Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
Holky tak já jela na nákup- no co pár kroků tak bolest do zad a do podbřišku (cca po 6 minutách) takže k mojí dr.co úterý slouží do 18.hodiny.. Prý jsem otevřená na prst, monitor 3x kontrakce do břicha- záda to nesejme a prý tyhle bolesti už poslíčci nejsou a že se to prostě chystá a že si myslí že brzo porodim. Takže pokud mě to chytne jakože fest tak mám jet. Dala jsem si horkou sprchu a jako je to malinko horší do těch zad. 😐Ani chodit rovně nemůžu, jen se modlim abych to zaspala 😁
Hezký večer,tak dnešní kontrola-nález nezměněn-dle slov doktorky jsem prostě držák,dneska jsem se s ní rozloučila a budu docházet jen do porodnice.Tam jsem chodila jen na ozvy a kontroly probíhaly u doktorky.Další kontrola za týden..Cítím takové zvláštní pnutí ve spodku-chodím jak kačenka..No,už aby to bylo za náma..
@dusovkam PA na predporodnim kurzu rikala, ze nejde o to, zda je to jak hodinky po 10 min / 5 min / 2 min, ale ze je to proste PRAVIDELNE. Ze malokdo ma kontrakce jak hodinky 10/10/10/5/5/atd.
Takze jak je to pravidelne, tak by to melo byt ono.
Já si dnes ten maliník přece jen koupila a se špetkou kontryhelu ho budu pít 🙂 na porod teda nespěchám, páč stále nemám ani postýlku ani kočár, vanička taky stále ve stodole, hadry pořád v prádelním koši...s těmi 4 dětmi doma nějak nemám čas to chystat 😀
dneska jsem chtěla zasadit další rakytník samici a koukám, že na štítku je napsáno samek...přitim mě to tam prodavačka vybírala osobně :-/ tak to ještě budu muset vyměnit...
@kusanagi87 teďka je zas 10 minut klid.. Ale prostě nechci nějak zbytečně plašit, když zátku i plodovku mám...
A hlavně nevím jak dlouho to zapisovat
@dusovkam Sestra rodila pred 2 mesici a oboji ji odeslo az v porodnici u porodu. Ja jsem mela prvni vyvolany, tak nemuzu pridat zkusenost.
Každopádně nam PA na kurzu vtloukala do hlavy tu pravidelnost. Navic jak si das horkou sprchu a neprejde to, tak by melo jit o kontrakce.
Ja jsem tak mela u prvního "pravidelne" poslicky, ale ve sprse uplne presly, takze o nic neslo.
Ja mam 18 dnu do TP a dneska jsem v obchode take myslela, ze snad zacnu uz rodit 😁🙄 Uvidim co zitra kontrola.
Kdyby ti to dnes/zitra vyslo, tak drzim palce at je to rychle a co nejmene bolestive! 🌸
@kusanagi87 Mě právě cca půl hodiny po sprše se to takhle rozjelo.. Jenže prostě ten strach tam je, už kvůli tomu že víc jak polovina bolesti jsou záda...
@dusovkam Po sprse se to rozjelo jo? A jak daleko mas porodnici? Kdyby se to po další kontrolní sprse stupnovalo.
Kdykoliv si můžeš zavolat i do porodnice a poradit se 🙂
@dusovkam No jak se to po sprse rozjelo a nejaka pravidelnost tam je a musis i prodychavat, tak bych chystala kufr ke dverim.
Ja jsem mela kontrakce (ty první) take ruzne, prvni byly kratke a pak uz to bylo cca 1 min, nejdelsi mela 140 sekund, to bylo teda peklo!
Sestre zacaly prvni pravidelne kontrakce ve 3 rano, do porodnice jela kolem 6 hod otevrena na 4 a porodila az kolem 14 hod. Ale kazda to ma jinak. Druha znama mela 2 prekotne porody, sotva stihali porodnici 20 min od domu.
@kusanagi87
@niki1107 Porodnici máme autem 5 minut... Já už do sprchy nejdu, mladej usnul a já bych to bez jeho asistence nedala.. No asi tam fakt radši zavolám
Prý to musí být pravidelný... achjo

@lucyh1611 Čelist vůbec, ale bolí mě ruce. Není to takové to brnění, ale zatnu obě ruce do pěstí jen přes překonání mírné bolesti. Občas mě i trochu bolí svaly a klouby, jako při nachlazení nebo namožené. Tak jestli to nebude to stejné...