Říjnovky 2018
Ahoj, diskuze pro všechny, které očekávají přírůstek v říjnu. 🙂
@dusovkam tak přeju, ať ti to brzy přejde a vyspíš se 😀 já si teď doposlechla relaxační cvičení - uvolněný porod na youtube, docela dobrý, jen si nějak nemůžu uvolnit svaly na noze, tam je mám hodně napjatý, až někdy čekám, že mě do ní půjde křeč, ale jinak fain 🙂 jdu se umýt a taky už do hajan 🙂
@ojo No nakonec jsem usnula.. Ale teď mě znova chytili záda, tak na třísla i na záchodě (chodím od včera jak Kačer Donald) a je mi blbě, malej řádí jak divej a já zas nemůžu už přes půl hodiny zabrat.. Jsem zvědavá na tu rizikovou poradnu. Ale stejně nechápu ten včerejšek, jak to mohlo bolet tolik hodin a nic... 😞 Asi jsem fakt plašan, jenže u první znám jen fakt klasický poslíčky ale takový "normální", ne tenhle sajgon což jsem včera tý paní do tel.taky řekla..
Jo dobrou chuť 🙂 Já mám mléko a makový závin, mňamí.. 🤣
@dusovkam Takhle podobně jsem se cítila včera😂😂😂, takže tě chápu a plně s tebou soucitim😁. A to jsi četla, kde, že finále těhotenství je hezký?😂😂😂 Poslední měsíc je za trest, asi je to opravdu udělaný, tak, aby se to té ženské zhnusilo natolik, že se začne těšit na porod😁😁😁. Pro mě nastane krásné finále, až budu mít maličkou v ruce😍😊.
Ahuj holky...je to strasne narocny...o malinkou by ani nejak neslo ta je i hodna,ale za to ta starsi to je mazec.Neposloucha(vse se ji muze rict 10x a nic),dela zle,Je to strasnny...a co vy ostatni??
Hehehe já ještě usnula na hodinu a půl.. 😂 Achjo..
@natysnovec Hele máme asi to samý, a ani chlapova neteř nechce poslouchat když přijede ke tchýni a jsme tam my. Obě cácorky totiž hrozně žárlí. 🤔
@natysnovec To verim ! Ja mam 2,5 letého chlapecka, tak jsem zvedava, jak to budeme davat 🙄 Manzel porad strasi, cimz me stresuje jeste vice 😓 Vubec si nedokazu predstavit, jak malou prijme...ted kdyz se vztekne tak haze hracky, tak doufam, ze ji netrefi. Vychazku ven ve 3 si zatim take moc nedokážu představit; zvlášť pokud bude mala nesnaset kocar jak syn.
A mala se tak chova az ted po narození sestricky nb uz drive? (mysleno, zda ma takove obdobi)
@kusanagi87 nasi jsou 3 roky a chova se teda silene....vceera mi dokonce povida kdyz sly spat tak Verunka plakala a Natala mi povida ze ji smichem budi naschval.
@dusovkam a kdyz zacne brecet tak starsi zqcne vysilat,ze to nehodla poslouchat ten brekot.
@kusanagi87
@dusovkam takze se u nas jen rve...desny..KO😭😭😭
U nás starší malou miluje, ale na me se vzteká stokrát za den kvuli blbostem, takze se s tim vyporadava taky, ale zas ta varianta ze jsem hrozná ja a ne mimi je asi lepší
@natysnovec Dokazu si to představit 😑 a pak ze deti od 3 let jsou za odmenu 😕 U nas ted bylo totalne urvane obdobi, kdy se maly nechtel nechat prevlect ani z pyzamka! Natoz dat ven nejake uzavrene boty, bundu, mikinu. Vse hystericky orval s valenim se po zemi a snazil si to sundat. A ani ven obecne nechtel. Pri predstave, ze by toto delal az se mala narodi, me omyvalo! 😓 Nastesti uz je tyden klid a zase se necha 🙏Nocni besy take ustoupily, tak snad neprijde neco dalsiho, pptz to by me fakt piclo!
Preju pevne nervy 😓, ptz tohle si dokazu zive predstavit a u nas by byl take furt rev...

@laja64 Doufám...
@zuzpro No vidíš, tak kdo dřív jo ? 😂 😂 díky A nápodobně 👍 🙂
@jitiss Děkuju moc ..🙂
Jinak paní na telefonu byla velice příjemná (ironie). Prý jděte si lehnout a uvidíte - hm co asi celý poslední 4 hodiny dělám? To budou určitě jen poslíčci- jasně já tady brečim bolestí, drtim mladýmu ruku, dr.mi řekne že to poslíčci nejsou, tak jak to nakonec je? 😂 A ještě mě sprdne že jsem ve 37+1 byla v teplý sprše i když mi to moje dr.doporučila.. Tak teďka kdo je s prominutím blbec? 😂