10/10/10/5/5/atd.
Takze jak je to pravidelne, tak by to melo byt ono.

ojo
9. říj 2018

Já si dnes ten maliník přece jen koupila a se špetkou kontryhelu ho budu pít 🙂 na porod teda nespěchám, páč stále nemám ani postýlku ani kočár, vanička taky stále ve stodole, hadry pořád v prádelním koši...s těmi 4 dětmi doma nějak nemám čas to chystat 😀

dneska jsem chtěla zasadit další rakytník samici a koukám, že na štítku je napsáno samek...přitim mě to tam prodavačka vybírala osobně :-/ tak to ještě budu muset vyměnit...

dusovkam
9. říj 2018

@kusanagi87 teďka je zas 10 minut klid.. Ale prostě nechci nějak zbytečně plašit, když zátku i plodovku mám...

dusovkam
9. říj 2018

A hlavně nevím jak dlouho to zapisovat

kusanagi87
9. říj 2018

@dusovkam Sestra rodila pred 2 mesici a oboji ji odeslo az v porodnici u porodu. Ja jsem mela prvni vyvolany, tak nemuzu pridat zkusenost.
Každopádně nam PA na kurzu vtloukala do hlavy tu pravidelnost. Navic jak si das horkou sprchu a neprejde to, tak by melo jit o kontrakce.
Ja jsem tak mela u prvního "pravidelne" poslicky, ale ve sprse uplne presly, takze o nic neslo.

Ja mam 18 dnu do TP a dneska jsem v obchode take myslela, ze snad zacnu uz rodit 😁🙄 Uvidim co zitra kontrola.

Kdyby ti to dnes/zitra vyslo, tak drzim palce at je to rychle a co nejmene bolestive! 🌸

dusovkam
9. říj 2018

@kusanagi87 Mě právě cca půl hodiny po sprše se to takhle rozjelo.. Jenže prostě ten strach tam je, už kvůli tomu že víc jak polovina bolesti jsou záda...

laja64
9. říj 2018

Tak já si dneska taky dokoupila zasoby maliniku,piju ho už 3x za den a prikoupila i kontryhel. No když už by to k ničemu nebylo tak mi to alespoň chutná 😄

ojo
9. říj 2018

@dusovkam a nutí tě to prodýchávat? já jsem porod poznala, že kontrakce sílili a byli delší a hlavně mě nutili už je fakt prodýchávat a vždy jsem je teda měla pravidelné....když to bylo nepravidelné, tak jsem šla prostě spát a většinou to i povolilo...

dusovkam
9. říj 2018

@ojo Jo, pár jsem jich už prodýchávala.. Ale jedna kontrakce měla skoro minutu, další jen pár vteřin.. No a usnout mi nejde... 😞

niki1107
9. říj 2018

@laja64 Jsem ráda, že se kontryhel chytl 😀🙂. Já teď právě piju už třetí hrnek a taky si už dělám maliník+kontryhel dohromady 🙂.

niki1107
9. říj 2018

@dusovkam Ženo, myslím na tebe !!!❤ Každopádně kdyby se to nerozjelo, tak zítra máš dr ?

dusovkam
9. říj 2018

@niki1107 Nn nakonec jen tu rizikovou poradnu.. Mám jen dr. zavolat jak jsem dopadla.. A díky moc za podporu.. Teď jsem se to snažila rozchodit.. No místo toho mě píchá dole a tlačí na střeva... fuj...

kusanagi87
9. říj 2018

@dusovkam Po sprse se to rozjelo jo? A jak daleko mas porodnici? Kdyby se to po další kontrolní sprse stupnovalo.
Kdykoliv si můžeš zavolat i do porodnice a poradit se 🙂

niki1107
9. říj 2018

@dusovkam Přesně, jak píše kusanagi87 - pokud to bude pokračovat, tak si zavolej do porodnice. Ale pokud se to stupňuje, tak se evidentně něco děje 👶

kusanagi87
9. říj 2018

@dusovkam No jak se to po sprse rozjelo a nejaka pravidelnost tam je a musis i prodychavat, tak bych chystala kufr ke dverim.
Ja jsem mela kontrakce (ty první) take ruzne, prvni byly kratke a pak uz to bylo cca 1 min, nejdelsi mela 140 sekund, to bylo teda peklo!

Sestre zacaly prvni pravidelne kontrakce ve 3 rano, do porodnice jela kolem 6 hod otevrena na 4 a porodila az kolem 14 hod. Ale kazda to ma jinak. Druha znama mela 2 prekotne porody, sotva stihali porodnici 20 min od domu.

dusovkam
9. říj 2018

@kusanagi87
@niki1107 Porodnici máme autem 5 minut... Já už do sprchy nejdu, mladej usnul a já bych to bez jeho asistence nedala.. No asi tam fakt radši zavolám

dusovkam
9. říj 2018

Prý to musí být pravidelný... achjo

laja64
9. říj 2018

@dusovkam tak třeba to do rána pravidelný bude👌😊

zuzpro
9. říj 2018

@dusovkam Koukám,že jsme na tom velice podobně teď už 😀 Myslím,že tady se už taky něco chystá 😇 Taky se to stupňuje a vystřeluje to už i do zad 🙂 Tak držím palce 🙂😉

jitiss
9. říj 2018

@dusovkam Držím palečky 😍❤️.

ojo
9. říj 2018

@dusovkam tak to vypadá na rozjezd...já bych si asi napustila vanu, abych to ještě popohnala...

Strana